-
Hhh Hh اینجا هم میشه دیگه بهتره
-
نوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم
چون اینجور ی مطالب درسی از غیر درسی جدا میشه. -
Hhh Hh قبلی هم همین طور بود مشکلی نداشت
-
Hhh Hh هر کی بخواد سوال میکنه جوابش هم میگیره دیگه
-
نوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم
-
سلام سلام به بچه های گل آلاء
خب خب لیدیز اند جنتلمن بیاید این ور انجمن
این شما و این ورژن جدید بچه های کنکور تجربی ولی اینبار با هدف ۱۴۰۰ توی این تاپیک دوستان عزیز آلایی میتونن بیان و سوالاتشان رو با دوستای کنکوریشون به اشتراک بزارن و هر کسی چ کنکور قدیمچ کنکوری جدید بیاد به همه کمک بده
...
امیدوارم این تاپیک تا کنکور ۱۴۰۰ پا بر جا بمونه
بازم مثل تا پیک بچه های تجربی ۹۹ اگه استقبال شد دور هم یه ساعت رو مشخص میکنین و میریم سر وقت تحلیل سوالی خاص ... و انشالله کلی کار درسی دیگه...
خلاصه اینکه اینجا یه جوری دورهمی درسی برای ۱۴۰۰ هست(تاکید میکنم درسیاااااا)
ببینم چ میکنید بچه های تجربی ۱۴۰۰
باشد که روزی که توی دانشگاه در رشته مورد علاقهتون بودید یه سری به انجمن بزنید از اینجا یاد کنید(باشد که رستگار شوید)
در آخر مهم ترین قانون: رعایت ادب
راستی چتیدن های غیر درسی الزاما ممنوندعوت میکنم از دوستای گل
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش آموز کنکوری
@دانش-آموزان-آلاء
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا خیلی از درسامون مشترکه
@انسانیا توی عمومی ها میتونیم به هم کمک کنیدنوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبچه ها یه سوال پاک کننده های غیر صابونی قسمت کاتیونی شون فقط سدیم میتونه باشه؟
یون های دیگه ایی نمیتونه باشه؟ -
بچه ها یه سوال پاک کننده های غیر صابونی قسمت کاتیونی شون فقط سدیم میتونه باشه؟
یون های دیگه ایی نمیتونه باشه؟@Sahar-tuoنه چون تو فرمولش ثابته
-
یون های دیگه ایی نمیتونه باشه؟@Sahar-tuo باید حفظش کنی
-
یون های دیگه ایی نمیتونه باشه؟نوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sahar-tuo
Naمثبت فقط نشانه جامد بودن اون پاک کننده غیر صابونیه.که براحتی در آب حل میشه.
نکته برای پاک کننده صابونی و غیر صابونی:اگر صابون(نمک اسید چرب) دارای کاتیون Na باشد ، صابون جامد و اگر دارای کاتیون K یا NH(آمونیوم)باشد، صابون مایع تولید میشود. -
@Sahar-tuo
Naمثبت فقط نشانه جامد بودن اون پاک کننده غیر صابونیه.که براحتی در آب حل میشه.
نکته برای پاک کننده صابونی و غیر صابونی:اگر صابون(نمک اسید چرب) دارای کاتیون Na باشد ، صابون جامد و اگر دارای کاتیون K یا NH(آمونیوم)باشد، صابون مایع تولید میشود. -
نوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sahar-tuo
این نکته برای هردو هست -
سلام سلام به بچه های گل آلاء
خب خب لیدیز اند جنتلمن بیاید این ور انجمن
این شما و این ورژن جدید بچه های کنکور تجربی ولی اینبار با هدف ۱۴۰۰ توی این تاپیک دوستان عزیز آلایی میتونن بیان و سوالاتشان رو با دوستای کنکوریشون به اشتراک بزارن و هر کسی چ کنکور قدیمچ کنکوری جدید بیاد به همه کمک بده
...
امیدوارم این تاپیک تا کنکور ۱۴۰۰ پا بر جا بمونه
بازم مثل تا پیک بچه های تجربی ۹۹ اگه استقبال شد دور هم یه ساعت رو مشخص میکنین و میریم سر وقت تحلیل سوالی خاص ... و انشالله کلی کار درسی دیگه...
