-
H_R اون قطعا جوابشو قبلا گرفته این دیگه به صورت خو جوش جواب داده
-
@نگین-وهاب-مقدم بعد ما باید به قوانین هم احترام بزاریم برای کمک و این جور چیزا این تاپیک باقی میمونه
-
@نگین-وهاب-مقدم بعد ما باید به قوانین هم احترام بزاریم برای کمک و این جور چیزا این تاپیک باقی میمونه
H_R قوانین بله ولی ما کنکوری هستیم
-
@نگین-وهاب-مقدم خب این قوانین با کنکوری بودن تناقض داره؟
-
H_R بله وقتی بخوای سوال متفاوت بپرسی باید جداگانه تاپیک بزنی و خیلی وقت میبره
-
@نگین-وهاب-مقدم خیلی وقتی نمیبره ها
تقریبا فرق زیادی با جواب دادن نداره فقط فرقش عنوان تاپیک هست ...
ولی این تگ خیلی کارسازه بچه ها زود متوجه میشن -
خب خب خب من اومدم اونم چ اومدی
آهای خونه دار و بچه دار زنبیل و بردار و بیا
(چیه نشستی با لحن و هم خوندی؟ خوشحالم هستی نه خیر خانم نه خیر آقا واسه شما میشه ای محصل ای کنکوری کتاب و دفتر و بردار بیا( میدونم خیلی بی وزنه ایراد نگیرید من درآوردی هست ولی به روم نیارید
)
خب حالا خبر چیه خبر اینه از اونجایی که ما ۱۴۰۰ ها خیلی خاص هستیماز همه نظر(غیر حضوری خوندن دوازدهم و اولین کنکور قرن و ...) آلاء قشنگمون اومد و ما رو خاص تر هم کرد
اونم چ خاص بودنی با یه گروه و اتیکت خیلی جذاب با نام بچه های کنکور تجربی ۱۴۰۰ خب حالا دوستان عزیز و خوبم هر کسی که میدونه جزء این دسته هست زحمت بکشه و درخواست بده تا دیگه هر وقت هر کسی هر سوالی خطاب به این گروه داشت دستش رو سرش نباشه ...
اما خبر دیگه هم دارم ...
دوستای گلم با توجه به قوانین و چارچوب انجمن از این به بعد سوال درسی مستقیم توی این تاپیک فرستاده نشه اما فک نکنید این تا پیک درش بسته میشه هانه نه!!!! از این خبرا نیست این تا پیک مشاوره ای کمکی میشه با این تفاوت که سوال درسی مستقیم درش گذاشته نمیشه ...
امیدوارم همه به این شرایط جدید احترام بزاریم و تا کنکور ۱۴۰۰ در کنار هم پر قدرت باقی بمونیم
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
(چیه نشستی با لحن و هم خوندی؟ خوشحالم هستی نه خیر خانم نه خیر آقا واسه شما میشه ای محصل ای کنکوری کتاب و دفتر و بردار بیا( میدونم خیلی بی وزنه ایراد نگیرید من درآوردی هست ولی به روم نیارید
)
خب حالا خبر چیه خبر اینه از اونجایی که ما ۱۴۰۰ ها خیلی خاص هستیماز همه نظر(غیر حضوری خوندن دوازدهم و اولین کنکور قرن و ...) آلاء قشنگمون اومد و ما رو خاص تر هم کرد
اونم چ خاص بودنی با یه گروه و اتیکت خیلی جذاب با نام بچه های کنکور تجربی ۱۴۰۰ خب حالا دوستان عزیز و خوبم هر کسی که میدونه جزء این دسته هست زحمت بکشه و درخواست بده تا دیگه هر وقت هر کسی هر سوالی خطاب به این گروه داشت دستش رو سرش نباشه ...
اما خبر دیگه هم دارم ...
دوستای گلم با توجه به قوانین و چارچوب انجمن از این به بعد سوال درسی مستقیم توی این تاپیک فرستاده نشه اما فک نکنید این تا پیک درش بسته میشه هانه نه!!!! از این خبرا نیست این تا پیک مشاوره ای کمکی میشه با این تفاوت که سوال درسی مستقیم درش گذاشته نمیشه ...
امیدوارم همه به این شرایط جدید احترام بزاریم و تا کنکور ۱۴۰۰ در کنار هم پر قدرت باقی بمونیم
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-آلاءرنگ اتیکتشو خیلی دوس دارم
-
بچه ها یه سوال دارم هستین بگم؟
-
نوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۲۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط Maryam Ghavidel انجام شده
سلام بچه ها صادقانه این پک های راه ابریشم آلا واقن موثر هست ؟
من خیلی تا الان تنبلی کردم و کلی عقبم و استرس کلن بهمم ریخته نمیدونم چیکار کنم اگه میشه راهنمایی کنید -
این پست پاک شده!
-
@Sahar-tuo اره
نوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۹، ۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSoheila Heidari خو خودشون میگن کتاب و جزوه رو باهم پیش میبرن
و خب جزوه ذاتا متن کتابهولی با این اوصاف بازم شک داشتم که متن کتابم بخونم یان؟
H_R @نگین-وهاب-مقدم دریا دریایی -
)
اما خبر دیگه هم دارم ...
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-آلاء -
@Sahar-tuo ببین اونی که از هر لحاظ برات کامل تره بخون اگه می دونی راه ابریشم کامل تره اونو بخون الان وقت نیست دوباره بخوای چیزی رو بنویسی
نوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۹، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-وهاب-مقدم هوم مرسی
-
Soheila Heidari خو خودشون میگن کتاب و جزوه رو باهم پیش میبرن
H_R @نگین-وهاب-مقدم دریا دریایی@Sahar-tuo در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
H_R @نگین-وهاب-مقدم دریا دریاییببین عزیزم من کتاب رو میخونم جزوه استاد رو هم میتونم ...اگه وقت کنم یه دور خیلی خیلی سریع جزوه خودمم میخونن توجه کن خیلی سریع و در حد تورق..
ولی جزوه استاد واسه جمع بندی عالیه -
-
@Sahar-tuo در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
H_R @نگین-وهاب-مقدم دریا دریاییببین عزیزم من کتاب رو میخونم جزوه استاد رو هم میتونم ...اگه وقت کنم یه دور خیلی خیلی سریع جزوه خودمم میخونن توجه کن خیلی سریع و در حد تورق..
ولی جزوه استاد واسه جمع بندی عالیه -
-
H_R اره برا جمع بندی خوبه ولی اخه مدونی برا جمع بندی دیگه نمیشه هم کتاب خوند هم جزوه....
H_R اره برا جمع بندی خوبه ولی اخه مدونی برا جمع بندی دیگه نمیشه هم کتاب خوند هم جزوه....
جمع بندی اسمش روضه جمع بندی یعنی تو مطلب رو میدونی و فقط میخوای چارچوب مطلب یادآوری بشه
-
H_R زدم
توی تنظیمات پروفایل فعالش کن تا کنار اسمت بیاد