-
H_R در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
@mitra-ism-rahmani سلام میترایی
با لپ تاپم سخته تایپ کردن نیم میایم
@mitra-ism-rahmani در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
H_R در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
@mitra-ism-rahmani سلام میترایی
با لپ تاپم سخته تایپ کردن نیم میایم
اوکی
-
سلام سلام به بچه های گل آلاء
خب خب لیدیز اند جنتلمن بیاید این ور انجمن
این شما و این ورژن جدید بچه های کنکور تجربی ولی اینبار با هدف ۱۴۰۰ توی این تاپیک دوستان عزیز آلایی میتونن بیان و سوالاتشان رو با دوستای کنکوریشون به اشتراک بزارن و هر کسی چ کنکور قدیمچ کنکوری جدید بیاد به همه کمک بده
...
امیدوارم این تاپیک تا کنکور ۱۴۰۰ پا بر جا بمونه
بازم مثل تا پیک بچه های تجربی ۹۹ اگه استقبال شد دور هم یه ساعت رو مشخص میکنین و میریم سر وقت تحلیل سوالی خاص ... و انشالله کلی کار درسی دیگه...
خلاصه اینکه اینجا یه جوری دورهمی درسی برای ۱۴۰۰ هست(تاکید میکنم درسیاااااا)
ببینم چ میکنید بچه های تجربی ۱۴۰۰
باشد که روزی که توی دانشگاه در رشته مورد علاقهتون بودید یه سری به انجمن بزنید از اینجا یاد کنید(باشد که رستگار شوید)
در آخر مهم ترین قانون: رعایت ادب
راستی چتیدن های غیر درسی الزاما ممنوندعوت میکنم از دوستای گل
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش آموز کنکوری
@دانش-آموزان-آلاء
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا خیلی از درسامون مشترکه
@انسانیا توی عمومی ها میتونیم به هم کمک کنیدH_R وای فا نفس اخرشو داره میکشه
(شارژ تموم) -
@sadaf-a در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
@mitra-ism-rahmani اینهمه آدم فقط پر پر و دیدی
نمیدونم ولی میرم و بر میگردم اومدم تدریس استاد موقاری ببینم
گفتم یه پری بزنم به خاطر اچ آر فعلانوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani باش... فلن
-
@dr-aryan ن خدایی من جز اینجا جا دیگ ندارم باش از فردا دیگ رنگمم نمیبینی
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a منم نگفتم جایی دیگ هست میگم ک ممکنه خیلی چیزا باشع ک تاثیر ندارن و ما ک از زندگی تو خبر نداریم پس نمیتونیم هیچ نظری بدیم و توعم نباید نظراتی م دادع میشه برات مهم باشع چون از روی هوا میگن اما این سن همین چیزاست دیگ فراز نشیب دارع ی مشاور میتونه مشاور درسیت یا مامانت یا خانوادت باشن این تغییر فاز و این چیزا بنظرم با ی مشاور با تجربه صحبت کنی شاید حل شع
-
-
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم نگین پی ببین.... من رفتم... فلن
-
@mitra-ism-rahmani باش... فلن
@sadaf-a صدف بیا جونم ولی کم بیا که زده و بی حوصله نشی برا درس فداتشم
-
@sadaf-a منم نگفتم جایی دیگ هست میگم ک ممکنه خیلی چیزا باشع ک تاثیر ندارن و ما ک از زندگی تو خبر نداریم پس نمیتونیم هیچ نظری بدیم و توعم نباید نظراتی م دادع میشه برات مهم باشع چون از روی هوا میگن اما این سن همین چیزاست دیگ فراز نشیب دارع ی مشاور میتونه مشاور درسیت یا مامانت یا خانوادت باشن این تغییر فاز و این چیزا بنظرم با ی مشاور با تجربه صحبت کنی شاید حل شع
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
@sadaf-a منم نگفتم جایی دیگ هست میگم ک ممکنه خیلی چیزا باشع ک تاثیر ندارن و ما ک از زندگی تو خبر نداریم پس نمیتونیم هیچ نظری بدیم و توعم نباید نظراتی م دادع میشه برات مهم باشع چون از روی هوا میگن اما این سن همین چیزاست دیگ فراز نشیب دارع ی مشاور میتونه مشاور درسیت یا مامانت یا خانوادت باشن این تغییر فاز و این چیزا بنظرم با ی مشاور با تجربه صحبت کنی شاید حل شع
-
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan بابا اون سوالا رو شوخی گفتم چون از نظر خودم خنده داره اونارو گفتم
-
H_R دیگه ایموجی ها به زور میان بالا خندهههه
-
@نگین-وهاب-مقدم
-
H_R چیه
-
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم باش
-
@نگین-وهاب-مقدم نتت رو میگم
-
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Alireza Taheri اره چتام هم نمیاد بالا دیگه
-
@نگین-وهاب-مقدم باش
@sadaf-a صدف چتا نمیاد بالا جون تو
-
@dr-aryan بابا اون سوالا رو شوخی گفتم چون از نظر خودم خنده داره اونارو گفتم
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a به هرحال موفق باشی
-
صعلام صعلام حالتون چطوره؟
اینجا از تودلی فک کنم بازدیدش بیشتر شده -