خلاصه اینکه اینجا یه جوری دورهمی درسی برای ۱۴۰۰ هست(تاکید میکنم درسیاااااا)
ببینم چ میکنید بچه های تجربی ۱۴۰۰
باشد که روزی که توی دانشگاه در رشته مورد علاقهتون بودید یه سری به انجمن بزنید از اینجا یاد کنید(باشد که رستگار شوید)
در آخر مهم ترین قانون: رعایت ادب
راستی چتیدن های غیر درسی الزاما ممنوندعوت میکنم از دوستای گل
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش آموز کنکوری
@دانش-آموزان-آلاء
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا خیلی از درسامون مشترکه
@انسانیا توی عمومی ها میتونیم به هم کمک کنیدنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط Sahar.tuo انجام شدهو یه چیز دیگه ما مگه نمیگیم پیوند هیدروژنی بین یه هیدروژن دریه مولکول با f.o.Nدر یه مولکول دیگه اس؟
پس چرا میگیم تو خود الکل ها و کربوکسیلیک اسید ها این پیوند داخلشون هس؟و اینکه مگه نباید پیوند بین oوHکه بین این دوتاس رو کوالانسی بگیریم؟ -
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
دیگه واقعااااااااا گیج شدم من یکی دیگه موندم
یعنی چی آقای امینی راد میگه خون کلاژن و کشسان داره بعد آقای موقاری میگه نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!پ.ن: قبلا خودم به بچه ها میگفتم داره چون یکی از بچه ها اومد گفت آقا موقاری توی پک امتحان نوبت اصلاح کردن ولی الان آقای موقاری توی راه ابریشم باز گفت ندارههههههه
راهنمایی کنید
باشد که رستگار شوید -
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام الایی های عزیز برای شیمی کدام دبیر شیمی الا بهتر است ایا اقای پویان نظر فقط برای نهایی کار می کنن یا کسی بوده که قبلا از صفرتاصد ایشون استفاده کرده باشدو نتیجه بگیره برای کنکور
-
دیگه واقعااااااااا گیج شدم من یکی دیگه موندم
یعنی چی آقای امینی راد میگه خون کلاژن و کشسان داره بعد آقای موقاری میگه نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!پ.ن: قبلا خودم به بچه ها میگفتم داره چون یکی از بچه ها اومد گفت آقا موقاری توی پک امتحان نوبت اصلاح کردن ولی الان آقای موقاری توی راه ابریشم باز گفت ندارههههههه
راهنمایی کنید
باشد که رستگار شویدنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R
منم گیج شدم یکی دیگه بیاد راهنمایی کنه تا همه رستگار شیم -
سلام سلام
بچه ها اینم از اولین سوال این تاپیک که خودم استارتش رو میزنم خب این شما و این سوال
بچه ها به نظر شما این سوال یه جوری نیست؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلانوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R جالبه
-
و یه چیز دیگه ما مگه نمیگیم پیوند هیدروژنی بین یه هیدروژن دریه مولکول با f.o.Nدر یه مولکول دیگه اس؟
پس چرا میگیم تو خود الکل ها و کربوکسیلیک اسید ها این پیوند داخلشون هس؟و اینکه مگه نباید پیوند بین oوHکه بین این دوتاس رو کوالانسی بگیریم؟نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sahar-tuo در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
و یه چیز دیگه ما مگه نمیگیم پیوند هیدروژنی بین یه هیدروژن دریه مولکول با f.o.Nدر یه مولکول دیگه اس؟
پس چرا میگیم تو خود الکل ها و کربوکسیلیک اسید ها این پیوند داخلشون هس؟و اینکه مگه نباید پیوند بین oوHکه بین این دوتاس رو کوالانسی بگیریم؟پیوند هیدروژنی وقتی تشکیل میشه که H بین N،O،F از یه مولکول و N،O،F از یه مولکول دیگه گیر بیوفته
-
بچه ها سوال تشریحی از زیست 12ندارین فصل یک بفرستین