نیاز به راهنمایی در مورد غیر حضوری خوندن پیش دانشگاهی
-
سلام دوستان ، من میخوام سال چهارم رو غیر حضوری بخونم ، از چند جا که پرسیدم متوجه شدم که بچه ها از طریق دبیرستان های غیر دولتی اقدام میکنند برای غیر حضوری سال چهارم ... از شما دوستان کسی هستش که پیش رو غیر حضوری خونده باشه ؟ میخواستم بدونم آموزشگاه ها معمولا چقدر پول دریافت میکنند برای غیرحضوری خوندن ؟ خیلی ممنونم اگه راهنمایی ام کنید
-
سلام دوستان ، من میخوام سال چهارم رو غیر حضوری بخونم ، از چند جا که پرسیدم متوجه شدم که بچه ها از طریق دبیرستان های غیر دولتی اقدام میکنند برای غیر حضوری سال چهارم ... از شما دوستان کسی هستش که پیش رو غیر حضوری خونده باشه ؟ میخواستم بدونم آموزشگاه ها معمولا چقدر پول دریافت میکنند برای غیرحضوری خوندن ؟ خیلی ممنونم اگه راهنمایی ام کنید
yousef2016
من غیر انتفاعی رفتم که غیر حضوری باشه ولی بعد یکی دو هفته گیر دادن که باید بياين و مجبور شدیم بریم!هزینه هم حدود 2و نیم 3ميشه! -
بهمون گفتن تنها راه که نياين آموزش از راه دور هستش که باید از طریق آموزش پرورش ثبت نام کنین و مدارسی هستن که امتحاناتو اجرا کنن!غیر انتفاعی بعد چند وقت ميگن بياين،اگرم بخواين برین جای ديگه بايد شهریه رو بدین!بعد اجازه ميدن برین!
-
من غیرحضوری بودم فقط امتحانای ترم رو رفتم
-
عجب ، اگه اینطوری باشه خیلی بد میشه ، اگه بخوام از راه آموزش از راه دور و بزرگسالان اقدام کنم یک سال معافیت سربازی بعد از کنکور برای کسایی که میخوان مجددا کنکور بدن از بین میره ، من چون برنامه اینه که برای خارج از کشور اقدام کنم باید مدرک زبان رو بگیرم و کلاس های فشرده زبان هم هر روز صبح ها برگزار میشه و اگه بخوام برم مدرسه دیگه زمانی برای زبان نمی مونه ...
-
مدرسه غیرانتفاعی بود هزینشم حدود یک شد فک کنم
ولی هرمدرسه ای انجام نمیده
از راه دور و اینا اقدام نکردم -
دوستان دیگه ای که غیر حضوری میخواستن بخونن یا خوندن هم اگه تجربه ای دارند لطفا راهنمایی کنند ...
خیلی ممنون میشم، ما تهران هستیم
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
عجب ، اگه اینطوری باشه خیلی بد میشه ، اگه بخوام از راه آموزش از راه دور و بزرگسالان اقدام کنم یک سال معافیت سربازی بعد از کنکور برای کسایی که میخوان مجددا کنکور بدن از بین میره ، من چون برنامه اینه که برای خارج از کشور اقدام کنم باید مدرک زبان رو بگیرم و کلاس های فشرده زبان هم هر روز صبح ها برگزار میشه و اگه بخوام برم مدرسه دیگه زمانی برای زبان نمی مونه ...
yousef2016 سلام دوست عزیز من سوم تجربی رو غیر حضوری خوندم و فقط رفتم امتحانات پایان ترم رو دادم و هزینه اش هم ۳۵۰ هزار تومن در اومد یکی از دوستامم پیش رو خوند اونم مثل من
-
من يكي از دوستام رفت پيش دانشگاهي يه آموزشگاه ثبت نام كرد! مدرسه هم نميرفت! دراصل خود اون آموزشگاه به يه مدرسه پول داده بود! و اينا فقط ميرفتن آموزشگاه! امتحاناي نيم ترم هم تو خود آموزشگاه خيلي فرماليته گرفتن! امتحاناي نهايي هم اومدن حوزه!
و اينكه هزينه اش تقريبا ٤،٥ شد! البته استاداش خوب بودن ديگه! آرامفر و يحيوي و ... -
رفیق گلم بستگی به خودت داری ما اینجا تو مدرسمون که دولتیه بچه ها با معلم و مدیر حرف زدن نیومدن خودت باید بتونی راضیشون کنی
-
مگه کسی که تو شهریور درسی رو نتونه پاس کنه نباید بره شبانه یا غیر حضوری بخونه؟ خب از این راه هم میشه دیگه، یه درسی رو دانش آموز نره امتحان بده.
-
ممنون از راهنمایی تمام دوستان که کمک کردند
-
سلام منم پیشمو دارم غیرحضوری میخونم...واسه هر درسی ۱۰ هزار تومن میگیرن با یه۱۰یا۲۰تومن فک کنم واس بیمه
-
سلام منم پیشمو دارم غیرحضوری میخونم...واسه هر درسی ۱۰ هزار تومن میگیرن با یه۱۰یا۲۰تومن فک کنم واس بیمه
Royaaa08 08 در نیاز به راهنمایی در مورد غیر حضوری خوندن پیش دانشگاهی گفته است:
سلام، چه نوع مدرسه ای میرید؟ غیر دولتی ؟
-
yousef2016 در نیاز به راهنمایی در مورد غیر حضوری خوندن پیش دانشگاهی گفته است:
سلام
من مدرسه ام غیردولتی بود ولی خب این اجازه رو نمیدادن!! فقط اکثر درسارو قبل از عید تموم کردن و بعد از اون رفتن به مدرسه اختیاری بود
یادم میاد چندتا از پسرا رفتن مدرسه بزرگسالان ثبت نام کردن و غیرحضوری خوندن, رتبشون اصلا خوب نشد
هزینه تحصیل برای مدارس غیردولتی برای هرمنطقه وحتی استان متغیره و البته هرسال یه عددی هم از طرف آموزش و پرورش تعیین میشه -
سلام دوستان من ویش دانشگاهی میخونم تازگی غیر حضوری کردم ۲ تومن شد گفتن تا خرداد همرو ۲۰ میدیم حتی دی ماه رو نمیخواد بیای مدرسه
اما من خیلی نگرانم و میترسم که اتفاقی بیوفته و آموزش پرورش بفهمه یا گیر بده و محروم شیم چون سال آخر کنکور هم هستیم
لطفا یکم راهنمایی کنید و بگید که مشکلی پیش میاد ؟
به نظرتون اگه دی امتحان ندم اتفاقی نمیوفته از طرف آموزش پرورش؟ -
سلام دوستان من ویش دانشگاهی میخونم تازگی غیر حضوری کردم ۲ تومن شد گفتن تا خرداد همرو ۲۰ میدیم حتی دی ماه رو نمیخواد بیای مدرسه
اما من خیلی نگرانم و میترسم که اتفاقی بیوفته و آموزش پرورش بفهمه یا گیر بده و محروم شیم چون سال آخر کنکور هم هستیم
لطفا یکم راهنمایی کنید و بگید که مشکلی پیش میاد ؟
به نظرتون اگه دی امتحان ندم اتفاقی نمیوفته از طرف آموزش پرورش؟ -
من اغلب بزرگسالان غیر انتفاعی میخوندم ،هر واحد فکر کنم حدود 30 تومن ميگبرفتن و حضورم تو کلاس اختیاری بود ولی برای رفع اشکال میرفتم ،