درسنامه کمک درسی
-
سلام.برای کتابای کمک درسی باید درسنامه هاشونو بخونیم؟؟؟!
مثلا زیست خیلی سبز.اخه یکم وقتگیرن!
-
-
0-0ftm سلام خوبه بخونی و بهتر بفهمی مفهمومشو ولی اگر دقت میکردین رتبه های یک تا سه کنکوری میگفتن ما از هیچ کتاب کمک درسی استفاده نکردیم و فقط کتاب خودمو خوندیم
من خودم خیلی پیگیر این موضوع شدم بهم گفتن که ما اگر کتاب خودمونو کامل بفهمیمش و خوب یادش گرفته باشی که بتونیم کامل بدون نگاه کردن روی کتاب بخونیم البته اول باید بفهمیش بعد بتونی بدون نگاه کردن بخونی از روی حفظ شک نکنین کنکورتونو عالی میدین
و اینکه اگر وقت داشتین یعنی کتاب خودتو کامل اون درسو بلدین و وقتتون ازاده برید سراغ کتاب کمک درسی که عالیتر میشه -
زهرا کریمی این گفته که از کتاب کمک درسی استفاده نمیکردن نفر اول کنکور تجربی از شبکه مجازی و کلاس تقویتی استفاده نمیکردن نه کتاب کمک درسی!!منظورشون کلاس کمک درسی بوده اگه دقت کنید.
-
0-0ftm بنظرم اون قسمتایی از کتاب که فهمش واست سخته از درسنامه استفاده کن
-
زهرا کریمی این گفته که از کتاب کمک درسی استفاده نمیکردن نفر اول کنکور تجربی از شبکه مجازی و کلاس تقویتی استفاده نمیکردن نه کتاب کمک درسی!!منظورشون کلاس کمک درسی بوده اگه دقت کنید.
0Alfred0 من نظر خودمو دادم و از خیلیادرباره ی همین پرسیدم من خودم هم کتاب کمک درسی دارم ولی اول کامل کتاب خودمو(درسمو)میخونم چون اونا میان با توجه به مطالب کتابمون سوالای کنکورو میدن نه غیره درسته سوالاشو تغییر میدن و سخت هستن و ما از،کتابای کمک درسی استفاده کنیم خوبه و بهتر،مفهموم درسو میفهمیم ولی بازم اولویت اول کتاب خودمونه
-
زیست فقط استاد موقاری برا بقیه درس ها اول کتاب بعد اگه نفهمیدی درسنامه
-
نه دیدن فیلم های اقای موقاری کافیه اگه مشکل داشتید اون قسمتو تو درسنامش بخونید
-
مرسی از همتون@0Alfred0 nazanin dastyari 0 Mohammad Javad Mo Ja @نگین-وهاب-مقدم زهرا کریمی
️
️
️