میای ترازتو بگی؟
-
M.an
@Reza-Tah
من نمیدونم چرا ولی همش فک میکنم این فصل خیلی تخصصیه :|
اصطلاحات خفنی توش داره ادمو میترسونه :? -
M.an
@Reza-Tah
من نمیدونم چرا ولی همش فک میکنم این فصل خیلی تخصصیه :|
اصطلاحات خفنی توش داره ادمو میترسونه :? -
Vampire_Hunter
دارین میگین فکر می کنم هر فکری که درست نیست باید برین تو دل مطلب و بعد فکر کنین ترس رو کنار بذارین امتحانش کنینM.an امروز از نمایشگاه موج ازمون شیمی پیش رو خریدم دیگ هرجور شده باید بخونمش الکترو رو
-
M.an امروز از نمایشگاه موج ازمون شیمی پیش رو خریدم دیگ هرجور شده باید بخونمش الکترو رو
Vampire_Hunter
سلام..
جزوه ای که فرستادم رو نگاه کردین یا نه؟؟ -
Vampire_Hunter
سلام..
جزوه ای که فرستادم رو نگاه کردین یا نه؟؟faeze.s اره دیدمش...چند سری هم دیدمش...ولی مطمئنین پیش نیاز نمیخاد؟؟؟
جزوه رو میگما !
اخه خیلی اونم تخصصی بودش...من واسه ترم دومم این فصل رو نخوندم ! -
faeze.s اره دیدمش...چند سری هم دیدمش...ولی مطمئنین پیش نیاز نمیخاد؟؟؟
جزوه رو میگما !
اخه خیلی اونم تخصصی بودش...من واسه ترم دومم این فصل رو نخوندم !Vampire_Hunter
من خودمم اصلا این فصل رو بلد نبودم...کتاب درسی رو اول خوندم ..خیلی نفهمیدم:/...بعدش این جزوه رو خوندم ...خیلی خوب بنظرم.. -
سلام دوستان
اژدها وارد میشود
اینم درصدای آزمون قبل:درس درصد ادبیات 53.4 عربی 25.4 دینی 41.4 زبان 78.7 زمین 0 ریاضی 3.4 زیست 13.4 فیزیک 0 شیمی 17.8 نتیجه اینکه....از پیشرفت راضیم
نتیجه اخلاقی : کاش میخوندم..حالا نه اینکه نخونده باشما نه ...اتفاقا ایندفعه نسبت به آزمون قبل یه دوسه روز خوندم ولی باید بیشتر میخوندم
به هرحال...خداروشکر -
سلام دوستان
اژدها وارد میشود
اینم درصدای آزمون قبل:درس درصد ادبیات 53.4 عربی 25.4 دینی 41.4 زبان 78.7 زمین 0 ریاضی 3.4 زیست 13.4 فیزیک 0 شیمی 17.8 نتیجه اینکه....از پیشرفت راضیم
نتیجه اخلاقی : کاش میخوندم..حالا نه اینکه نخونده باشما نه ...اتفاقا ایندفعه نسبت به آزمون قبل یه دوسه روز خوندم ولی باید بیشتر میخوندم
به هرحال...خداروشکر -
سلام دوستان
اژدها وارد میشود
به هرحال...خداروشکر -
-
-
یه آلایی در میای ترازتو بگی؟ گفته است:
بهاره من کانون میرم میگن سنجش سخت تره پس باید خوب داده باشی
جدا...من فک میکردم سنجش راحت تره! خب پس امیدوار شدم آخه میگن سنجش به کنکور نزدیک تره
-
بهاره نمی دونم.من که کلا احساس می کنم کانون فیزیکا شو خیلی آبکی می ده.
شاید تو خیلی خوب خوندی به نظرت آبکی میاد ههه
من آزمون قبلی رو که کلا فیزیک نخوندم ..ولی واسه این آزمون نور رو خوندم ۳ تاش آسون بود وسطیشو سوتی دادم البته اون بماند ..اشتباه شد -
بهاره نمی دونم.من که کلا احساس می کنم کانون فیزیکا شو خیلی آبکی می ده.
شاید تو خیلی خوب خوندی به نظرت آبکی میاد ههه
من آزمون قبلی رو که کلا فیزیک نخوندم ..ولی واسه این آزمون نور رو خوندم ۳ تاش آسون بود وسطیشو سوتی دادم البته اون بماند ..اشتباه شد