-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آخه همیشه اینجوریه.. مثلا میگه فیزیک اتمی فیلم برداری شده فردا میاد بعد بجای فردا 3روز بعد میاد
-
آقا جدا از این بحث همایش ببخشید که انقدر تند حرف میزنم ولی این ادمین کانال دکتر طلوعی چرا انقد دروغ میگه؟؟؟؟؟؟؟؟ پس کو چرا زنگ نزدن.. دیشب گفت فردا تماس گرفته میشه.. پس کوووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
rezabarca چه فرقی داره که زنگ بزنن یا نه؟ برو اطلاعات پروفایلت رو تکمیل کن تو سایت اردو اگه نکردی
-
Vampire_Hunter
ممنون باروش خودمم حلش کردم شده دو،ولی میخوام روش استادطلوعی روبدونمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH azizi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Vampire_Hunter
ممنون باروش خودمم حلش کردم شده دو،ولی میخوام روش استادطلوعی روبدونمگزینه دو با تکنیک تی تی ام
-
rezabarca چه فرقی داره که زنگ بزنن یا نه؟ برو اطلاعات پروفایلت رو تکمیل کن تو سایت اردو اگه نکردی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli1997 تکمیل کردم از همون روز اول کردم
-
rezabarca خب اگه کامل و آدرس و همه چیز هست میفرستن برات
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا کسی همایش استاد شامی زاده رو رفته؟ یا دیده؟؟ کیفیت فیلم برداری چطور بوده؟
-
همايش كلا چند ساعت بوده ؟ كسي ميدونه؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli1997 شما از کسی پرسیدی یا خودت میگی؟
-
zahra_75 فیزیک رو میگین ؟ فیزیک ک از 7 و نیمه صبح تا 7 ونیمه بعدازظهر
-
zahra_75 نوشته بودن از ۷/۵ صبح تا ۷/۵ شب
-
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra_75 جواب بدن اصن هفته دیگه بیاد فقط تکلیفمون رو معلوم کنن
-
rezabarca
بله دقیقا -
سلام
دوستان لینک دانلود ریاضی امروز ارسال نمیشه .
و اما در مورد همایشا ببینید دوستان
همایش برگزار میشه ضبط میشه باید فیلم هاش آماده بشه آپلود بشه زمان میبره در این حین ممکنه مشکلات از پیش تعیین نشده هم پیش بیاد قطعا آلا تلاشش اینه محصول با کیفیت بهتون ارائه بده
پس نگران نباشید
لینک های دانلود و dvdفیلم ها براتون ارسال میشه -
zahra_75 طبیعتا همممه الان درگیره همایشی که داره برگزار میشه نیستن. اگه براشون مهم بودیم باید یه اطلاع رسانی میکردن
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها الان دوباره رفتم سایت اردو طلایی یه چیز جدید اومد.. نوشته آدرس رو تو پروفایل تکمیل کنین و بعد به کانال اطلاع بدین یا تماس بگیرین.. فقط کسی میدونه به چی تماس بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یا اون کانالی که باید اطلاع بدیم همون کانال آلاس؟
-
بچه ها الان دوباره رفتم سایت اردو طلایی یه چیز جدید اومد.. نوشته آدرس رو تو پروفایل تکمیل کنین و بعد به کانال اطلاع بدین یا تماس بگیرین.. فقط کسی میدونه به چی تماس بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrezabarca فك كنم با همون شماره كه تو سايت اردو طلاييه! و به ادمين كانال الا كه اي دي شون هست!
-
rezabarca برای من که چیزی نیومده! احتمالا مشخصاتتونو کامل نکردین که میگن کاملش کنین
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
shirinn برا منم اومده! با اينكه مشخصاتم كامله