نکات شکل ۷-۸
-
بچه ها در مورد این دوتا شکل چه نکاتی میدونید
(هر نکته خوبی کن میدونید رو تایپ کنید که یک رابطه همزیستی از نوع همیاری داشته باشیم)
تجربیا
فردا شب من بررسی میکنم و نکات درست و خوبشو دسته بندی میکنم -
(هر نکته خوبی کن میدونید رو تایپ کنید که یک رابطه همزیستی از نوع همیاری داشته باشیم)
تجربیا
فردا شب من بررسی میکنم و نکات درست و خوبشو دسته بندی میکنمmehranmirzaei
خیلی ممنون لطف میکنین... -
تجربیا
فردا شب من بررسی میکنم و نکات درست و خوبشو دسته بندی میکنمmehranmirzaei اون بافتی ک ریز پرز داره پوششی مکعبی تک لایه هست
-
mehranmirzaei اون بافتی ک ریز پرز داره پوششی مکعبی تک لایه هست
@dr-aryan در نکات شکل ۷-۸ گفته است:
آفرین
-
تجربیا
فردا شب من بررسی میکنم و نکات درست و خوبشو دسته بندی میکنمmehranmirzaei سلول های پودوسیت در مقایسه با سلول های بافت سنگفرشی دیواره بیرونی کپسول بومن بزرگتر و هسته بزگتری داد
-
آفرین
mehranmirzaei بالاخره این افرین رو گرفتم امشب
ممنون
-
تجربیا
فردا شب من بررسی میکنم و نکات درست و خوبشو دسته بندی میکنمmehranmirzaei بافت بیرونی کپسول بومن و گلومرول از یه جنس هستند پوششی تک لایه
-
تجربیا
فردا شب من بررسی میکنم و نکات درست و خوبشو دسته بندی میکنمmehranmirzaei آوران پایینه هست و وابران بالاییه ولی باید دقت کنیم که همیشه اینطوری نیستم یه شکل کتاب همینه یه شکل دیگه نه . اصلا نباید پایین و بالا ملاک بذاریم چون شکل ۸۳ کتاب ردش میکنه فقط باید بدونیم که قطر آوران بیشتر از وابران هست و هر کدوم قطور تره را آوران در نظر بگیریم
بعد آوران که قطور تره حجم خون بیشتره وابران که که قطرش کمتره حجم کمتری خارج میکنه این به تراوش کمک میکنه
پودوسیت پاها دارد و با اون اطراف مویرگ را میگیره
نکاتی که خودم در تست ها غلط زدم را گفتم امیدوارم مفید بوده باشه -
تجربیا
فردا شب من بررسی میکنم و نکات درست و خوبشو دسته بندی میکنمmehranmirzaei مواد پلاسمایی که عبور میکنند باید از سه لایه عبور کنند:
سنگفرشی تک لایه گلومرول
غشای پایه ضخیم
شکاف کپسول بومن -
mehranmirzaei مواد پلاسمایی که عبور میکنند باید از سه لایه عبور کنند:
سنگفرشی تک لایه گلومرول
غشای پایه ضخیم
شکاف کپسول بومن -
تجربیا
فردا شب من بررسی میکنم و نکات درست و خوبشو دسته بندی میکنمmehranmirzaei درون مویرگ کلافک قرمز رنگه
نخند آقا نکته فوق کنکوریه
-
سنگفرشی تک لایه گلومرول
غشای پایه ضخیم
شکاف کپسول بومنchichak am در نکات شکل ۷-۸ گفته است:
سنگفرشی تک لایه گلومرول
غشای پایه ضخیم
شکاف کپسول بومنبین شکاف ها درسته؟
-
chichak am سومی بین پاهای پودوسیت ها نیس؟
نه شکاف میشه ولی فکر کنم بین پا ها همون شکاف میشه نه
-
chichak am سومی بین پاهای پودوسیت ها نیس؟
نه شکاف میشه ولی فکر کنم بین پا ها همون شکاف میشه نه
chichak am ارع درست میگی از پین پاها و بین شکاف ها ی دیواره درونی
-
chichak am در نکات شکل ۷-۸ گفته است:
سنگفرشی تک لایه گلومرول
غشای پایه ضخیم
سنگفرشی تک لایه گلومرول
غشای پایه ضخیم
اره
-
سنگفرشی تک لایه گلومرول
غشای پایه ضخیم
اره
chichak am چون اقای موقاری گفتن از بین شکاف های دیواره درونی همون پودوسیت هاست دیگ
مرسی بابت نکته -
mehranmirzaei آوران پایینه هست و وابران بالاییه ولی باید دقت کنیم که همیشه اینطوری نیستم یه شکل کتاب همینه یه شکل دیگه نه . اصلا نباید پایین و بالا ملاک بذاریم چون شکل ۸۳ کتاب ردش میکنه فقط باید بدونیم که قطر آوران بیشتر از وابران هست و هر کدوم قطور تره را آوران در نظر بگیریم
بعد آوران که قطور تره حجم خون بیشتره وابران که که قطرش کمتره حجم کمتری خارج میکنه این به تراوش کمک میکنه
پودوسیت پاها دارد و با اون اطراف مویرگ را میگیره
نکاتی که خودم در تست ها غلط زدم را گفتم امیدوارم مفید بوده باشه@mitra-ism-rahmani
در مورد شکل کپسول بومن ص 84 و 83. شکل ص 83 برای ما ملاکه یعنی دقیقا سرخرگ آوران همواره در بالا و سرخرگ وابرن همواره در قسمت پایین قرار دارد اما شکل ص 84 رو اگه شما 180 درجه بچرخونید اون موقع میبینید درسته و در اصل این شکل گردش پیدا کرده -
@mitra-ism-rahmani
در مورد شکل کپسول بومن ص 84 و 83. شکل ص 83 برای ما ملاکه یعنی دقیقا سرخرگ آوران همواره در بالا و سرخرگ وابرن همواره در قسمت پایین قرار دارد اما شکل ص 84 رو اگه شما 180 درجه بچرخونید اون موقع میبینید درسته و در اصل این شکل گردش پیدا کرده@rezvan-e-a در نکات شکل ۷-۸ گفته است:
@mitra-ism-rahmani
در مورد شکل کپسول بومن ص 84 و 83. شکل ص 83 برای ما ملاکه یعنی دقیقا سرخرگ آوران همواره در بالا و سرخرگ وابرن همواره در قسمت پایین قرار دارد اما شکل ص 84 رو اگه شما 180 درجه بچرخونید اون موقع میبینید درسته و در اصل این شکل گردش پیدا کردهخب منم میگم نباید فکر کنیم همه شکلا را مثل همون ۸۴ به ما میدن فقط باید با قطرشون نظر بدیم چون در تست ها دیدم م
-
تجربیا
فردا شب من بررسی میکنم و نکات درست و خوبشو دسته بندی میکنمmehranmirzaei در نکات شکل ۷-۸ گفته است:
تجربیا
فردا شب من بررسی میکنم و نکات درست و خوبشو دسته بندی میکنماون بافتی ک ریز پرز داره پوششی مکعبی تک لایه هست.(مرسی @Dr-Aryan )
سلول های پودوسیت در مقایسه با سلول های بافت سنگفرشی دیواره بیرونی کپسول بومن بزرگتر و هسته بزگتری داد.(Morteza Khodaie دمت گرم )
بافت بیرونی کپسول بومن و گلومرول از یه جنس هستند پوششی تک لایه(آفرین@chichak-am )
باید بدونیم که قطر آوران بیشتر از وابران هست و هر کدوم قطور تره را آوران در نظر بگیریم.
بعد آوران که قطور تره حجم خون بیشتره وابران که که قطرش کمتره حجم کمتری خارج میکنه این به تراوش کمک میکنه.
پودوسیت پاها دارد و با اون اطراف مویرگ را میگیره.(خیلی ممنونم@mitra-ism-rahmani )
مواد پلاسمایی که عبور میکنند باید از سه لایه عبور کنند:
سنگفرشی تک لایه گلومرول
غشای پایه ضخیم
شکاف کپسول بومن
درون مویرگ کلافک قرمز رنگه
نخند آقا نکته فوق کنکوریه(مرسی@Infinitie-A )
یک پودوسیت فقط میتواند یک مویرگ را در بر بگیرد نه بیشتر (دقت کنید مرسی از خودم
)
غشای پایه مویرگ های کلافک 5 برابر ضخیم تر از غشای پایه در سایر میورگ هاست .
مویرگ های کلافک از نوع منفذ دارند.
کلافک جز استثناعات بدنه که شبکه مویرگی از دو طرف به سرخرگ وصل شده ...
بازجذب مواد از جایی آغاز میشود که بافت پوششی سنگفرشی به مکعبی تغییر میابد.
تجربیا