Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. برنامه های آلاء
  3. راه ابریشم آلاء
  4. انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم
آلا پولمو بالا کشید
M
پارسال راه ابریشم ۲ رو گرفتم که گفته بودن تمدید داره و چیزی قید نکرده بودن که اگه فارق التحصیل باشی نمیتونی تمدیدش کنی یهو دیدم کل فیلمایی که فقط بعضیاشونو دیده بودم از رو پنلم فوت شده رفته من موندمو ۶ میلیونی که به بدبختی جمعش کرده بودم و همش به باد رفت
راه ابریشم آلاء
شیمی پویان نظر
M
سلام بچه ها کسی پی دی اف شیمی راه ابریشم استاد پویان نظرو داره برام بفرسته؟
راه ابریشم آلاء
جزوه‌های راه ابریشم پرو
Eima AmajE
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
شیمی
M
سلام ببخشید کسی پی دی اف راه ابریشم استاد پویان نظرو داره
راه ابریشم آلاء
پرینت جزوه ها
masood khadmlooM
سلام به دوستان من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش اسم سایتش هم topcopy هست با تشکر @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه ابریشم آلاء
فروش کتاب های راه ابریشم
Mobina Talebi 0M
کتاب ریاضیات ریاضی و شیمی و فیزیک راه ابریشم الا رو دارم. الان دانشجو هستم.کتاب ها بسیار تمیز و قابل استفادن. با قیمت خیلی مناسب میفروشم
راه ابریشم آلاء
تست مجموعه رو نفهمیدم
puzzle btyP
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
کنکوری404
msoq sharifM
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته .... چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم هر مشکلی که فکرش رو بکنید ... باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم زندگی همه مراحلش همینه بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان... تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست.... ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا 18 شهریمور ماه1403
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم
HakoH
سلام ورودی یازدهمم میخاستم ببینم به نظرتون وسط سال راه ابریشم و بخرم و شروع کنم ..تقریبا صفرم یا نظر بهتری دارید نظرتونه@ریاضیا @ریاضی-فیزیک @تجربیا @تجربی @دانش-آموز-کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم @دهم
راه ابریشم آلاء
فیزیک ابریشم2
Siavash ForghaniS
ببخشید من واسه ابریشم2 استاد کارزانیان رو انتخاب کرده بودم ولی یاری واسم اومده خواهشا کمکم کنید لطفا!!
راه ابریشم آلاء
استاد ریاضی راه ابریشم
ا
سلام بچه ها من میخوام راه ابریشمو خریداری کنم بین استادثابتی و نباخته گیر کردم کدومو انتخاب کنم نظرتونو میخوام کدوم بهتره ؟
راه ابریشم آلاء
مقایسه نقطه ذوب سلیس و الماس
maryam mirrM
بچه ها انتالپی پیوند si-o بیشتر از c-c هست ولی توی جزوه راه ابریشم هنگام مقایسه نقطه ذوب ترکیبات کووالانسی اینطوری نوشتن سیلیسیم<سیلیس<سیلیسیم کربید<الماس این ترتیب درسته؟؟؟ @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه ابریشم آلاء
مشکل دارم توی حل تشریحی
Hosein MoharamkhniH
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
افرادی که راه ابریشم آقای طلوعی رو داشتن
Fateme SamaeiF
سلام دوستان من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
راه ابریشم آلاء
فروش جزوات راه ابریشم
Zahra Ilanlou 0Z
با سلام خدمت دوستان تمامی جزوات راه ابریشم آلا چه دروس تخصصی ریاضی و چه دروس عمومی به فروش می رسد ( کنکور دادم و دیگه احتیاج ندارم) ، جزوات تخصصی ۹۵ درصد نو و دروس عمومی ۱۰۰ درصد نو هستند ، جزوات کاملا جلد شده و جزوات تخصصی سیمی شده هستند( تمامی جزوات رنگی و از سایت چی بخونم خریداری شده بودند)
راه ابریشم آلاء
مهلت استفاده
fatemeh asadi 1F
من راه ابریشم رو برای سال 1401 داشتم. الان روی پروفایلم نیست. پاک شده یعنی؟ فقط یه سال میشه ازش استفاده کرد؟؟؟ @دانش-آموزان-آلاء
راه ابریشم آلاء
فروش جزوه‌های راه ابریشم پرو رشته ریاضی‌فیزیک
آمـاجآ
سلام دوستان، کتاب‌های آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد) شیمی استاد پویانفر 5 درصد فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد استفاده کردم. جزوه‌ها تمیزن و در حد نو و می‌تونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید ‌:‌) کتاب‌های تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم می‌دم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات چون این‌جا نشد عکس‌ها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار می‌دم.. https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072 @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-شیمی
راه ابریشم آلاء
برنامه مطالعاتی
M LOTFIM
سلام دوستان من راه ابریشم قدیمی رو دارم با کتابای عمومی و تخصصی ،اما تو برنامه مطالعاتي 1402 فقط برای درس های تخصصی برنامه نوشته شده , کسی برنامه مطالعاتی سال قبل تر که عمومی ها هم بودن رو داره؟ @مشاور-ابریشم @مدیر-محصول-ابریشم @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
راه ابریشم آلاء
روز اولتون چطور بود ^-^
F
مال خودم انگار دیروز بود که میرفتم مدرسه و انگار نه انگار سه ماه تعطیل بودم:/ در کل همیشه دیدن دوستا حال ادمو خوب میکنه..ولی کادر مدرسه عوض شده و خیلی خورد تو ذوق هممون:/ البته میدونستیم عوض شده ولی امید داشتیم بهتر باشه(امید های واهی) @ریاضیا @تجربیا @یازدهم @دهم @دوازدهم
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم پرو ۱۴۰۲
M_ahM
سلام من راه ابریشم پرو رو پارسال خریداری کردم و علی رغم اینکه قرار بود همیشه تو پروفایلمون بمونه حذف شد و ماها تو دردسر افتادیم گفتن برای خرید راه ابریشم ۲ بهمون تخفیف تعلق میگیره آیا واقعا همچین اتفاقی افتاده؟
راه ابریشم آلاء

انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده راه ابریشم آلاء
333 دیدگاه‌ها 66 کاربران 7.3k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Mahdi Jafari 1M Mahdi Jafari 1

سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستان عزیزم.
    با اجازه این تاپیک رو زدم تا بچه ها بتونن بیان پیشنهاداتی که برای عالی تر شدن راه ابریشم در فرسنگ های بعدی رو دارن، ارائه بدن
    تو یه تاپیک جمع و جور تا دوستان آلایی بتونن نقطه نظرات بچه ها رو در یک قالب و در کنار همدیگه ببینن.
    بازم تکرار میکنم راه ابریشم فوق العاده و کاملترین منبع هستش و این پیشنهادات فقط جهت بی نقص شدن گفته میشن
    ممنون میشم اگر همکاری کنید و پیشنهاداتتون رو بگید
    @M-an

Mohammad RamezaniM آفلاین
    Mohammad RamezaniM آفلاین
    Mohammad Ramezani
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Mahdi Jafari 1 پیشنهاد من اینه که اگه میشه برای تست ها یه پاسخ نامه کلیدی هم بذارن...اینطوری اگه تست رو درست زده بودیم که هیچی...ولی اگه اشتباه بود بعدش بریم تحلیل تست رو توسط دبیر مربوطه ببینیم...اینطوری دیگه زمان الکی هم از دست نمیدیم...

