Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. یه چیزی بگین آروم شم..!
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

یه چیزی بگین آروم شم..!

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
انرژیانرژی مثبتانگیزههدفکنکور۱۴۰۰
78 دیدگاه‌ها 15 کاربران 868 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • آمـاجآ آمـاج

خانومِ_دوست_داشتنی
    میخوام حرف بزنم هر جور حساب میکنم کلیشه ای میشه.. وقتی میگی "میترسم" یجای کارت میلنگه‌
    این لنگیدنه رو گفتم، نظرم رو پاک کردم چون نظر دوستان کامل بود😅🌹

خانومِ_دوست_داشتنیخ آفلاین
    خانومِ_دوست_داشتنی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@gomname81 نه عزیزم بگو راحت باش..!
    یکم بهتر شدم نسبت به عصر..!
    فکر که میکنم میبینم خیلی بخاطر چیزای سطحی و پوچ وقتم رو هدر میدم و الکی الکی نگران میشم..!

1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • Im Ho3einI Im Ho3ein

برو پیش مشاور

خانومِ_دوست_داشتنی

Im Ho3ein من از مشاور ضربه خوردم 🙂
      کلی هزینه و اتلاف وقتم بخاطر مشاور بود..!
      براهمین دیگه دید خوبی نسبت بهشون ندارم..!
      سعی میکنم از کسایی بپرسم که شرایطمو داشتن

1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • Im Ho3einI Im Ho3ein

ببین
        سطح پتانسیل روزانت اومده پایین!😯
        برو بیرون از خونه ی هوایی بخور
        یک روز درس نخون(شاید فکر کنی ی روز زیاده و وقت زیادی ازت میره ولی اگه این کارو نکنی خیلی بیشتر از ی روز وقتت میره چون تلاش نصفه نیمه میشه)
        اگه استراحت نکنی هرکاریم کنی نمیتونی بخونی(نمیخوام حرفای قشنگ و تو خالی بت بگم دارم حقیقت تلخو میگم)
        و نکته اخر برای درس خوندن تلاش نکن بلکه اونو جزء سبک زندگیت کن😃
        کم کم ساعت مطالعتو زیاد کن

خانومِ_دوست_داشتنی

Im Ho3ein ممنون از شما🌹

Im Ho3einI 1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • خانومِ_دوست_داشتنیخ خانومِ_دوست_داشتنی

نمیخوام بهونه بیارم خوشمم نمیاد..!
          اما
          با شروع محرم یکم درگیر مراسما شدم یکم که چه عرض کنم حدود دو هفته شد..!
          ساعت مطالعم داشت خوب میشد یهو افت کردم روزی بیشتر از 2 تا نهایت 4 ساعت نتونستم بخونم..!
          الانم هفته سومه..!
          دیروز بهتر بود رسیدم ب حد..!
          اما امروز دوباره بی حالی..!
          خسته شدم از این وضعیت هرچی میکنم نمیشه نمیدونم چیکار کنم واقعا..!
          شما وقتی خسته اید یا کم میارید چیکار میکنید؟

images.jpg

@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا

Nazanin JamaliN آفلاین
          Nazanin JamaliN آفلاین
          Nazanin Jamali

خانومِ_دوست_داشتنی کارایی که دوست داری و انجام بده مثلا آهنگ گوش بده .برو بیرون اگه دوس داری کسی و ببینی یادلت برا کسی تنگ شده ببینش
          نقاشی بکشووووووو...
          امروزم درس نخون ولی فردا پر انرژی بخون⁦❤️⁩

خانومِ_دوست_داشتنیخ 1 پاسخ آخرین پاسخ
          2

Im Ho3ein ممنون از شما🌹

Im Ho3einI آفلاین
            Im Ho3einI آفلاین
            Im Ho3ein

خانومِ_دوست_داشتنی
            واقعا ممنون یا الکی
            تو به حرفم گوش بده
            کمک بهت بهترین تشکره عزیزم👌

