میای ترازتو بگی؟
-
Reza.Tah یک یا دو ؟
من شاید یه هفته مونده به کنکور دو فصل اخر هندسه دو رو خوندمنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVampire_Hunter در میای ترازتو بگی؟ گفته است:
Reza.Tah یک یا دو ؟
من شاید یه هفته مونده به کنکور دو فصل اخر هندسه دو رو خوندمدایره
تشابه
مساحت
اشکال فضایی
(تبدیلات هم خونده بودم ولی دیدم 1 تست میاد و قطعا سخته بیخیالش شدم) -
Vampire_Hunter در میای ترازتو بگی؟ گفته است:
Reza.Tah یک یا دو ؟
من شاید یه هفته مونده به کنکور دو فصل اخر هندسه دو رو خوندمدایره
تشابه
مساحت
اشکال فضایی
(تبدیلات هم خونده بودم ولی دیدم 1 تست میاد و قطعا سخته بیخیالش شدم)نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza.Tah
من عمومی هامو کلنشو خوندم و اماده ام..هندسه پایه از بیخ صفر !
دیف خوبه بد نیس..انتگرال یخورده کار داره مخصوصن سری و روش تغییر متغیر...گسسته هم نظریه کلن نخوندم تا حالا ...تحلیلی رو پیش دو اماده ام به طور کامل و شیمی هم به جز الکترو رو بقیش تسلط نسبی دارم !
مخصوص مسائل ! -
Reza.Tah
من عمومی هامو کلنشو خوندم و اماده ام..هندسه پایه از بیخ صفر !
دیف خوبه بد نیس..انتگرال یخورده کار داره مخصوصن سری و روش تغییر متغیر...گسسته هم نظریه کلن نخوندم تا حالا ...تحلیلی رو پیش دو اماده ام به طور کامل و شیمی هم به جز الکترو رو بقیش تسلط نسبی دارم !
مخصوص مسائل !Vampire_Hunter
الکتروشیمی بخونش راحته مفهومی بخونی میزنی همه رو
مخصوصا با حاجی سلیمانیالبته از تغییرات کتاب برای این فصل اطلاع ندارم
-
Vampire_Hunter
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM.an در میای ترازتو بگی؟ گفته است:
Vampire_Hunter
آسون تر شده
-
M.an در میای ترازتو بگی؟ گفته است:
Vampire_Hunter
آسون تر شده
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an در میای ترازتو بگی؟ گفته است:
چ بهتر
من این فصلو دوس داشتمآره نسبتا بهتر من فهمیدمش این فصل رو البته بعضی وقتا آدم قاطی میکنه یه جاهاییش ولی با تمرین برطرف میشه
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an
@Reza-Tah
من نمیدونم چرا ولی همش فک میکنم این فصل خیلی تخصصیه :|
اصطلاحات خفنی توش داره ادمو میترسونه :? -
M.an
@Reza-Tah
من نمیدونم چرا ولی همش فک میکنم این فصل خیلی تخصصیه :|
اصطلاحات خفنی توش داره ادمو میترسونه :?Vampire_Hunter
دارین میگین فکر می کنم هر فکری که درست نیست باید برین تو دل مطلب و بعد فکر کنین ترس رو کنار بذارین امتحانش کنین -
Vampire_Hunter
دارین میگین فکر می کنم هر فکری که درست نیست باید برین تو دل مطلب و بعد فکر کنین ترس رو کنار بذارین امتحانش کنیننوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط Vampire_Hunter انجام شدهM.an امروز از نمایشگاه موج ازمون شیمی پیش رو خریدم دیگ هرجور شده باید بخونمش الکترو رو
-
M.an امروز از نمایشگاه موج ازمون شیمی پیش رو خریدم دیگ هرجور شده باید بخونمش الکترو رو
Vampire_Hunter
سلام..
جزوه ای که فرستادم رو نگاه کردین یا نه؟؟ -
Vampire_Hunter
سلام..
جزوه ای که فرستادم رو نگاه کردین یا نه؟؟نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfaeze.s اره دیدمش...چند سری هم دیدمش...ولی مطمئنین پیش نیاز نمیخاد؟؟؟
جزوه رو میگما !
اخه خیلی اونم تخصصی بودش...من واسه ترم دومم این فصل رو نخوندم ! -
faeze.s اره دیدمش...چند سری هم دیدمش...ولی مطمئنین پیش نیاز نمیخاد؟؟؟
جزوه رو میگما !
اخه خیلی اونم تخصصی بودش...من واسه ترم دومم این فصل رو نخوندم !Vampire_Hunter
من خودمم اصلا این فصل رو بلد نبودم...کتاب درسی رو اول خوندم ..خیلی نفهمیدم:/...بعدش این جزوه رو خوندم ...خیلی خوب بنظرم.. -
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کانونیا آزمونو چی کار کردین؟
-
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط moein انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان
اژدها وارد میشود
اینم درصدای آزمون قبل:درس درصد ادبیات 53.4 عربی 25.4 دینی 41.4 زبان 78.7 زمین 0 ریاضی 3.4 زیست 13.4 فیزیک 0 شیمی 17.8 نتیجه اینکه....از پیشرفت راضیم
نتیجه اخلاقی : کاش میخوندم..حالا نه اینکه نخونده باشما نه ...اتفاقا ایندفعه نسبت به آزمون قبل یه دوسه روز خوندم ولی باید بیشتر میخوندم
به هرحال...خداروشکر -
سلام دوستان
اژدها وارد میشود
اینم درصدای آزمون قبل:درس درصد ادبیات 53.4 عربی 25.4 دینی 41.4 زبان 78.7 زمین 0 ریاضی 3.4 زیست 13.4 فیزیک 0 شیمی 17.8 نتیجه اینکه....از پیشرفت راضیم
نتیجه اخلاقی : کاش میخوندم..حالا نه اینکه نخونده باشما نه ...اتفاقا ایندفعه نسبت به آزمون قبل یه دوسه روز خوندم ولی باید بیشتر میخوندم
به هرحال...خداروشکر -
سلام دوستان
اژدها وارد میشود
به هرحال...خداروشکر -
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-