Amin HosseinzadehA Artin AsadiA 2 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • سیدمحمد مهدی حسن زادهس سیدمحمد مهدی حسن زاده

سلام و عرض ادب خدمت تمام دست اندرکاران عزیز آلایی...
      تست های 411 تا 425 تسلط گسسته حل نشده...اگه میشه پیگیری کنید...
      با تشکر🙏🏻 🙏🏻 🙏🏻
      @M-an

M.anM آفلاین
      M.anM آفلاین
      M.an
      مدیر

سیدمحمد مهدی حسن زاده
      سلام ممنون حتما بررسی میشه

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

lAmir hosseinL Amin HosseinzadehA Amir TajfarA Parsa GhaffariP 5 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • M.anM M.an

سیدمحمد مهدی حسن زاده

lAmir hosseinL آفلاین
        lAmir hosseinL آفلاین
        lAmir hossein
        تجربی
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط lAmir hossein انجام شده

@m-an ببخشید فرسنگ دوم قرار بود طبق برنامه از 16 ام بیاد ولی تا الان به جز درسنامه شیمی دوازدهم چیزی نیومده

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • Mohammad RamezaniM Mohammad Ramezani

Mahdi Jafari 1 پیشنهاد من اینه که اگه میشه برای تست ها یه پاسخ نامه کلیدی هم بذارن...اینطوری اگه تست رو درست زده بودیم که هیچی...ولی اگه اشتباه بود بعدش بریم تحلیل تست رو توسط دبیر مربوطه ببینیم...اینطوری دیگه زمان الکی هم از دست نمیدیم...

Amin HosseinzadehA آفلاین
          Amin Hosseinzadeh
          ریاضی

Mohammad Ramezani اره منم موافقم

1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • M.anM M.an

سیدمحمد مهدی حسن زاده

Amin Hosseinzadeh
            ریاضی

@m-an @M-an

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • Mohammad RamezaniM Mohammad Ramezani

Artin AsadiA آفلاین
              Artin AsadiA آفلاین
              Artin Asadi

Mohammad Ramezani hd این قراره اضافه بشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • M.anM M.an

سیدمحمد مهدی حسن زاده

Amir TajfarA آفلاین
                Amir TajfarA آفلاین
                Amir Tajfar
                ریاضی

@m-an سلام فرسنگ دوم کی منتشر میشه؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • M.anM M.an

سیدمحمد مهدی حسن زاده

Amir TajfarA آفلاین
                  Amir TajfarA آفلاین
                  Amir Tajfar
                  ریاضی

@m-an فرسنگ دوم کی منتشر میشه؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • M.anM M.an

سیدمحمد مهدی حسن زاده

Parsa GhaffariP آفلاین
                    Parsa GhaffariP آفلاین
                    Parsa Ghaffari
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Parsa Ghaffari انجام شده

@m-an جناب مدیر انجمن،
                    این چه وضع پخش ویدیو هاست؟!؟! به برنامه همه دانش آموزا گند زدین به خدا. گزینه دویی ها هم دادشون در اومده، دیگه ببینید چه بلایی سر ما قلمچی ها آوردین😑 نمیتونین، راه ابریشم برگزار نکنین، مجبورین مگه؟! اومدین خیر کنین، فعلا که خراب کردین فقط.
                    من خودم تا اول همین امسال سنگ آلا رو به سینه میکوبیدم و همه جا فقط و فقط خوب الا رو میگفتم و هرکی بدشو میگفت، وایمیسادم جلوش. ولی با این برنامه ریزیِ راه ابریشمتون و عدم پخش مناسب و رسیدگی به دوره ها، واقعااااا جای حرفی باقی نزاشتین.
                    ما سال کنکورمون همینطوری به اندازه ی کافی استرس داریم، الا به جای اینکه از این استرس کم‌کنه، اضافه میکنه بهش؟!
                    با این اوضاع ما نه تنها به آزمون ۳۰ آبان قلمچی که استاد موقاری گفتن میرسیم بهش، نمیرسیم، بلکه به هییییچ آزمون دیگه ایی از قلمچی هم‌نمیرسیم🤦🏻‍♂️
                    خواهشننننننننن رسیدگی کنین. داد همه دیگه واقعا دراومده.
                    ببخشیدم اگه لحنم تند بود، بزارید رو حساب فشار کنکور🤦🏻‍♂️
                    @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

