-
-
سلام
دوستان لینک دانلود ریاضی امروز ارسال نمیشه .
و اما در مورد همایشا ببینید دوستان
همایش برگزار میشه ضبط میشه باید فیلم هاش آماده بشه آپلود بشه زمان میبره در این حین ممکنه مشکلات از پیش تعیین نشده هم پیش بیاد قطعا آلا تلاشش اینه محصول با کیفیت بهتون ارائه بده
پس نگران نباشید
لینک های دانلود و dvdفیلم ها براتون ارسال میشه -
بچه ها الان دوباره رفتم سایت اردو طلایی یه چیز جدید اومد.. نوشته آدرس رو تو پروفایل تکمیل کنین و بعد به کانال اطلاع بدین یا تماس بگیرین.. فقط کسی میدونه به چی تماس بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
یا اون کانالی که باید اطلاع بدیم همون کانال آلاس؟
-
بچه ها الان دوباره رفتم سایت اردو طلایی یه چیز جدید اومد.. نوشته آدرس رو تو پروفایل تکمیل کنین و بعد به کانال اطلاع بدین یا تماس بگیرین.. فقط کسی میدونه به چی تماس بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام
دوستان لینک دانلود ریاضی امروز ارسال نمیشه .
و اما در مورد همایشا ببینید دوستان
همایش برگزار میشه ضبط میشه باید فیلم هاش آماده بشه آپلود بشه زمان میبره در این حین ممکنه مشکلات از پیش تعیین نشده هم پیش بیاد قطعا آلا تلاشش اینه محصول با کیفیت بهتون ارائه بده
پس نگران نباشید
لینک های دانلود و dvdفیلم ها براتون ارسال میشهM.an خب اگه امروز نمیاد پس کی میاد ؟ من از فردا شب دسترسی به کامپیوتر و اینترنت رو ندارم. دستگاه واسه استفاده از DVD رو هم ندارم. اگه تا فردا شب ریاضی و فیزیک رو بزارین واسه دانلود حداقل دانلود میکنم با تلویزیون میبینم .
-
Vampire_Hunter
ممنون باروش خودمم حلش کردم شده دو،ولی میخوام روش استادطلوعی روبدونمH azizi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Vampire_Hunter
ممنون باروش خودمم حلش کردم شده دو،ولی میخوام روش استادطلوعی روبدونم
-
H azizi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Vampire_Hunter
farhadhamid29
خیییییلی ممنون دستتون دردنکنه -
farhadhamid29
خیییییلی ممنون دستتون دردنکنهH azizi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
farhadhamid29
خیییییلی ممنون دستتون دردنکنه
خواهش می کنم -
H azizi در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Vampire_Hunter
farhadhamid29 روش جالبیه...در دستور کار قرارش میدم
-
M.an خب اگه امروز نمیاد پس کی میاد ؟ من از فردا شب دسترسی به کامپیوتر و اینترنت رو ندارم. دستگاه واسه استفاده از DVD رو هم ندارم. اگه تا فردا شب ریاضی و فیزیک رو بزارین واسه دانلود حداقل دانلود میکنم با تلویزیون میبینم .
-
@parastu23 دوست عزیزم این داوطلب هزینه کرده حق خودشه انلاین ببینه طبق اعلام آلا ، احساسی برخورد نکنیم
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.