Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. برنامه های آلاء
  3. راه ابریشم آلاء
  4. انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده راه ابریشم آلاء
333 دیدگاه‌ها 66 کاربران 11.1k بازدیدها 62 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Mahdi Jafari 1M آفلاین
    Mahdi Jafari 1M آفلاین
    Mahdi Jafari 1
    دوازدهم ریاضی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mahdi Jafari 1 انجام شده

سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستان عزیزم.
    با اجازه این تاپیک رو زدم تا بچه ها بتونن بیان پیشنهاداتی که برای عالی تر شدن راه ابریشم در فرسنگ های بعدی رو دارن، ارائه بدن
    تو یه تاپیک جمع و جور تا دوستان آلایی بتونن نقطه نظرات بچه ها رو در یک قالب و در کنار همدیگه ببینن.
    بازم تکرار میکنم راه ابریشم فوق العاده و کاملترین منبع هستش و این پیشنهادات فقط جهت بی نقص شدن گفته میشن
    ممنون میشم اگر همکاری کنید و پیشنهاداتتون رو بگید
    @M-an

سیدمحمد مهدی حسن زادهس Mahdi Asadpoor28M Mohammad RamezaniM BlAcKWO_OLFB masood khadmlooM 13 پاسخ آخرین پاسخ
    5
    • fateme moosavi 0F آفلاین
      fateme moosavi 0F آفلاین
      fateme moosavi 0
      تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهم
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

میگم کاش تاریخ معاصر سال یازدهم رو هم میداشت....

Growing up was a dream that was not worth trying

Mahdi Jafari 1M 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • Mahdi Jafari 1M آفلاین
        Mahdi Jafari 1M آفلاین
        Mahdi Jafari 1
        دوازدهم ریاضی

اولین چراغو خودم روشن میکنم
        مواردی که من از ابتدای راه ابریشم نوشتم رو در پایین میارم
        مورد اول) در راه ابریشم فیزیک آقای طلوعی گاهی این ریز نوشتن ها باعث میشد مطالب به خوبی دیده نشن. ممنون میشم اگر لطف کنید بفرمایید یکم درشت تر بنویسن
        مورد دوم) توی برخی از قسمت ها لوگوی راه ابریشم جلوی بخشی از تخته رو گرفته بود. البته این خیلی مهم نیست فقط گفتم ذکر کنم
        مورد سوم) این مورد اصلی ترین انتقادی هستش که من خودم به شخصه دارم. راه ابریشم اقای طلوعی خیلی جای پیشرفت داره. با وجود اینکه نکات و ترفندهایی که گفته میشه فوق العاده هستن اما مثلا در حین تدریس مثال های کمی زده میشه و مجموعه اصلا تست اموزشی نداره
        علاوه بر اون توی بخشی مثل حرکت شناسی من فکر میکنم خیلی خیلی مطالب خلاصه شده
        توی دوره های صفر تا صدی که روی سایت موجود هست برای مثال دوره اقای داداشی 30 قسمت برای حرکت شناسی ضبط شده اما در راه ابریشم فقط 5 قسمت به درسنامه این قسمت اختصاص پیدا کرده که خوب شاید خیلی منطقی نباشه. فصل اول فیزیک دهم که ساده ترین فصل فیزیک هستش 3 قسمت درسنامه داشت و حرکت شناسی که جزو سنگین ترین مباحث بشمار میره تنها 5 قسمت درسنامه داشت.
        مورد چهارم) جزوه ها جای زیادی ندارن. بخصوص شیمی و ریاضیات رشته ریاضی. توی راه ابریشم ریاضی حتی برخی از مثال های بخش درسنامه هم توی جزوه نیومده. بنابراین خواهش میکنم به گرافیست های عزیز بفرمایید یه مقدار توی این موضوع هوای مارو بیشتر داشته باشن. یا این مثال ها در جزوه بیان یا حداقل جایی باشه که خودمون بنویسیمشون
        مورد پنجم) به عنوان درخواست آخر خیلی خیلی ممنون میشم اگر توی دفترچه تست ها در صفحه آخر یک پاسخنامه کلیدی قرار بدید تا ما بتونیم متوجه شیم جوابمون درست بوده یا نه. مراجعه به تک تک فیلم ها و چک کردن پاسخ طبیعتا زمان زیادی میبره

در آخر هم خیلی خیلی ممنونم از دوستان آلایی که انقدر به ما محبت دارن و برای ما زحمت میکشن. دستتون رو میبوسم و امیدوارم به حرمت لحظات خوبی که از درس خوندن برای ما ساختید و گره هایی که از کار ما باز کردید، حال دلتون همیشه خوب باشه

سیدمحمد مهدی حسن زادهس fa yoF 2 پاسخ آخرین پاسخ
        7
        • fateme moosavi 0F fateme moosavi 0

میگم کاش تاریخ معاصر سال یازدهم رو هم میداشت....

