Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
xaniar@ خب کی میفرستن؟
-
اگه میدونستم اینجوریه امکان نداشت ثبت نام کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تا آخر این هفته هم نمیرسه.. تا رایتش کنن و .... نخواستیم بابا
-
کتش حداقل لینک دانلودشو شب بذارن! چون تا برسه دستمون خیلی طول میکشه!
-
@faezanj
ب شما زنگ زدن گفتن تا آخر هفته ميرسه؟؟ -
متاسفانه آلا هیچ گونه اطلاع رسانی نکرد لااقل دلیل پخش نشدن آنلاین هم رو اعلام نکرد چیه ، این بی توجهی آلا نسبت به این موضوع ناراحت کنندست
-
اگه باپست پیشتاز باشه حداقل 24 ساعت و حداکثر 72 ساعت طول میکشه
-
بچه ها شماهايي ك آنلاين ثبت نام كردين وقتي ثبت نامتون تموم شد بهتون شماره پيگيري اي چيزي دادن؟؟
-
تا تدوین شه.. رایت شه.. تازه یه روز همایش قطعا حداقل 4-5تا دی وی دی میشه ... نابود میشیم که تا اون موقع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
به منم زنگ نزدن
-
هنوزم معلوم نیست دقیقا میخوان چیکار کنن!!! از آلا واقعا چنین برنامه ریزی بعیده
-
بحث اعتماد به آلا نیست! همه ما به به الا اطمیتان داشتیم که آنلاین ثبت نام کردیم! بحث من اینه که ماهم اندازه کسایی که حضوری شرکت کردت حق داریم! حداقلش ابنه که بهمون اطلاع بدن که پخش نمیشه! و جوابمونو بدن
-
کانال آلا 4روزه هیچی پست نداره خوب میگفتن خیلی خوب میشد