اولین خلاصه نویسی☺
-
@N-n-good میتونی برای دروسی مثل ریاضی و فیزیک و شیمی سوالایی رو بنویسی که نکات رو در بر بگیرن و نخوای همه رو کتبی بنویسی نکته توی سوال یادگیریشم بهتره و بیشتره
-
بچها راستی اگه کسی از شیمی خلاصه داره میشه در حد یکی دو صفحه بزاره که ببینم چجور شیمیو بنویسم
-
M Tg در اولین خلاصه نویسی☺ گفته است:
یه راهنمایی اگه بخوام بکنم ببین مثلا فکر کن میخوای بری امتحان بدی اون تقلب هایی که واسه امتحان مینوشتی یا حتی اگه همونا رو داری پیداشون کن و بنویس توی خلاصت فکر کن امتحانه و تو قراره یه برگه از تقلب همراه داشته باشی این بهترین کمکه و بخاطر همینه هم میگم کسی نمیتونه درباره خلاصه نظر بده و بگه چی خوبه یا چی غلط
من خیلی ترسو بودم واسه همین بجز پارسال که مجازی شد تقلبی نداشتم😂
-
@N-n-good من کتابای خلاصه ی توی بازار رو خریدم بخاطر همین دیگ خلاصه نویسی نمیکنم چون بحث خلاصه یه ادم حرفه ای تقلب کار میخواد ینی مثلا مشاورم بهم گفت خلاصه نویسی تقلب نوشتن هوشمندانه است بخاطر همین تجربه خوب میخواست منم دیدم تجربه درست و حسابی از تقلب کردن ندارم رفتم کتاب خریدم🤗😁
-
@N-n-good شیمی خیلی مهمه من خلاصه نمی نویسم واسش
ینی هنوز واسه هیچی ننوشتم😶😊😣اصن نمیدونی چیو حذف کنی😕 همش مهمه
-
@N-n-good منم قبلا اینجوری بودم ولی دبیر ادبیاتمون سال دهم گفت تقلب گران امروز اختلاس گران فردان اونجاااا بوووود که فهمییییدم چه خطایی کردم بخاطر همین جبران مافات کردم دیگ بعدش😁😁
@N-n-good منم قبلا اینجوری بودم ولی دبیر ادبیاتمون سال دهم گفت تقلب گران امروز اختلاس گران فردان اونجاااا بوووود که فهمییییدم چه خطایی کردم بخاطر همین جبران مافات کردم دیگ بعدش😁😁
چه تعبیری کرده دبیرتون😂😂
-
@N-n-good من کتابای خلاصه ی توی بازار رو خریدم بخاطر همین دیگ خلاصه نویسی نمیکنم چون بحث خلاصه یه ادم حرفه ای تقلب کار میخواد ینی مثلا مشاورم بهم گفت خلاصه نویسی تقلب نوشتن هوشمندانه است بخاطر همین تجربه خوب میخواست منم دیدم تجربه درست و حسابی از تقلب کردن ندارم رفتم کتاب خریدم🤗😁
میشه بگی چه کتابایی؟
-
@N-n-good خیلی خوب و تمیز و مرتبه افرین
-
میشه بگی چه کتابایی؟
-
@N-n-good چندتاست حالا اگه خواستی یبار بگو همشو سر حوصله بگم بهت
😂خب الان بگو دیگه
-
من کامل خلاصه نویسی هاتون رو نگاه نکردم ، ولی با یه نگاه گذرا احساس کردم همه چی رو مینویسید حتی تبدیل واحدها رو ، ببینید خلاصه نویسی از اسمش معلومه یعنی خلاصه ، یعنی نکات مهم و فرار، اگه قراره کل درس نامه رو دوباره بنویسید پس چرا خلاصه نویسی میکنید؟ اگه وسواس در خلاصه نویسی دارید بهتره اول یه سری نکاتی که واقعا مهمن، فرارن و تا حالا هم بلد نبودید واقعا، اول اونها رو وقتی درس نامه رو میخونید بنویسید، بعد وقتی تست حل میکنید از داخل تست ها متوجه میشید که کدوم نکته رو بلد نیستید و یادتون رفته و نیاز به نوشتنه، هیچ ایرادی نداره از تست به درسنامه دوباره برگردید و نکته بنویسید
دیوار در اولین خلاصه نویسی☺ گفته است:
من کامل خلاصه نویسی هاتون رو نگاه نکردم ، ولی با یه نگاه گذرا احساس کردم همه چی رو مینویسید حتی تبدیل واحدها رو ، ببینید خلاصه نویسی از اسمش معلومه یعنی خلاصه ، یعنی نکات مهم و فرار، اگه قراره کل درس نامه رو دوباره بنویسید پس چرا خلاصه نویسی میکنید؟ اگه وسواس در خلاصه نویسی دارید بهتره اول یه سری نکاتی که واقعا مهمن، فرارن و تا حالا هم بلد نبودید واقعا، اول اونها رو وقتی درس نامه رو میخونید بنویسید، بعد وقتی تست حل میکنید از داخل تست ها متوجه میشید که کدوم نکته رو بلد نیستید و یادتون رفته و نیاز به نوشتنه، هیچ ایرادی نداره از تست به درسنامه دوباره برگردید و نکته بنویسید
وسواس که دارم واقعا نمیدونم چیو حذف کنم از نظر من همه چی مهمه
-
@N-n-good چندتاست حالا اگه خواستی یبار بگو همشو سر حوصله بگم بهت
😂خب الان بگو دیگه
-
دیوار در اولین خلاصه نویسی☺ گفته است:
وسواس که دارم واقعا نمیدونم چیو حذف کنم از نظر من همه چی مهمه
@N-n-good میتونی اول تست حل کنی و بعد ببینی داخل تست ها کدوم نکات هستن که دارن مدام تکرار میشن ، یا بلد نیستی و سوالاش رو غلط و نزده باقی میذاری، چون بخوای همه رو بنویسی وقت برای تست کم میاری !!!
برای شیمی هم میتونی نکات تست ها رو داخل کتاب بنویسی و قسمت های مهمی که در تست ها چندین بار از متن کتاب تکرار شده هایلایت کنی ، سوالات مهم و غلط و نزده ات رو هم مارک دار کنی . -
من یه برنامه ریزی برای رشته تجربی کنکور نظام جدید میخوام کسی میتونه کمک کنه؟
-
من تازه اومدم تو انجمن برای سوال مشاوره ای چطوری میتونم سوال بپرسم؟****
-
من تازه اومدم تو انجمن برای سوال مشاوره ای چطوری میتونم سوال بپرسم؟****
بتول سعادت نیکو برید قسمت مشاوره تاپیک بزنیددیگه
-
بچه ها یکی لینک کار با انجمنو بفرسته