M.anM امیرمهدی شفیع آبادیا بیک آقا نوینب Alireza M 1A Reza M 0R 6 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • Mhd AM آفلاین
                      Mhd AM آفلاین
                      Mhd A
                      تجربی دانش آموزان آلاء

مورد‌اول)اگه‌تست‌های‌‌پاسخ‌کلیدی‌حداقل‌داشته‌باشه
                      واجبه‌
                      مورد‌دوم)کل‌درسنامه‌۸یا۱۰‌جلسه‌بیشتر‌نیست‌که‌نهایت
                      تا‌سه‌روز‌تموم‌میشه(همه‌که‌پک‌کامل‌نخریدن)
                      بعد‌مجبوریم‌تا‌هفته‌بعد‌صبر‌کنیم‌تا‌جزوه‌تست‌بیاد
                      اگه‌ممکنه‌تست‌هارو‌زود‌منتشر‌کنید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • Parsa GhaffariP Parsa Ghaffari

@m-an جناب مدیر انجمن،
                        این چه وضع پخش ویدیو هاست؟!؟! به برنامه همه دانش آموزا گند زدین به خدا. گزینه دویی ها هم دادشون در اومده، دیگه ببینید چه بلایی سر ما قلمچی ها آوردین😑 نمیتونین، راه ابریشم برگزار نکنین، مجبورین مگه؟! اومدین خیر کنین، فعلا که خراب کردین فقط.
                        من خودم تا اول همین امسال سنگ آلا رو به سینه میکوبیدم و همه جا فقط و فقط خوب الا رو میگفتم و هرکی بدشو میگفت، وایمیسادم جلوش. ولی با این برنامه ریزیِ راه ابریشمتون و عدم پخش مناسب و رسیدگی به دوره ها، واقعااااا جای حرفی باقی نزاشتین.
                        ما سال کنکورمون همینطوری به اندازه ی کافی استرس داریم، الا به جای اینکه از این استرس کم‌کنه، اضافه میکنه بهش؟!
                        با این اوضاع ما نه تنها به آزمون ۳۰ آبان قلمچی که استاد موقاری گفتن میرسیم بهش، نمیرسیم، بلکه به هییییچ آزمون دیگه ایی از قلمچی هم‌نمیرسیم🤦🏻‍♂️

M.anM آفلاین
                        M.anM آفلاین
                        M.an
                        مدیر

Parsa Ghaffari
                        یعنی شما تمام اقدامات چندین سال گذشته رو گذاشتین کنار و این ۳ هفته فرسنگ اول رو در نظر گرفتین ؟ من که فکر نمی کنم آلایی های با معرفت آلاء چنین برداشتی داشته باشن
                        امسال هم در کل هیچ تعطیلی بین دو سال تحصیلی بهتر بگیم کنکور نداشته آلاء
                        از طرفی هم ساخت و تجهیز استودیوهای جدید کار سخت و زمانبری بود که در مراحل آخر هست تقریبا

درسته انتشار فرسنگ اول کم و کاستی هایی داشت که برای
                        ان شاء الله این مورد نیز از همین فرسنگ پیش رو بهتر خواهد شد و برای فرسنگ اول از شکیبایی آلایی ها خیلی ممنون هستیم .

اما قبل از هر چیز یادتون باشه اعلام کرده بودیم فرسنگ ها منطبق با گزینه ۲ هستن!
                        و بازه انتشار با مبحث کاملا از قبل مشخص بود

Artin AsadiA Parsa GhaffariP 2 پاسخ آخرین پاسخ
                        5
                        • M.anM M.an

Parsa Ghaffari
                          یعنی شما تمام اقدامات چندین سال گذشته رو گذاشتین کنار و این ۳ هفته فرسنگ اول رو در نظر گرفتین ؟ من که فکر نمی کنم آلایی های با معرفت آلاء چنین برداشتی داشته باشن
                          از طرفی هم ساخت و تجهیز استودیوهای جدید کار سخت و زمانبری بود که در مراحل آخر هست تقریبا

ان شاء الله این مورد نیز از همین فرسنگ پیش رو بهتر خواهد شد و برای فرسنگ اول از شکیبایی آلایی ها خیلی ممنون هستیم .

Artin AsadiA آفلاین
                          Artin AsadiA آفلاین
                          Artin Asadi
                          این پست پاک شده!
                          1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • Artin AsadiA آفلاین
                            Artin AsadiA آفلاین
                            Artin Asadi
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Artin Asadi انجام شده

@M-an سلام علیکم. یه پیشنهاد در رابطه با جزوات دارم..
                            البته همینطوری خوبن ولی جای بهتر شدن هست؛
                            اولا) فاصله تستا باهم کمه، یعنی ممکنه یکی صورت سوال مثلا 2 رو با گزینه های سوال 1 اشتباه بگیره انقد که بهم نزدیکن
                            درکل پیشنهاد میکنم نگارش سوالا رو شبیه به دفترچه سوالات کنکور درارید

دوما) راه ابریشم جای هر کتابِ کمک آموزشی رو گرفته، اما یه مزیتی که کتابا دارن صفحه آرایی شونه خصوصا تو درسنامه ها، جزوه ی درسنامه خیلی ظاهر ساده ای داره جای بهتر شدن و منسجم تر شدن داره

M.anM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • Artin AsadiA Artin Asadi

@M-an سلام علیکم. یه پیشنهاد در رابطه با جزوات دارم..
                              البته همینطوری خوبن ولی جای بهتر شدن هست؛
                              اولا) فاصله تستا باهم کمه، یعنی ممکنه یکی صورت سوال مثلا 2 رو با گزینه های سوال 1 اشتباه بگیره انقد که بهم نزدیکن
                              درکل پیشنهاد میکنم نگارش سوالا رو شبیه به دفترچه سوالات کنکور درارید

دوما) راه ابریشم جای هر کتابِ کمک آموزشی رو گرفته، اما یه مزیتی که کتابا دارن صفحه آرایی شونه خصوصا تو درسنامه ها، جزوه ی درسنامه خیلی ظاهر ساده ای داره جای بهتر شدن و منسجم تر شدن داره

M.anM آفلاین
                              M.anM آفلاین
                              M.an
                              مدیر

Artin Asadi
                              سلام
                              فاصله تست ها انقدر هم کم نیست
                              اما این پیشنهاد به گروه تدوین جزوات منتقل شده
                              نظر شما هم منتقل میشه

Artin AsadiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • M.anM M.an

Parsa Ghaffari

Parsa GhaffariP آفلاین
                                Parsa GhaffariP آفلاین
                                Parsa Ghaffari

@m-an در قدم اول، مرسی از اینکه پاسخگو بودید.
                                من اقدامات چند سال گذشته آلا رو نذاشتم کنار، تو صحبتامم گفتم که همیشه از خوبی های آلا گفتم و بس. قبلا هم بابت کار ارزشمندی که ‌کردید در زمینه عدالت آموزشی تشکر کردم و باز هم میگم که ممنونم از زحماتتون.
                                بابت کاستی هایی که گفتین، ما هم امیدواریم هرچه سریعتر برطرف بشه که کمتر هم از این بحث های منفی با شما و بقیه عزیزانِ آلایی داشته باشیم و با انرژی مثبتِ هرچه بیشتر رو به جلو بریم.
                                ولی بابت اینکه گفتید با گزینه ۲ هماهنگ هستین، دوتا چیز رو میخواستم بگم:
                                ۱. چرا با اینکه اکثر بچه ها قلمچی میرن، آلا تصمیم گرفت گزینه ۲ رو ملاک قرار بده؟ راحت تر نبود قلمچی رو ملاک میزاشتن؟ اونطوری گزینه ۲ هم بجز بخش هایی از پایه، در مباحث دیگه کاملا پوشش داده میشد.
                                ۲. بله، قبلا هم گفته بودید که با گزینه ۲ هماهنگه ازمونا، ولی قرار بود واسه قلمچی، حداقل دوازدهم رو پوشش بده راه ابریشم، که این آزمون بعیده برسیم. حالا ایشالا از آزمون های بعدی کاستی های شما هم برطرف میشه و میرسیم.
                                ممنون میشم اینارو هم جواب بدین.
                                مرسی

msm kskM M.anM aylar moA 3 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • M.anM M.an

