-
Bio حقیقتا کاری به اینکه حاشیه رفته یا نرفته،ندارم!
من از کتابش خوشم میاد،منتهی دوجلدیهنوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a تک جلدیشو بخر ..!-_-
-
@infinitie-a کتاب خوبیه ها ولی بیشتر از درس کتاب درشیو فوش داده! خب مثلا بخوای با اون پیش بزی باید 6 جلد کتاب بگیری! و تازه جلد 2 دوازدهمم گیر نمیاد! سوال ترکیبی نداره! ولی 2 جلد خیلی سبز میگیری کل سه سال و تمییز می بندی!
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBio تک جلدی بگیرید ..!!
-
@نگین-وهاب-مقدم خداوکیلی از آگهی هم می ترسی ..!-_- لطفا چشم بسته خفم کن .. می ترسم موقع خفه کردن ببینیم بگرخی ..!!
-
Bio تک جلدی بگیرید ..!!
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
Bio تک جلدی بگیرید ..!!
عمو جلد دوشم گیر نمیاد چه برسه به تک جلدیییی!
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم موموعه
-
@black-wo_olf در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
ببینم چه می کنی .. از لولت اسکرین بفرست ..!-_-
الان دارم تایپ میکنم خودش خیلیه
-
Bio تک جلدی بگیرید ..!!
عمو جلد دوشم گیر نمیاد چه برسه به تک جلدیییی!
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBio دایی تک جلدی دیه دو جلد نی اول و دوم داشته باشه .. (گوگل ایز یور فرند!)
-
Bio کاش مومو بود
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم معرفی می کنم جنس مذکر انسان بعد از رشد کامل و به بلوغ رسیدن معمولا به چنین جسه ای می رسند ..!
-
لعنت به مدرسه مضخرف
-
Bio دایی تک جلدی دیه دو جلد نی اول و دوم داشته باشه .. (گوگل ایز یور فرند!)
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf استاد بزرگ دارم میگم جلد هم گیر نمیاد! تک جلدی که چاپش کمتره پیشکش!
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bio از سایت بخرید .. (کجا دنبال کتاب می گردید مگه !-_-؟)
-
@نگین-وهاب-مقدم معرفی می کنم جنس مذکر انسان بعد از رشد کامل و به بلوغ رسیدن معمولا به چنین جسه ای می رسند ..!
@black-wo_olf تو دیونه ایییییییییی
-
وجدانن این هیکل به چ کارتون میاد
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم خب یه چی بگو خودم ندونم ..!-_-
-
H_R هزار باررررر
-
-
@infinitie-a کتاب خوبیه ها ولی بیشتر از درس کتاب درشیو فوش داده! خب مثلا بخوای با اون پیش بزی باید 6 جلد کتاب بگیری! و تازه جلد 2 دوازدهمم گیر نمیاد! سوال ترکیبی نداره! ولی 2 جلد خیلی سبز میگیری کل سه سال و تمییز می بندی!
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBio خو از سایت میگیرم
سایتش موجود داره تازه واسه هزار چهارصدم هس
-
Bio خو از سایت میگیرم
@infinitie-a الان ولف میاد تشکر میکنه ازت
-
Bio خو از سایت میگیرم
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
Bio خو از سایت میگیرم
بگیر عزیز جان! ولی خب من چون امتحان کردم خیلی سبز سازگار تر بوده باهام، ولی هر کدومو خودت دوس داری بگیر