Mahdi Jafari 1M آفلاین
          Mahdi Jafari 1M آفلاین
          Mahdi Jafari 1
          دوازدهم ریاضی

fateme moosavi 0 دوست عزیز این تاپیک برای پیشنهادات مربوط به راه ابریشم هستش نه دوره های رایگان

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • Artin AsadiA آفلاین
            Artin AsadiA آفلاین
            Artin Asadi

دیدن فیلمِ تستای ستاره دار که ضروریه
            اما غیر از تستای ستاره دار اگه بخوام بعدِ هر تست بررسی کنم ببینم گزینه درستو زدم یا نه باید دوباره به فیلما رجوع کنم
            این یه خورده وقت میگیره تازه باید هِی چند ثانیه چند ثانیه جلو بزنی که برسی به آخر فیلم تا گزینه رو ببینی

پیشنهاد میکنم آلاء یه پاسخنامه کلیدی کوچیک بذاره یه گوشه از جزوات

1 پاسخ آخرین پاسخ
            5
            • Mahdi Jafari 1M Mahdi Jafari 1

اولین چراغو خودم روشن میکنم
              مواردی که من از ابتدای راه ابریشم نوشتم رو در پایین میارم
              مورد اول) در راه ابریشم فیزیک آقای طلوعی گاهی این ریز نوشتن ها باعث میشد مطالب به خوبی دیده نشن. ممنون میشم اگر لطف کنید بفرمایید یکم درشت تر بنویسن
              مورد دوم) توی برخی از قسمت ها لوگوی راه ابریشم جلوی بخشی از تخته رو گرفته بود. البته این خیلی مهم نیست فقط گفتم ذکر کنم
              مورد سوم) این مورد اصلی ترین انتقادی هستش که من خودم به شخصه دارم. راه ابریشم اقای طلوعی خیلی جای پیشرفت داره. با وجود اینکه نکات و ترفندهایی که گفته میشه فوق العاده هستن اما مثلا در حین تدریس مثال های کمی زده میشه و مجموعه اصلا تست اموزشی نداره
              علاوه بر اون توی بخشی مثل حرکت شناسی من فکر میکنم خیلی خیلی مطالب خلاصه شده
              توی دوره های صفر تا صدی که روی سایت موجود هست برای مثال دوره اقای داداشی 30 قسمت برای حرکت شناسی ضبط شده اما در راه ابریشم فقط 5 قسمت به درسنامه این قسمت اختصاص پیدا کرده که خوب شاید خیلی منطقی نباشه. فصل اول فیزیک دهم که ساده ترین فصل فیزیک هستش 3 قسمت درسنامه داشت و حرکت شناسی که جزو سنگین ترین مباحث بشمار میره تنها 5 قسمت درسنامه داشت.
              مورد چهارم) جزوه ها جای زیادی ندارن. بخصوص شیمی و ریاضیات رشته ریاضی. توی راه ابریشم ریاضی حتی برخی از مثال های بخش درسنامه هم توی جزوه نیومده. بنابراین خواهش میکنم به گرافیست های عزیز بفرمایید یه مقدار توی این موضوع هوای مارو بیشتر داشته باشن. یا این مثال ها در جزوه بیان یا حداقل جایی باشه که خودمون بنویسیمشون
              مورد پنجم) به عنوان درخواست آخر خیلی خیلی ممنون میشم اگر توی دفترچه تست ها در صفحه آخر یک پاسخنامه کلیدی قرار بدید تا ما بتونیم متوجه شیم جوابمون درست بوده یا نه. مراجعه به تک تک فیلم ها و چک کردن پاسخ طبیعتا زمان زیادی میبره

