-
سلام دوستان فردا همایش ساعت چنده.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی جواب بده
-
امروز همایش استاد شامی زاده رو آنلاین پخش کردن.. دکتر طلوعی هم میکنن؟
-
سلام دوستان ببخشیداگه کسی کتاب نشرالگوداره لطف کنه سوال۱۱۵۹ روباروش آقای طلوعی حل کنیدممنون اگه میشه زودترجواب بدیدممنون
-
سلام دوستان ميگم ثبت نام آنلاين همايش رو فقط تا امشب ميشد انجام داد؟
-
سلام و خداقوت به همگی.فیلم جلسه 43 نوسان اشتباها تدریس شیمی آقاجانیه.از کجا میتونم دانلودش کنم؟
-
-
xaniar@ خب کی میفرستن؟
-
اگه میدونستم اینجوریه امکان نداشت ثبت نام کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تا آخر این هفته هم نمیرسه.. تا رایتش کنن و .... نخواستیم بابا
-
کتش حداقل لینک دانلودشو شب بذارن! چون تا برسه دستمون خیلی طول میکشه!
-
@faezanj
ب شما زنگ زدن گفتن تا آخر هفته ميرسه؟؟ -
متاسفانه آلا هیچ گونه اطلاع رسانی نکرد لااقل دلیل پخش نشدن آنلاین هم رو اعلام نکرد چیه ، این بی توجهی آلا نسبت به این موضوع ناراحت کنندست
-
اگه باپست پیشتاز باشه حداقل 24 ساعت و حداکثر 72 ساعت طول میکشه
-
متاسفانه آلا هیچ گونه اطلاع رسانی نکرد لااقل دلیل پخش نشدن آنلاین هم رو اعلام نکرد چیه ، این بی توجهی آلا نسبت به این موضوع ناراحت کنندست
این پست پاک شده!
با سلام
چرا در ویدئوی آموزشی فیزیک ۳ در بحث حرکت نوسانی، دبیر مربوطه گفتند که سایه جسم در حال رفت و برگشت در حرکت نوسانی، دقیقا رو یک دایره حرکت می کنه؟! تا جایی که ما تو ویدئوهای دیگه دیدیم سایه یک جسم که داره رو دایره حرکت میکنه، رو یک خط راست می افته و نه برعکس. یا من دارم اشتباه میکنم، ممنون میشم پاسخ بدید
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...