نیاز به راهنمایی در مورد غیر حضوری خوندن پیش دانشگاهی
-
رفیق گلم بستگی به خودت داری ما اینجا تو مدرسمون که دولتیه بچه ها با معلم و مدیر حرف زدن نیومدن خودت باید بتونی راضیشون کنی
-
مگه کسی که تو شهریور درسی رو نتونه پاس کنه نباید بره شبانه یا غیر حضوری بخونه؟ خب از این راه هم میشه دیگه، یه درسی رو دانش آموز نره امتحان بده.
-
ممنون از راهنمایی تمام دوستان که کمک کردند
-
سلام منم پیشمو دارم غیرحضوری میخونم...واسه هر درسی ۱۰ هزار تومن میگیرن با یه۱۰یا۲۰تومن فک کنم واس بیمه
-
سلام منم پیشمو دارم غیرحضوری میخونم...واسه هر درسی ۱۰ هزار تومن میگیرن با یه۱۰یا۲۰تومن فک کنم واس بیمه
Royaaa08 08 در نیاز به راهنمایی در مورد غیر حضوری خوندن پیش دانشگاهی گفته است:
سلام، چه نوع مدرسه ای میرید؟ غیر دولتی ؟
-
سلام دوستان ، من میخوام سال چهارم رو غیر حضوری بخونم ، از چند جا که پرسیدم متوجه شدم که بچه ها از طریق دبیرستان های غیر دولتی اقدام میکنند برای غیر حضوری سال چهارم ... از شما دوستان کسی هستش که پیش رو غیر حضوری خونده باشه ؟ میخواستم بدونم آموزشگاه ها معمولا چقدر پول دریافت میکنند برای غیرحضوری خوندن ؟ خیلی ممنونم اگه راهنمایی ام کنید
yousef2016 در نیاز به راهنمایی در مورد غیر حضوری خوندن پیش دانشگاهی گفته است:
سلام دوستان ، من میخوام سال چهارم رو غیر حضوری بخونم ، از چند جا که پرسیدم متوجه شدم که بچه ها از طریق دبیرستان های غیر دولتی اقدام میکنند برای غیر حضوری سال چهارم ... از شما دوستان کسی هستش که پیش رو غیر حضوری خونده باشه ؟ میخواستم بدونم آموزشگاه ها معمولا چقدر پول دریافت میکنند برای غیرحضوری خوندن ؟ خیلی ممنونم اگه راهنمایی ام کنید
سلام
من مدرسه ام غیردولتی بود ولی خب این اجازه رو نمیدادن!! فقط اکثر درسارو قبل از عید تموم کردن و بعد از اون رفتن به مدرسه اختیاری بود
یادم میاد چندتا از پسرا رفتن مدرسه بزرگسالان ثبت نام کردن و غیرحضوری خوندن, رتبشون اصلا خوب نشد
هزینه تحصیل برای مدارس غیردولتی برای هرمنطقه وحتی استان متغیره و البته هرسال یه عددی هم از طرف آموزش و پرورش تعیین میشه -
سلام دوستان من ویش دانشگاهی میخونم تازگی غیر حضوری کردم ۲ تومن شد گفتن تا خرداد همرو ۲۰ میدیم حتی دی ماه رو نمیخواد بیای مدرسه
اما من خیلی نگرانم و میترسم که اتفاقی بیوفته و آموزش پرورش بفهمه یا گیر بده و محروم شیم چون سال آخر کنکور هم هستیم
لطفا یکم راهنمایی کنید و بگید که مشکلی پیش میاد ؟
به نظرتون اگه دی امتحان ندم اتفاقی نمیوفته از طرف آموزش پرورش؟ -
سلام دوستان من ویش دانشگاهی میخونم تازگی غیر حضوری کردم ۲ تومن شد گفتن تا خرداد همرو ۲۰ میدیم حتی دی ماه رو نمیخواد بیای مدرسه
اما من خیلی نگرانم و میترسم که اتفاقی بیوفته و آموزش پرورش بفهمه یا گیر بده و محروم شیم چون سال آخر کنکور هم هستیم
من اغلب بزرگسالان غیر انتفاعی میخوندم ،هر واحد فکر کنم حدود 30 تومن ميگبرفتن و حضورم تو کلاس اختیاری بود ولی برای رفع اشکال میرفتم ،
-
برای غیر حضوری الان دیر شده شما باید شهریور اقدام میکردی ، باید بری آموزش و پروش منطقه تون فکر میکنم بعد پرونده ت رو از مدرسه میگرفتی میبردی مدرسه بزرگسالان ثبت نام میکردی علاوه بر اون شما دی ماه باید چند تا از کتابا رو به طور کامل امتحان بدی و سایر کتابا میمونه خرداد
این غیرحضوری هستش که آموزش و پرورش قبول دار ه اونی که میگی ببری غیرانتفاعی ثبت نام کنی و نری دیگه غیرحضوری نیست در واقع شما به یک مدرسه پول میدی اما هماهنگ میکنی سر کلاسا نمیری امتحانات ت هم مثل بقیه ست
برای نوع اول دیر شده چون من پارسال همین موقع خواستم اقدام کنم مدیر مدرسه گفت نمیشه نمیدم پرونده رو مامانم رفت آموزش و پرورش اونجا یک پسری بود که غیر حضوری کرده بود اما اسمش تو سامانه ثبت نشده بود انگار که اصلا پیش دانشگاهی رو ثبت نام نکرده و ومسئول اونجا هر کار میکرد اسمش نمیرفت تو سامانه و اگر ثبت نمیشد کنکورشم میپرید مسئول اونجا به مامانم گفته بود ممکنه از این مشکلات پیش بیاد بهتره با مدیر کنار بیاید که آخرش منم غیرحضوری نکردم
شما اول برو آموزش و پرورش منطقه ببین چی بهت میگن ولی خب حواست به امتحانات دی هم باشه که برای غیرحضوری ها چندتا از کتابا کله شه -
سلام دوست عزیز,من پارسال میخواستم اینکار رو بکنم که نشد,اگه بخوای غیرانتفاعی بری دیگه اسمش غیرحضوری نیست,هماهنگ میکنی که نری,اما مدرسه غیرحضوری همونطور که از اسمش مشخصه کلا نمیری فقط موقع امتحانا میری,اگه الان بخوای بری نمیزارن,باید قبل از مهر اقدام میکردی,یا یه درس افتاده داشتی تا میرفتی غیرحضوری,من پارسال به هر دری زدم اجازه ندادن که اینکار رو انجام بدم,موفق باشی
-
سلام دوست عزیز,من پارسال میخواستم اینکار رو بکنم که نشد,اگه بخوای غیرانتفاعی بری دیگه اسمش غیرحضوری نیست,هماهنگ میکنی که نری,اما مدرسه غیرحضوری همونطور که از اسمش مشخصه کلا نمیری فقط موقع امتحانا میری,اگه الان بخوای بری نمیزارن,باید قبل از مهر اقدام میکردی,یا یه درس افتاده داشتی تا میرفتی غیرحضوری,من پارسال به هر دری زدم اجازه ندادن که اینکار رو انجام بدم,موفق باشی
-
KingAlireza7277 چرا تو شهر شماها اینطوره؟؟
تو شهر ما هر وقترفتی ثبت نام میکنن من خودم مرداد رفتم ثبت نام شهریور هم امتحانای پیش رو دادم تموم شد -
من غیرحضوری بودم فقط امتحانای ترم رو رفتم
Orkide yas سلام ببخشید وقتتون رو میگیرم من پایه یازدهم تجربی هستم و قراره غیر حضوری بخونم خیلی نگرانم تجربه ای تاحالا نداشتم و درمورد امتحانات و انتخاب واحد ونحوه امتحان دروس هنرـورزش و...چطوری هس خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
Orkide yas سلام ببخشید وقتتون رو میگیرم من پایه یازدهم تجربی هستم و قراره غیر حضوری بخونم خیلی نگرانم تجربه ای تاحالا نداشتم و درمورد امتحانات و انتخاب واحد ونحوه امتحان دروس هنرـورزش و...چطوری هس خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
سلام مجدد به دوستان ، من تاپیک رو شروع کردم و الان نتیجه رو میگم :
اول از همه در مورد من اینکه حتی با وجود فیلم های اموزشی از غیرحضوری نتیجه نگرفتم و این شد که امسال پشت کنکور خواهم مونداما اینکه چی کار کنیم :
اول از همه سعی کنید در یک مدرسه ای ثبت نام کنید که کنکوری کار کنه ، یعنی پایه و سال آخر (تمام کنکور ) رو باهاتون کار کنه ، که مدارس بسیار خوب دولتی و نمونه ، غیرانتفایی و ... این کار رو انجام میدن که خودتون باید برید دنبالش و مدرسه مناسب رو پیدا کنید .یا اینکه اگه غیر حضوری نوشتید و قرار بر این شد که فقط برای امتحانات به مدرسه برید ، حتما برای درس های اختصاصی تون کلاس کنکور در اموزشگاه معتبر ثبت نام کنید . ( عمومی ها نیاز چندانی به کلاس ندارند ) و حتما با یک برنامه ریزی دقیق جلو برید
-
M_ka منم کلاس یازدهم تجربیم و همه چیز بستگی به خودتون داره یکی هست فقط تو جو مدرسه رقابت داره و یکی دیگه به دنبال هدف و غیر از مدرسه هم خیلی خوب و کامل درسارو میخونه و وقت بیشتری واسه تست و همه چیز داره پس این فقط به خودتون بستگی داره واسه همین اونیکه خونده نتیجه میبینه و اونیکه نخونده نه