اولین خلاصه نویسی☺
-
@N-n-good من کتابای خلاصه ی توی بازار رو خریدم بخاطر همین دیگ خلاصه نویسی نمیکنم چون بحث خلاصه یه ادم حرفه ای تقلب کار میخواد ینی مثلا مشاورم بهم گفت خلاصه نویسی تقلب نوشتن هوشمندانه است بخاطر همین تجربه خوب میخواست منم دیدم تجربه درست و حسابی از تقلب کردن ندارم رفتم کتاب خریدم🤗😁
M Tg در اولین خلاصه نویسی☺ گفته است:
@N-n-good من کتابای خلاصه ی توی بازار رو خریدم بخاطر همین دیگ خلاصه نویسی نمیکنم چون بحث خلاصه یه ادم حرفه ای تقلب کار میخواد ینی مثلا مشاورم بهم گفت خلاصه نویسی تقلب نوشتن هوشمندانه است بخاطر همین تجربه خوب میخواست منم دیدم تجربه درست و حسابی از تقلب کردن ندارم رفتم کتاب خریدم🤗😁
میشه بگی چه کتابایی؟
-
@N-n-good خیلی خوب و تمیز و مرتبه افرین
-
میشه بگی چه کتابایی؟
-
@N-n-good چندتاست حالا اگه خواستی یبار بگو همشو سر حوصله بگم بهت
😂خب الان بگو دیگه
-
من کامل خلاصه نویسی هاتون رو نگاه نکردم ، ولی با یه نگاه گذرا احساس کردم همه چی رو مینویسید حتی تبدیل واحدها رو ، ببینید خلاصه نویسی از اسمش معلومه یعنی خلاصه ، یعنی نکات مهم و فرار، اگه قراره کل درس نامه رو دوباره بنویسید پس چرا خلاصه نویسی میکنید؟ اگه وسواس در خلاصه نویسی دارید بهتره اول یه سری نکاتی که واقعا مهمن، فرارن و تا حالا هم بلد نبودید واقعا، اول اونها رو وقتی درس نامه رو میخونید بنویسید، بعد وقتی تست حل میکنید از داخل تست ها متوجه میشید که کدوم نکته رو بلد نیستید و یادتون رفته و نیاز به نوشتنه، هیچ ایرادی نداره از تست به درسنامه دوباره برگردید و نکته بنویسید
دیوار در اولین خلاصه نویسی☺ گفته است:
من کامل خلاصه نویسی هاتون رو نگاه نکردم ، ولی با یه نگاه گذرا احساس کردم همه چی رو مینویسید حتی تبدیل واحدها رو ، ببینید خلاصه نویسی از اسمش معلومه یعنی خلاصه ، یعنی نکات مهم و فرار، اگه قراره کل درس نامه رو دوباره بنویسید پس چرا خلاصه نویسی میکنید؟ اگه وسواس در خلاصه نویسی دارید بهتره اول یه سری نکاتی که واقعا مهمن، فرارن و تا حالا هم بلد نبودید واقعا، اول اونها رو وقتی درس نامه رو میخونید بنویسید، بعد وقتی تست حل میکنید از داخل تست ها متوجه میشید که کدوم نکته رو بلد نیستید و یادتون رفته و نیاز به نوشتنه، هیچ ایرادی نداره از تست به درسنامه دوباره برگردید و نکته بنویسید
وسواس که دارم واقعا نمیدونم چیو حذف کنم از نظر من همه چی مهمه
-
@N-n-good چندتاست حالا اگه خواستی یبار بگو همشو سر حوصله بگم بهت
😂خب الان بگو دیگه
-
دیوار در اولین خلاصه نویسی☺ گفته است:
وسواس که دارم واقعا نمیدونم چیو حذف کنم از نظر من همه چی مهمه
@N-n-good میتونی اول تست حل کنی و بعد ببینی داخل تست ها کدوم نکات هستن که دارن مدام تکرار میشن ، یا بلد نیستی و سوالاش رو غلط و نزده باقی میذاری، چون بخوای همه رو بنویسی وقت برای تست کم میاری !!!
برای شیمی هم میتونی نکات تست ها رو داخل کتاب بنویسی و قسمت های مهمی که در تست ها چندین بار از متن کتاب تکرار شده هایلایت کنی ، سوالات مهم و غلط و نزده ات رو هم مارک دار کنی . -
من یه برنامه ریزی برای رشته تجربی کنکور نظام جدید میخوام کسی میتونه کمک کنه؟
-
من تازه اومدم تو انجمن برای سوال مشاوره ای چطوری میتونم سوال بپرسم؟****
-
من تازه اومدم تو انجمن برای سوال مشاوره ای چطوری میتونم سوال بپرسم؟****
بتول سعادت نیکو برید قسمت مشاوره تاپیک بزنیددیگه
-
بچه ها یکی لینک کار با انجمنو بفرسته
-
@N-n-good الان از خواب بیدار شدم چشام عین جغد بازه حال ندارم یکی یکی اسم نبرم😶
الان حوصله داری بگی اسمشونو؟
-
-
-
@N-n-good برای دروسی مثل ریاضی یا فیزیک
خیلی سبز یا مهر و ماه میتونی بخری
برای دروس عمومی نشر دریافت یا خیلی سبز میتونی بخری (یه کتاب دیگ شنیدم اسمش که اصلا خودم واس هیچ درسی نگرفتم نمیدونم درسته یا ته همایش ویژه داشت تو اسمش) واسه زیستم همین طور
واسه شیمی هم بستگی به خودت داره که چطوری باشیحالا من واسه ریاضی فیزیک دوتاش مهر و ماه جمع بندی دارم
واسه بقیه مثل زیست و عمومیا خیلی سبز
اهان راستی واس دینی میتونی دور تند سفیر خرد بگیری
و یچیز دیگم هست هنوز من واسه کل دروس نگرفتم کامل کتابارو😊🤗 -
-
الان دیگ بستگی به خودت داره مثلا یکی میگه من برام مهمه همش از یه ناشر باشه مثلا میره خیلی سبز میگیره همشو که شکل کادو هست تازه ستم هس دیه😉
یکی طبق شناختی که خودش داره مثلا میگه من مهر و ماه کتابای بزرگ هاشو دارممیرم جمع بندی هم همین دروس میگیرم
یکی هم اصن براش مهم نیس پراکنده میگیره
منمخلوطی از دومی و سومی و اولی ام😊😁 هرچی کتابفروشی داشت و یکم با سلیقه و یکم بدون شناخت و شانسکی گرفتم
-
بتول سعادت نیکو برید قسمت مشاوره تاپیک بزنیددیگه
@نگین-وهاب-مقدم کلا