شکل های کتاب درسی #تناقض
-
FaMi در شکل های کتاب درسی #تناقض
گفته است:
@mitra-ism-rahmani در تست هایی که من زدم این نکته تا به حال لحاظ نشده اما خب در کنکور همیشه یک سری نکات جدید هم استفاده خواهد شد.میخوام ببینم ممکن هست از این موضوع در طرح تست استفاده بشه یا ن?
من که دیدم زیاد به این نکته گیر داده بودن الان که نه ولی بعدا حتما تست هاش را برات میفرستم
-
گفته است:
@mitra-ism-rahmani کدوم نکته ?همین بحث لگنچه?
الان من چه میدونم کدوم را میگی ؟؟؟؟
-
گفته است:
@mitra-ism-rahmani خب تو کدوم رو گفتی?بگو من میفهمم.
من که همه چیز را نقل قول میکنم خب مشخصه چیا گفتم
-
@mitra-ism-rahmani میترا
میدونم ولی خب من تاحالا ندیدم بحث لگنچه بین هرم ها در تست مطرح بشه تو دقیقا چیو میگی? -
گفته است:
@mitra-ism-rahmani میترا
میدونم ولی خب من تاحالا ندیدم بحث لگنچه بین هرم ها در تست مطرح بشه تو دقیقا چیو میگی?نه من که اینا نگفتم من گفتم بحث سرخرگ سیاهرگ
-
اگه به شکل شماتیک کتاب دقت کنید میبینید که اول از همه هرمها هم اندازه هستن و دومین نکتهای که قابل رویت هستش اینه که لگنچه انگار از راسهای هرمهای کلیه منشا گرفته(منظورم اینه که یه جورایی بافتهای راس هرمها رو نمیشه از لگنچه با چشم غیر مصلح جدا کرد) حالا اگه همین مطلب رو در نظر بگیریم و بریم به تشریح نگاه کنیم و کمی هم دقت به خرج بدیم میبینیم اول از همه هرمهای کلیه مثل شکل شماتیک برابر و یه ادازه نیست و این خطوط سفید در واقع فاصلهی بین هرمها(ستونها) رو پر نکردن و بلکه دقیقا مثل شکل شماتیک به راس هرم متصلن
البته این تنها نظر و استنباط من از هر دو شکل بود -
@dr-aryan در شکل های کتاب درسی #تناقض
گفته است:
mehranmirzaei در شکل های کتاب درسی #تناقض
گفته است:
گفته است:
دوستان این شکل رو ببینید
لطفا به شکل لگنچه و نحوه قرار گیری او نسبت به هرم های کلیه توجه کنید
واین
دردر این دو شکل به نظر من تناقض وجود داره.در شکل اول که شماتیک هست لگنچه بین هرم ها نیست در حالی که دقیقا در انتهای راس هرم هاست اما در شکل تشریح کلیه لگنچه در واقع اون قسمای که ستون کلیه هست رو کامل اشغال کرده!!!!
بچه ها توجه کنید لگنچه به هیچ عنوان بین هرم ها قرار نمیگیره
ما بین هرم ها بافت های پیوندی (همبند) داریم بخاطر همین سفید دیده شده
ایشالله میخونید تازه اون قسمت های که به نوک هرم ها هم وصله لگنچه نیست بهشون میگن کالیس های مینور
ولی در حد کنکور هم شکل شماتیک کتاب کاملا صحیحهمن فک میکردم لوله های جمع کننده ان
ینی غلط فکر میکردم ؟ mehranmirzaeiنه لوله جمع کننده نیست
mehranmirzaei مرسی