Artin Asadi
                                  سلام
                                  فاصله تست ها انقدر هم کم نیست
                                  اما این پیشنهاد به گروه تدوین جزوات منتقل شده
                                  نظر شما هم منتقل میشه

Artin AsadiA آفلاین
                                  Artin AsadiA آفلاین
                                  Artin Asadi

@m-an فیزیکِ رشته ریاضی فاصله ش اینطوریه، شیمی و ریاضیات فاصله شون خوبه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • amir ekhtiaryA آفلاین
                                    amir ekhtiaryA آفلاین
                                    amir ekhtiary

یه انتقادی که از راه ابریشم داشتم این بود که تعداد قسمت هایی که تولید میشن واقعا زیاده بخدا همه که پشت کنکور نیستن
                                    از طرفی دروس عمومی سال دوازدهم هم مهم و وقت گیر هستن با این تعداد فیلم واقعا من که نتونستم فرسنگ اول رو به صورت کامل تموم کنم
                                    مثلا برا ریاضیات ریاضی 24 قسمت تست های تسط تابع قرار داده شده که خیلی زیاده .....
                                    دوم اینکه اگه امکانش هست سطح تست های مربوطه رو یکم ببرید بالاتر ممنون.

M.anM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1

من اقدامات چند سال گذشته آلا رو نذاشتم کنار، تو صحبتامم گفتم که همیشه از خوبی های آلا گفتم و بس. قبلا هم بابت کار ارزشمندی که ‌کردید در زمینه عدالت آموزشی تشکر کردم و باز هم میگم که ممنونم از زحماتتون.
                                      بابت کاستی هایی که گفتین، ما هم امیدواریم هرچه سریعتر برطرف بشه که کمتر هم از این بحث های منفی با شما و بقیه عزیزانِ آلایی داشته باشیم و با انرژی مثبتِ هرچه بیشتر رو به جلو بریم.
                                      ۱. چرا با اینکه اکثر بچه ها قلمچی میرن، آلا تصمیم گرفت گزینه ۲ رو ملاک قرار بده؟ راحت تر نبود قلمچی رو ملاک میزاشتن؟ اونطوری گزینه ۲ هم بجز بخش هایی از پایه، در مباحث دیگه کاملا پوشش داده میشد.
                                      ۲. بله، قبلا هم گفته بودید که با گزینه ۲ هماهنگه ازمونا، ولی قرار بود واسه قلمچی، حداقل دوازدهم رو پوشش بده راه ابریشم، که این آزمون بعیده برسیم. حالا ایشالا از آزمون های بعدی کاستی های شما هم برطرف میشه و میرسیم.
                                      مرسی

msm kskM آفلاین
                                      msm kskM آفلاین
                                      msm ksk

Parsa Ghaffari در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:

مرسی

@M-an سوال اول ایشون سوال منم هست، میشه جواب بدید؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0

@m-an جناب مدیر انجمن،

امیرمهدی شفیع آبادیا آفلاین
                                        امیرمهدی شفیع آبادیا آفلاین
                                        امیرمهدی شفیع آبادی
                                        دانش آموزان آلاء

Parsa Ghaffari سلام ببخشید قضیه 30 آبان چیه؟ من متاسفانه نتونستم لایو رو ببینم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • ali kalantariA آفلاین
                                          ali kalantariA آفلاین
                                          ali kalantari

استاد موقاری ۲،۳بار گفتن ازمون ۳۰ ابان رو میرسیم و خیلی خوبه و ...

ولی هرجور که نگاه میکنم،فصل کلیه و گیاهی اولش رو نمیرسیم

چطوره؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 16
                                          • 17
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه