اولین خلاصه نویسی☺
-
@N-n-good بابا ایول یه لطف کن پی دی اف کن عکس رو بزار بریم کپی بگیریم
-
یه راهنمایی اگه بخوام بکنم ببین مثلا فکر کن میخوای بری امتحان بدی اون تقلب هایی که واسه امتحان مینوشتی یا حتی اگه همونا رو داری پیداشون کن و بنویس توی خلاصت فکر کن امتحانه و تو قراره یه برگه از تقلب همراه داشته باشی این بهترین کمکه و بخاطر همینه هم میگم کسی نمیتونه درباره خلاصه نظر بده و بگه چی خوبه یا چی غلط
-
Mohammad Javad Mo Ja دوست الایی خلاصه رو باید خودت بنویسی 😅 خلاصه کسی دیگ بدرد تو نمیخوره
خلاصه دوتا چیزش خیلی مهمه
۱ اینکه مطابق با میل و سطح خودت باشه
۲ خودت نوشته باشی
نکته دوم واسه اینکه تو حتی با دست خط خودت خیلی سرعت یاد گیریت و به یاد اوردنت میره بالا😊 -
سلام بچه ها شما چطور خلاصه نویسی میکنین اگه میشه یکی توضیح بده اخه من تو خلاصه ها خیلی مینویسم:/
-
سلام بچه ها شما چطور خلاصه نویسی میکنین اگه میشه یکی توضیح بده اخه من تو خلاصه ها خیلی مینویسم:/
نسرین میرزاپور از کتابا استفاده کن
برو همین الان چیزایی که گفتمو بخون بهت کمک میکنه
مخصوصا اون مورد تقلب رو رعایت کنی عالی میشه -
Mohammad Javad Mo Ja دوست الایی خلاصه رو باید خودت بنویسی 😅 خلاصه کسی دیگ بدرد تو نمیخوره
خلاصه دوتا چیزش خیلی مهمه
۱ اینکه مطابق با میل و سطح خودت باشه
۲ خودت نوشته باشی
نکته دوم واسه اینکه تو حتی با دست خط خودت خیلی سرعت یاد گیریت و به یاد اوردنت میره بالا😊 -
نسرین میرزاپور از کتابا استفاده کن
برو همین الان چیزایی که گفتمو بخون بهت کمک میکنه
مخصوصا اون مورد تقلب رو رعایت کنی عالی میشهM Tg اوکی ممنون:)
-
نسرین میرزاپور کلا خلاصه نویسی یعنی نکات بلد و مهم و سوالاتی که جامع باشن و تو بتونی با دیدن خلاصه نویسیت به اون مبحث مسلط بشی
-
Mohammad Javad Mo Ja در اولین خلاصه نویسی☺ گفته است:
زیستم از این خیلی مرتب تره
-
یه راهنمایی اگه بخوام بکنم ببین مثلا فکر کن میخوای بری امتحان بدی اون تقلب هایی که واسه امتحان مینوشتی یا حتی اگه همونا رو داری پیداشون کن و بنویس توی خلاصت فکر کن امتحانه و تو قراره یه برگه از تقلب همراه داشته باشی این بهترین کمکه و بخاطر همینه هم میگم کسی نمیتونه درباره خلاصه نظر بده و بگه چی خوبه یا چی غلط
M Tg در اولین خلاصه نویسی☺ گفته است:
من خیلی ترسو بودم واسه همین بجز پارسال که مجازی شد تقلبی نداشتم😂
-
@N-n-good میتونی برای دروسی مثل ریاضی و فیزیک و شیمی سوالایی رو بنویسی که نکات رو در بر بگیرن و نخوای همه رو کتبی بنویسی نکته توی سوال یادگیریشم بهتره و بیشتره
-
بچها راستی اگه کسی از شیمی خلاصه داره میشه در حد یکی دو صفحه بزاره که ببینم چجور شیمیو بنویسم
-
من خیلی ترسو بودم واسه همین بجز پارسال که مجازی شد تقلبی نداشتم😂
-
@N-n-good من کتابای خلاصه ی توی بازار رو خریدم بخاطر همین دیگ خلاصه نویسی نمیکنم چون بحث خلاصه یه ادم حرفه ای تقلب کار میخواد ینی مثلا مشاورم بهم گفت خلاصه نویسی تقلب نوشتن هوشمندانه است بخاطر همین تجربه خوب میخواست منم دیدم تجربه درست و حسابی از تقلب کردن ندارم رفتم کتاب خریدم🤗😁
-
@N-n-good شیمی خیلی مهمه من خلاصه نمی نویسم واسش
ینی هنوز واسه هیچی ننوشتم😶😊😣اصن نمیدونی چیو حذف کنی😕 همش مهمه
-
@N-n-good منم قبلا اینجوری بودم ولی دبیر ادبیاتمون سال دهم گفت تقلب گران امروز اختلاس گران فردان اونجاااا بوووود که فهمییییدم چه خطایی کردم بخاطر همین جبران مافات کردم دیگ بعدش😁😁
@N-n-good منم قبلا اینجوری بودم ولی دبیر ادبیاتمون سال دهم گفت تقلب گران امروز اختلاس گران فردان اونجاااا بوووود که فهمییییدم چه خطایی کردم بخاطر همین جبران مافات کردم دیگ بعدش😁😁
چه تعبیری کرده دبیرتون😂😂
-
@N-n-good من کتابای خلاصه ی توی بازار رو خریدم بخاطر همین دیگ خلاصه نویسی نمیکنم چون بحث خلاصه یه ادم حرفه ای تقلب کار میخواد ینی مثلا مشاورم بهم گفت خلاصه نویسی تقلب نوشتن هوشمندانه است بخاطر همین تجربه خوب میخواست منم دیدم تجربه درست و حسابی از تقلب کردن ندارم رفتم کتاب خریدم🤗😁
میشه بگی چه کتابایی؟
-
@N-n-good خیلی خوب و تمیز و مرتبه افرین