در آخر هم خیلی خیلی ممنونم از دوستان آلایی که انقدر به ما محبت دارن و برای ما زحمت میکشن. دستتون رو میبوسم و امیدوارم به حرمت لحظات خوبی که از درس خوندن برای ما ساختید و گره هایی که از کار ما باز کردید، حال دلتون همیشه خوب باشه

سیدمحمد مهدی حسن زادهس آفلاین
              سیدمحمد مهدی حسن زاده

Mahdi Jafari 1 واقعا حرکت شناسی فیزیک خیلی خلاصه شده...تست های حرکت شناسی از تست های فشار خیلی کمتره و همش 80 تست حل شده...در صورتی که فصل یک دهم حدود 60 تست حل شد...

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • ali kalantariA آفلاین
                ali kalantariA آفلاین
                ali kalantari

استاد موقاری گفتن ما راه ابریشمی ها به ازمون ۳۰ ابان که ازمون خیلی خوبی هست میرسیم

هرجور که دارم نگاه میکنم به اون ازمون نمیرسیم که

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0

با اجازه این تاپیک رو زدم تا بچه ها بتونن بیان پیشنهاداتی که برای عالی تر شدن راه ابریشم در فرسنگ های بعدی رو دارن، ارائه بدن
                  تو یه تاپیک جمع و جور تا دوستان آلایی بتونن نقطه نظرات بچه ها رو در یک قالب و در کنار همدیگه ببینن.
                  بازم تکرار میکنم راه ابریشم فوق العاده و کاملترین منبع هستش و این پیشنهادات فقط جهت بی نقص شدن گفته میشن
                  @M-an

سیدمحمد مهدی حسن زاده

سلام و عرض ادب خدمت تمام دست اندرکاران عزیز آلایی...
                  تست های 411 تا 425 تسلط گسسته حل نشده...اگه میشه پیگیری کنید...
                  با تشکر:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
                  @M-an

M.anM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • lAmir hosseinL آفلاین
                    lAmir hosseinL آفلاین
                    lAmir hossein
                    تجربی

بچه ها کسی میدونه فرسنگ دوم کی میاد:thinking_face: :thinking_face:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0

@M-an

Mahdi Asadpoor28M آفلاین
                      Mahdi Asadpoor28M آفلاین
                      Mahdi Asadpoor28

Mahdi Jafari 1 اول اینکه تست ها پاسخ تشریحی ندارن
                      دوم اینکه برنامه ی دقیق هقتگی ندارن دبیرا
                      سوم اینکه دبیرا با دانش آموزا اصلا تعامل ندارن
                      حداقل یه گروهی چیزی باشه دبیر هفته ای حتی شده یبار بیاد جوابگو باشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1

@M-an

Mohammad RamezaniM آفلاین
                        Mohammad RamezaniM آفلاین
                        Mohammad Ramezani

Mahdi Jafari 1 پیشنهاد من اینه که اگه میشه برای تست ها یه پاسخ نامه کلیدی هم بذارن...اینطوری اگه تست رو درست زده بودیم که هیچی...ولی اگه اشتباه بود بعدش بریم تحلیل تست رو توسط دبیر مربوطه ببینیم...اینطوری دیگه زمان الکی هم از دست نمیدیم...

Amin HosseinzadehA Artin AsadiA 2 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • سیدمحمد مهدی حسن زادهس سیدمحمد مهدی حسن زاده

سلام و عرض ادب خدمت تمام دست اندرکاران عزیز آلایی...
                          تست های 411 تا 425 تسلط گسسته حل نشده...اگه میشه پیگیری کنید...
                          با تشکر:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
                          @M-an

M.anM آفلاین
                          M.anM آفلاین
                          M.an
                          مدیر

سیدمحمد مهدی حسن زاده
                          سلام ممنون حتما بررسی میشه

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

lAmir hosseinL Amin HosseinzadehA Amir TajfarA Parsa GhaffariP 5 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • M.anM M.an

سیدمحمد مهدی حسن زاده

lAmir hosseinL آفلاین
                            lAmir hosseinL آفلاین
                            lAmir hossein
                            تجربی
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط lAmir hossein انجام شده

@m-an ببخشید فرسنگ دوم قرار بود طبق برنامه از 16 ام بیاد ولی تا الان به جز درسنامه شیمی دوازدهم چیزی نیومده

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • Mohammad RamezaniM Mohammad Ramezani

Mahdi Jafari 1 پیشنهاد من اینه که اگه میشه برای تست ها یه پاسخ نامه کلیدی هم بذارن...اینطوری اگه تست رو درست زده بودیم که هیچی...ولی اگه اشتباه بود بعدش بریم تحلیل تست رو توسط دبیر مربوطه ببینیم...اینطوری دیگه زمان الکی هم از دست نمیدیم...

Amin HosseinzadehA آفلاین
                              Amin Hosseinzadeh
                              ریاضی

Mohammad Ramezani اره منم موافقم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • M.anM M.an

سیدمحمد مهدی حسن زاده

Amin Hosseinzadeh
                                ریاضی

@m-an @M-an

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • Mohammad RamezaniM Mohammad Ramezani

Artin AsadiA آفلاین
                                  Artin AsadiA آفلاین
                                  Artin Asadi

Mohammad Ramezani hd این قراره اضافه بشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • M.anM M.an

سیدمحمد مهدی حسن زاده

Amir TajfarA آفلاین
                                    Amir TajfarA آفلاین
                                    Amir Tajfar
                                    ریاضی

@m-an سلام فرسنگ دوم کی منتشر میشه؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • M.anM M.an

سیدمحمد مهدی حسن زاده

Amir TajfarA آفلاین
                                      Amir TajfarA آفلاین
                                      Amir Tajfar
                                      ریاضی

@m-an فرسنگ دوم کی منتشر میشه؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • M.anM M.an

سیدمحمد مهدی حسن زاده

Parsa GhaffariP آفلاین
                                        Parsa GhaffariP آفلاین
                                        Parsa Ghaffari
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Parsa Ghaffari انجام شده

@m-an جناب مدیر انجمن،
                                        این چه وضع پخش ویدیو هاست؟!؟! به برنامه همه دانش آموزا گند زدین به خدا. گزینه دویی ها هم دادشون در اومده، دیگه ببینید چه بلایی سر ما قلمچی ها آوردین😑 نمیتونین، راه ابریشم برگزار نکنین، مجبورین مگه؟! اومدین خیر کنین، فعلا که خراب کردین فقط.
                                        من خودم تا اول همین امسال سنگ آلا رو به سینه میکوبیدم و همه جا فقط و فقط خوب الا رو میگفتم و هرکی بدشو میگفت، وایمیسادم جلوش. ولی با این برنامه ریزیِ راه ابریشمتون و عدم پخش مناسب و رسیدگی به دوره ها، واقعااااا جای حرفی باقی نزاشتین.
                                        ما سال کنکورمون همینطوری به اندازه ی کافی استرس داریم، الا به جای اینکه از این استرس کم‌کنه، اضافه میکنه بهش؟!
                                        با این اوضاع ما نه تنها به آزمون ۳۰ آبان قلمچی که استاد موقاری گفتن میرسیم بهش، نمیرسیم، بلکه به هییییچ آزمون دیگه ایی از قلمچی هم‌نمیرسیم🤦🏻‍♂️
                                        خواهشننننننننن رسیدگی کنین. داد همه دیگه واقعا دراومده.
                                        ببخشیدم اگه لحنم تند بود، بزارید رو حساب فشار کنکور🤦🏻‍♂️
                                        دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

M.anM امیرمهدی شفیع آبادیا بیک آقا نوینب Alireza M 1A Reza M 0R 6 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • Mhd AM آفلاین
                                          Mhd AM آفلاین
                                          Mhd A
                                          تجربی دانش آموزان آلاء

مورد‌اول)اگه‌تست‌های‌‌پاسخ‌کلیدی‌حداقل‌داشته‌باشه
                                          واجبه‌
                                          مورد‌دوم)کل‌درسنامه‌۸یا۱۰‌جلسه‌بیشتر‌نیست‌که‌نهایت
                                          تا‌سه‌روز‌تموم‌میشه(همه‌که‌پک‌کامل‌نخریدن)
                                          بعد‌مجبوریم‌تا‌هفته‌بعد‌صبر‌کنیم‌تا‌جزوه‌تست‌بیاد
                                          اگه‌ممکنه‌تست‌هارو‌زود‌منتشر‌کنید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 16
                                          • 17
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه