قرار صبحگاهی:)
-
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءchichak am سلام صبح همه دوستان آلایی بخیر 7 و نیم بیدار شدم یه مقداری دیر شد
-
بیداری ۷ و نیم
حوصله و انگیزه یوخ
chichak am کلاس آنلاین هم بعدش باشه که هیچی دیگه
️
️
-
اخ من یادم رفت
شروع 7 -
صبح همگی خوش
شروع 6:45 -
بیداری الان
-
سلام صبح همگی پرازشادی
بیداری:6/20
شروع مطالعه:6/30 -
صبح همگی بخیر*-*
ساعت بیداری:۸:۰۰
روز خوبی داشته باشید -
صبح همگی بخیر*-*
ساعت بیداری:۸:۰۰
روز خوبی داشته باشید -
سلام تاپیکتونو امروز دیدم میتونم شرکت کنم؟
بیداری 6:45
شروع مطالعه7:00 -
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
@دانش-آموزان-آلاءchichak am سلام چه باحال تاپیکیه ( صفت مقلوب
) منم از امروز به بعد میگم
امروز ساعت ۶ ونیم بیدار شدم ۷ شروع کردم -
برخیز ز خواب مستی
برخیز حالا چقد تو پستی
برخیز و روزو دریاب
برخیز و بلا ز جان بکن حالا دور
تا ز اندک تو جهان شود پر -
chichak am سلام چه باحال تاپیکیه ( صفت مقلوب
) منم از امروز به بعد میگم
امروز ساعت ۶ ونیم بیدار شدم ۷ شروع کردم -
سلام تاپیکتونو امروز دیدم میتونم شرکت کنم؟
بیداری 6:45
شروع مطالعه7:00mobina izadi 0 Romi_fr سلام بچه ها خوش اومدین
-
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
Romi_fr نه بابا دیر چیه (البته با اجازه @chichak-amمیگم)
اختیار دارین
تاپیک خودتونه
-
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
@دانش-آموزان-آلاءchichak am سلام میدونم دیر گذاشتم ولی 7 و نیم بیدار شدم من خیلی خوابیدن رو دوست دارم بیدار هم میشم زود هم باشه دو ساعت باید بشینم نمیتونم یهویی برم سراغ درس چیکار کنم به نظرتون؟ ممنون