2
            • Nazanin JamaliN Nazanin Jamali

خانومِ_دوست_داشتنی کارایی که دوست داری و انجام بده مثلا آهنگ گوش بده .برو بیرون اگه دوس داری کسی و ببینی یادلت برا کسی تنگ شده ببینش
              نقاشی بکشووووووو...
              امروزم درس نخون ولی فردا پر انرژی بخون⁦❤️⁩

خانومِ_دوست_داشتنی

Nazanin Jamali کسایی که میخوام باشن نیستن الان 😂 تو این اوضاع دیدن کسی هم نمیشه رفت که..!
              امروز که گذشت ولی دارم دوباره برنامه ریزی میکنم برای فردا..!
              پ.ن: این هفته سه بار برنامم رو عوض کردم ://

Nazanin JamaliN 1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • Im Ho3einI Im Ho3ein

خانومِ_دوست_داشتنی
                واقعا ممنون یا الکی
                تو به حرفم گوش بده
                کمک بهت بهترین تشکره عزیزم👌

خانومِ_دوست_داشتنی

Im Ho3ein نه جدی..!
                عادت ندارم الکی از بقیه تشکر کنم..!
                کلا ادمی نیستم که برای کارای ساده تشکر کنم مگر اینکه کارش برام ارزشمند باشه بدونم دلی برام انجام میده..!植物だよ。クローバー_m.gif

1 پاسخ آخرین پاسخ
                3

نمیخوام بهونه بیارم خوشمم نمیاد..!
                  اما
                  با شروع محرم یکم درگیر مراسما شدم یکم که چه عرض کنم حدود دو هفته شد..!
                  ساعت مطالعم داشت خوب میشد یهو افت کردم روزی بیشتر از 2 تا نهایت 4 ساعت نتونستم بخونم..!
                  الانم هفته سومه..!
                  دیروز بهتر بود رسیدم ب حد..!
                  اما امروز دوباره بی حالی..!
                  خسته شدم از این وضعیت هرچی میکنم نمیشه نمیدونم چیکار کنم واقعا..!
                  شما وقتی خسته اید یا کم میارید چیکار میکنید؟

images.jpg

@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا

دیوارد آفلاین
                  دیوارد آفلاین
                  دیوار

خانومِ_دوست_داشتنی احساس میکنم یکی از دلایلش میتونه این باشه که شاید شما زیاد با خودتون میگید : من امروز باید n ساعت درس بخونم ، من امروز باید باکیفیت درس بخونم و از این قبیل جملات ...
                  الان به نظرتون شما دو سه هفته روزی ۲ تا ۴ ساعت درس خوندی اتفاق خاصی افتاد ، دیگه نمیشه جبران کرد ، چون دو سه هفته خوب نخوندی از این به بعد هم همینه و نتیجه ی بدی در انتظارته و همه رقبا ازت زدن جلو و تو موندی عقب و ...
                  نه ، اصلا همچین چیزی نیست ، هنوز ببین حدود ۱۰ ماه وقت داری ، هنوز خیلیا هستن حتی شروع نکردن و منتظر شنبه هستن
                  ببین نتیجه مثل یک پروانه است ، هر چقدر بیشتر دنبالش کنی بیشتر ازت فرار میکنه ، ولی وقتی یه جا آروم بشینی خودش میاد رو شونت میشینه، میگن آدمای موفق اینقدر درگیر کار و تلاش هستند که اصلا فرصت فکر به نتیجه رو پیدا نمیکنن
                  دو سه هفته اشتباه کردی حالا تمومش کن ، خودت رو ببخش با خودت صلح کن
                  حالا هم اگه میخواید بخوابید خب بخوابید، ولی اگه بیدار میمونید به جای حرص خوردن و غصه خوردن بشینید یه درسی رو بخونید
                  فردا هم وقتی از خواب بیدار شدید بدون اینکه به این فکر کنید که امروز چند ساعت بخونید و ... شروع کن به درس خوندن، وقتی خسته شدی استراحت کن و دوباره شروع کن و فشار مضاعف نیار که نتیجه اش میشه روز بعد درس نخوندن، اصلا هم در طول روز حساب نکن که چند ساعت خوندی، آخر شب حساب کن ، اگه از اون حد سابقت هم کم بود ناامید نشو ادامه بده مطمئن باش دوباره میتونی برسی بهش... من یادمه وقتی واسه کنکور شروع کردم ۶ ساعت درس خوندن واقعا برام سخت بود ولی ادامه دادم تا جایی که تونستم ۱۲ ،۱۳ ساعت بخونم ، داخل یه دفتر هم ساعتی رو میخوندم می نوشتم چی خوندم و هم ساعت استراحتم رو مینوشتم چیکار کردم ،این باعث شد از کارهای غیر ضروریم کم کنم و به تایم مطالعه ام اضافه شه...
                  حالا هم صبر داشته باش مطمئن باش میتونی بهتر از قبل شی ، اگه باز هم این فکر اومد سراغم که تو ۲،۳ هفته خوب نخوندی و ... با خودت بگو خب حالا چیکار کنم ؟ بشینم یه گوشه غصه بخورم تا بازم فرصتهامو از دست بدم یا کار کنم ...

4
                  • Soheil Mo200S آفلاین
                    Soheil Mo200S آفلاین
                    Soheil Mo200

برو پیش مشاور حتماً

1
                    • H_RH آفلاین
                      H_RH آفلاین
                      H_R
                      فارغ التحصیلان آلاء

خب یه پیشنهاد از فردا سعی کن روزی ۱ ساعت هر روز بیشتر بخونی

از خود عالمی بخوا و از عالمی هیچ مخواه.. 💫

1
                      • دیوارد دیوار

خانومِ_دوست_داشتنی احساس میکنم یکی از دلایلش میتونه این باشه که شاید شما زیاد با خودتون میگید : من امروز باید n ساعت درس بخونم ، من امروز باید باکیفیت درس بخونم و از این قبیل جملات ...
                        الان به نظرتون شما دو سه هفته روزی ۲ تا ۴ ساعت درس خوندی اتفاق خاصی افتاد ، دیگه نمیشه جبران کرد ، چون دو سه هفته خوب نخوندی از این به بعد هم همینه و نتیجه ی بدی در انتظارته و همه رقبا ازت زدن جلو و تو موندی عقب و ...
                        نه ، اصلا همچین چیزی نیست ، هنوز ببین حدود ۱۰ ماه وقت داری ، هنوز خیلیا هستن حتی شروع نکردن و منتظر شنبه هستن
                        ببین نتیجه مثل یک پروانه است ، هر چقدر بیشتر دنبالش کنی بیشتر ازت فرار میکنه ، ولی وقتی یه جا آروم بشینی خودش میاد رو شونت میشینه، میگن آدمای موفق اینقدر درگیر کار و تلاش هستند که اصلا فرصت فکر به نتیجه رو پیدا نمیکنن
                        دو سه هفته اشتباه کردی حالا تمومش کن ، خودت رو ببخش با خودت صلح کن
                        حالا هم اگه میخواید بخوابید خب بخوابید، ولی اگه بیدار میمونید به جای حرص خوردن و غصه خوردن بشینید یه درسی رو بخونید
                        فردا هم وقتی از خواب بیدار شدید بدون اینکه به این فکر کنید که امروز چند ساعت بخونید و ... شروع کن به درس خوندن، وقتی خسته شدی استراحت کن و دوباره شروع کن و فشار مضاعف نیار که نتیجه اش میشه روز بعد درس نخوندن، اصلا هم در طول روز حساب نکن که چند ساعت خوندی، آخر شب حساب کن ، اگه از اون حد سابقت هم کم بود ناامید نشو ادامه بده مطمئن باش دوباره میتونی برسی بهش... من یادمه وقتی واسه کنکور شروع کردم ۶ ساعت درس خوندن واقعا برام سخت بود ولی ادامه دادم تا جایی که تونستم ۱۲ ،۱۳ ساعت بخونم ، داخل یه دفتر هم ساعتی رو میخوندم می نوشتم چی خوندم و هم ساعت استراحتم رو مینوشتم چیکار کردم ،این باعث شد از کارهای غیر ضروریم کم کنم و به تایم مطالعه ام اضافه شه...
                        حالا هم صبر داشته باش مطمئن باش میتونی بهتر از قبل شی ، اگه باز هم این فکر اومد سراغم که تو ۲،۳ هفته خوب نخوندی و ... با خودت بگو خب حالا چیکار کنم ؟ بشینم یه گوشه غصه بخورم تا بازم فرصتهامو از دست بدم یا کار کنم ...

خانومِ_دوست_داشتنی

دیوار ممنون از نظر جامع و کاملتون🌹
                        با کرنومتر میخونم تایمش همیشه پیش چشممه..!
                        محاسبه میکنم قرار بود چی بشه و چی هست الان..!
                        شاید بهتر باشه بعد هر تایم ریستش کنم..!
                        خیر تا نیم ساعت دیگه میخوابم..!

Im Ho3einI 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        • Soheil Mo200S Soheil Mo200

برو پیش مشاور حتماً

خانومِ_دوست_داشتنی

Soheil Mo200 توضیح دادم..!
                          میونه خوبی باهاشون ندارم

SenPaiS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • H_RH H_R

خب یه پیشنهاد از فردا سعی کن روزی ۱ ساعت هر روز بیشتر بخونی

خانومِ_دوست_داشتنی

H_R حتما

H_RH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            3

H_R حتما

H_RH آفلاین
                              H_RH آفلاین
                              H_R
                              فارغ التحصیلان آلاء

خانومِ_دوست_داشتنی من یه مدت این مشکل و داشتم ولی بگم که بدون هیچ مشاوری خودت با خودت میتونی حلش کنی

1
                              • H_RH H_R

خانومِ_دوست_داشتنی من یه مدت این مشکل و داشتم ولی بگم که بدون هیچ مشاوری خودت با خودت میتونی حلش کنی

خانومِ_دوست_داشتنی

H_R اره خب .. مرسی از نظرتون🌹

H_RH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                3

H_R اره خب .. مرسی از نظرتون🌹

H_RH آفلاین
                                  H_RH آفلاین
                                  H_R
                                  فارغ التحصیلان آلاء

خانومِ_دوست_داشتنی خواهش میکنم 🌺💐🌸

2
                                  • H_RH H_R

خانومِ_دوست_داشتنی خواهش میکنم 🌺💐🌸

خانومِ_دوست_داشتنی
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط خانومِ_دوست_داشتنی انجام شده

H_R برنامم رو توی یه تاپیک جداگانه بزارم میتونین مشکلشو پیدا کنین؟

H_RH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2

H_R برنامم رو توی یه تاپیک جداگانه بزارم میتونین مشکلشو پیدا کنین؟

H_RH آفلاین
                                      H_RH آفلاین
                                      H_R
                                      فارغ التحصیلان آلاء

خانومِ_دوست_داشتنی حتما چرا که نه

1
                                      • H_RH H_R

خانومِ_دوست_داشتنی حتما چرا که نه

خانومِ_دوست_داشتنی

H_R مرسی قشنگم2764.png

H_RH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2

H_R مرسی قشنگم2764.png

H_RH آفلاین
                                          H_RH آفلاین
                                          H_R
                                          فارغ التحصیلان آلاء

خانومِ_دوست_داشتنی 🌺🌼

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه