سلام علیکم 🌼 امیدوارم حال شما خوب باشد 😊 ببخشید که مزاحمتان میشوم، من واقعاً به کمک شما نیاز دارم و میخواهم چند سوال درباره روش مطالعه شیمی از شما بپرسم. 😔
من امسال پایه دهم تجربی را به پایان رساندم، اما به دلیل مشکلاتی که داشتم، نتوانستم به خوبی دروس خود را مطالعه کنم و اکنون احساس میکنم در نقطه صفر هستم. در طول سال دهم متوجه شدم که به اهل سنت کوردستان ظلم میشود و ما اجازه ورود به دانشگاه را با لباس کوردی نداریم. این موضوع باعث شد انگیزهام برای درس خواندن کاهش یابد و نتوانم به خوبی مطالعه کنم.
حالا میخواهم شروع به درس خواندن کنم و امیدوارم روزی شرایط تغییر کند. برای تابستان قصد دارم درس شیمی را مطالعه کنم. برخی از دوستان به من گفتند که استاد محسن هادی عالی هستند و پیشنهاد کردند ابتدا فیلمهایشان را ببینم و سپس به سراغ مبتکران بروم. اما برخی دیگر میگویند که باید خودم کتاب درسی را کامل بخوانم. همچنین، توصیههایی مانند دیدن فیلم و حل کتاب از خیلی سبز نیز به گوشم رسیده است. حالا بنده چیکار کنم برای روش مطالعه؟ 🤔
و ضمناً در خصوص دروسی که فقط تدریسشان به صورت جزوه است، راهنمایی بفرمایید که برای حل کتاب باید چه کار کنم؟
اکنون من نمیدانم کدام روش را انتخاب کنم. اگر شما بستهای را در آلا میشناسید لطفاً معرفی کنید تا تهیه کنم؛ چه پولی باشد یا نباشد، فقط خوب و عالی باشد و روش مطالعه اش را هم بهم بگید. 😢
✍️ اگر بخواهم طبق برنامه زیر پیش بروم، آیا این کار مناسب است؟
ابتدا فیلمهای خط به خط کتاب درسی که استاد محسن هادی در آپارات بهصورت رایگان گذاشتهاند را مشاهده کنم و کتاب را حل کنم.
سپس فیلمهای کنکوری رایگان استاد هادی در آپارات دهم تجربی را طبق خط به خط ببینم و نکات مهم، فرمولها و تستهای مهم را در دفترم خلاصهبرداری کنم.
اگر وقت اضافی داشتم، کتاب تست بزنم. (کدام کتاب تست را پیشنهاد میکنید؟)
آیا این روشها برای من که در حال حاضر در سطح صفر هستم، مناسب هستند؟ آیا میتوانم این کارها را انجام دهم و آیا این روند طولانی نیست؟ کمی نگران هستم و نمیدانم باید چه کار کنم. خیلیها میگویند که با مبتکران 100 زدند، آیا واقعاً باید این کتاب را بخوانم با اینکه حجمش طولانی است؟
همچنین آیا واقعاً لازم است در روش شماره 2 که گفتم، خلاصهبرداری کنم برای کنکور؟ چون ممکن است در پایه دوازدهم در دورههای جمعبندی شرکت کنم و جدا از آن درس بخوانم.
از توجه و راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم. 🌹
با احترام.
سلام دوستان
من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم
خیلی زیاد میخوابم
خیلیییییی زیاد
مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم
میرم دانشگاه خسته میشم
قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم
حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم
کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن
بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت
واقعا داره اذیتم میکنه
بنظرتون مشکل از چیه ؟
پارسال آزمایش خون میدم
گفتن مشکلی نداری...
از این همه خسته شدن خسته شدم :goblin:
سلام
قهوه روی من جواب نمیده
و بخوام بگم چطوری؟
اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد"
قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم
اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم
چطوری بوده؟
کسی خورده؟
@دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام دوستان
از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟
مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟
چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغالتحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟
من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟
شما چجوری وارد شدین؟
ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بااین رتبه چ قبول میشم توزبان
-
سلام بارتبه ی 35000 رشته ی زبان چیزی میشه قبول شد؟؟
-
-
روزانه گمون نکنم
-
هیچی:cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy:
-
هیچی:cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy:
fateme moosavi 0 فک نمیکنم خندیدن 😏درست باشه پیشنهادی دلری میتونی بگی
-
fateme moosavi 0 فک نمیکنم خندیدن 😏درست باشه پیشنهادی دلری میتونی بگی
zzz r :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: