اعلام امادگی برای مشاوره و کمک به کنکوریای 1400
-
سلام بچه ها روزتون بخیر امیدوارم حالتون حسابی خوب باشه وعزم تون جزززززم
عرضم به خدمتتون که من اصلا از اولم برنامم بود که بعد کنکورم به یاری دوستان کنکوری بشتابم و تجارب و نکاتم رو در اختیارشون قرار بدم که الان تونستم و در خدمتتون هستم رشته خودم تجربی بود ولی دوستان سایر رشته ها هم اگر توی درسای مشترک سوالی داشتن بنده در خدمتشون هستم از ریز نکته هایی ک واسه خودم تو سال کنکورم نوشتم تا متون انگیزشی و غیره .. خلاصه هستم در خدمتتون
این تاپیکو زدم چون خودم تو سال کنکورم به شدت خلا و نبود یه راهنما و یه مشاور انگیزشی و رو حس میکردم و خودم مجبور بودم هم مشاور خودم باشم هم راهنما که حالا از یه لحاظ هایی خیلی خوب نبود برا همین این تاپیکو با همه وجود زدم و هر راهنمایی و کمکی که از دستم بر بیاد میکنم......honeyghandhastigh8190 Gh من تو برنامه ریزی برا کنکور مشکل دارم نمی تونم طبق برنامه کنکور پیش برم تا ساعت 12 کلاس هست وقتمونو میگیره بنظرت چیکا کنیم
-
سلام بچه ها روزتون بخیر امیدوارم حالتون حسابی خوب باشه وعزم تون جزززززم
عرضم به خدمتتون که من اصلا از اولم برنامم بود که بعد کنکورم به یاری دوستان کنکوری بشتابم و تجارب و نکاتم رو در اختیارشون قرار بدم که الان تونستم و در خدمتتون هستم رشته خودم تجربی بود ولی دوستان سایر رشته ها هم اگر توی درسای مشترک سوالی داشتن بنده در خدمتشون هستم از ریز نکته هایی ک واسه خودم تو سال کنکورم نوشتم تا متون انگیزشی و غیره .. خلاصه هستم در خدمتتون
این تاپیکو زدم چون خودم تو سال کنکورم به شدت خلا و نبود یه راهنما و یه مشاور انگیزشی و رو حس میکردم و خودم مجبور بودم هم مشاور خودم باشم هم راهنما که حالا از یه لحاظ هایی خیلی خوب نبود برا همین این تاپیکو با همه وجود زدم و هر راهنمایی و کمکی که از دستم بر بیاد میکنم......honeyghandhastigh8190 Gh
سلام خوبید؟
من یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی نصف روزم خراب شه بقیشم نمیتونم استفاده کنم و با این مدارس تا ظهرم از دست میره
میشه لطف کنید راه حل بگید