لیزوزیم
-
یکی از مواد آلی موسین است که نقش حفاظتی مخاط معده را در برابر آنزیمها برعهده دارد و احتمالا زخم معده ناشی از اختلال در ترشح موسین و یا غیر فعال شدن آن توسط آنزیمهای موسیناز و لیزوزیم میباشد. آنزیم پپسین از سلولهای اصلی دیواره معده به صورت پپسینوژن غیر فعال ترشح میشود. پپسین جزء آنزیمهای آندوپپتیداز است. آنزیم رنین که پرزور هم نامیده میشود از سلولهای اصلی دیواره معده ترشح میشود.
این آنزیم در مجاورت یون کلسیم ، کازئین محلول شیر را به پاراکازئینهای نامحلول تبدیل کرده و موجب انعقاد شیر میشود و سپس پپسین روی لختههای شیر عمل میکند. آنزیم لیپاز معدی فعالیت کمتری دارد و PH بهینه آن 5 - 4 است. وجود آنزیمهای کاتپسین ، موسیناز و لیزوزیم نیز در شیره معده گزارش شده است.
دریا دریایی منبع غزاله خانوم؟
-
فکر میکنم تجدید نظر باید بکنیم!
-
و ویکی پدیا
-
یکی از مواد آلی موسین است که نقش حفاظتی مخاط معده را در برابر آنزیمها برعهده دارد و احتمالا زخم معده ناشی از اختلال در ترشح موسین و یا غیر فعال شدن آن توسط آنزیمهای موسیناز و لیزوزیم میباشد. آنزیم پپسین از سلولهای اصلی دیواره معده به صورت پپسینوژن غیر فعال ترشح میشود. پپسین جزء آنزیمهای آندوپپتیداز است. آنزیم رنین که پرزور هم نامیده میشود از سلولهای اصلی دیواره معده ترشح میشود.
این آنزیم در مجاورت یون کلسیم ، کازئین محلول شیر را به پاراکازئینهای نامحلول تبدیل کرده و موجب انعقاد شیر میشود و سپس پپسین روی لختههای شیر عمل میکند. آنزیم لیپاز معدی فعالیت کمتری دارد و PH بهینه آن 5 - 4 است. وجود آنزیمهای کاتپسین ، موسیناز و لیزوزیم نیز در شیره معده گزارش شده است.
دریا دریایی مرسی🌺
-
دریا دریایی در لیزوزیم گفته است:
دریا دریایی تو خیلی سبز جز انزیم های معده نوشته شده من شک کردم و وقتی سرچ کردم دیدم ممکنه درست باشه ولی مطمئن نیستم بعضی جاها حتی به هلیکوباکترپیلوری ربط داده شده بود بعضی جاها اسم سلول های epithelial اورده شده بود الانم اگه کسی اطلاع داره که درسته یا نه اگه میشه توضیح بده🌷
از اون صفحه یه عکس میگیری🙏
در مری آنزیم ترشح نمیشع؟
یا اینکه آنزیمی که فعالیت گوارشی دارع ترشح نمیشع؟@Mr-Fantastic در لیزوزیم گفته است:
دریا دریایی تو خیلی سبز جز انزیم های معده نوشته شده من شک کردم و وقتی سرچ کردم دیدم ممکنه درست باشه ولی مطمئن نیستم بعضی جاها حتی به هلیکوباکترپیلوری ربط داده شده بود بعضی جاها اسم سلول های epithelial اورده شده بود الانم اگه کسی اطلاع داره که درسته یا نه اگه میشه توضیح بده🌷
در مری آنزیم ترشح نمیشع؟
یا اینکه آنزیمی که فعالیت گوارشی دارع ترشح نمیشع؟Bio نظرت درباره این دو جمله چیع؟
کدوم درستع؟ -
اخه دبیر ما این رو به عنوان یک نکته بهمون گفتن که هر جا ماده مخاطی هست قطعا آنزیم لیزوزیم داریم و خیلی اتفاقا رو این قطعا هم تاکید داشتن چون لیزوزیم یکی از بخش های ماده مخاطی هست
و اینکه داخل کتاب درسی اصلا درباره آنزیم داشتن یا نداشتن مری چیزی گفته نشده.فقد گفته ماده مخاطی ترشح میکنع دیگه ؟ شاید هم من دقت کردم@Mr-Fantastic
در مورد مخاط که من نگفتم توش لیزوزیم نیست
در مورد مری هم یادمه آقای موقاری میگفتن مری آنزیم نمی سازه.حالا به نظرم منظورشون آنزیم گوارشی بود
چون ما تو مری هم مخاط داریم و تو مخاط هم لیزوزیم
پس به نظرم آنزیم های گوارشی مد نظرشون بود -
دریا دریایی مرسی🌺
دریا دریایی مرسی🌺
خواهش میکنم حالا صبر کنید آقا یاسین هم نظرشون رو بگن بعد یه تصمیم درست باهم دیگه میریم
-
@Mr-Fantastic
در مورد مری هم یادمه آقای موقاری میگفتن مری آنزیم نمی سازه.حالا به نظرم منظورشون آنزیم گوارشی بود
پس به نظرم آنزیم های گوارشی مد نظرشون بوددریا دریایی در لیزوزیم گفته است:
@Mr-Fantastic
پس به نظرم آنزیم های گوارشی مد نظرشون بودپس نتیجه میگیریم در معده هم آنزیم لیزوزیم وجود دارع اگه منظور آقای موقاری آنزیم گوارشی بوده
-
@Mr-Fantastic
پس به نظرم آنزیم های گوارشی مد نظرشون بودپس نتیجه میگیریم در معده هم آنزیم لیزوزیم وجود دارع اگه منظور آقای موقاری آنزیم گوارشی بوده
-
-
دریا دریایی مرسی🌺
خواهش میکنم حالا صبر کنید آقا یاسین هم نظرشون رو بگن بعد یه تصمیم درست باهم دیگه میریم
دریا دریایی با قطعیت نمی گم!ولی بنظر منم هست!!!
-
دریا دریایی با قطعیت نمی گم!ولی بنظر منم هست!!!
Bio من اینو تو سایت رشد هم دیدم😐
به نظر منطقی هم میاد که باشه -
@Mr-Fantastic در لیزوزیم گفته است:
در مری آنزیم ترشح نمیشع؟
یا اینکه آنزیمی که فعالیت گوارشی دارع ترشح نمیشع؟Bio نظرت درباره این دو جمله چیع؟
کدوم درستع؟ -
Bio من اینو تو سایت رشد هم دیدم😐
به نظر منطقی هم میاد که باشهدریا دریایی الان باقطعیت میگم هست!
-
دریا دریایی الان باقطعیت میگم هست!
-
خوشم میاد سه بار دارم توضیح میدم که به این دلیل هست و کسی توجه نمیکنع:neutral_face:
احسنت -
خوشم میاد سه بار دارم توضیح میدم که به این دلیل هست و کسی توجه نمیکنع:neutral_face:
احسنت -
-
خوب دانشمندای عزیز جواب معلوم شد 😀
سوال چالش برانگیز بود 😍