☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆
-
-
فقط من پیشنهاد میکنم.صحبت های طولانی نباشه.
مثلا من فلان ساعت بیدار شدم و فلان کس امد و من رفتم بیرون و زلزله امد و قالیباف کناره کشید و اسحاق هم میخواد بکشه کنار و اینا رو نگیم.
تو گزارش هم نگیم چیا رو خوندیم.مثلا نگگیم که من دو ساعت ریاضی خوندم با 5 تست
پیشنهاد میکنم قالب گفتن اینطوری باشه
مثال بگم
گزارش 26 اردیبهشت
ده ساعت مطالعه کردم
و از بین 0 تا صد به مطالعه ام نمره 70 میدم.
روش فکر کنید اگه موافق بودید!یه قلب بزارید
مرسی.
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ادمین -
سلام دوستای خوبم ازتون میخوام جاهای خالی رو پرکنید و بلند فقط برای خودتون یکبار بخونید … . یادتون نرفته که ذهن ناهشیارتون چه درست چه غلط چه واقعیت و چه خیال مثل غول چراغ جادو خواسته هاتون رو برآورده میکنه. میرم سراغ اصل مطلب به این بازیه به ظاهر ساده ولی کاملا مفید ایمان داشته باشید.
حای من آقا/خانم …… در حال حاضر آدم موفقی هستم چون …… . من همیسه سعی کردم تا برای خودم و خانواده ام ….. . من با تلاش خودم در کنکور 96 ….. خواهم شد و با کسب تراز …… در رشته ی ……. شهر …… و دانشگاه ……. به تحصیل خواهم پرداخت. من اکنون روزی ……. ساعت و به مرور زمان تا سقف …… ساعت در روز درس خواهم خواند تا بتوانم ……. شوم.
من میخواهم در کنکور 96 درس های ادبیات ……%
عربی ……%
دینی …….%
زبان …….%
زیست …..%
فیزیک ……%
ریاضی …..%
شیمی ……%
زمین شناسی ….. % را بزنم.
من آقا/خانم ….. جانشین خدا بر روی زمین هستم و با کمک خدایی که همیشه بهترین هارو ازش خواستم موفق خواهم شد. من به خاطر …… و …… و …… تلاش میکنم. من امیدم رو از دست ….. و برای آیندم تلاش میکنم. من آقا/خانم ….. دکتر آینده هستم و به ….. خدمت خواهم کرد. خدایا به کمک خودت و با خواست خودم من لایق …… هستم. و میدانم تو هرچه لیاقتش را داشته باشم به من میدهی چون گاهی اوقات آرزوهای ما کمتراز لیاقت ماست. خدایــــــــــــــا …… . پروردگارا ……. . من میتوانمممممممممم. دوستای خوبم جای خالی رو پر کنید و تو نظر برام بزارید بگزاز تا جهان بداند که تو چه میخواهی. جدی بگیر چون تو آدم قدر شناسی هستی پوریا نیری ( نویسنده و مدیر بخش انگیزشی مکتبستان ) -
مثلا من فلان ساعت بیدار شدم و فلان کس امد و من رفتم بیرون و زلزله امد و قالیباف کناره کشید و اسحاق هم میخواد بکشه کنار و اینا رو نگیم.
مثال بگم
گزارش 26 اردیبهشت
ده ساعت مطالعه کردم
مرسی.
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ادمین@javadm328 در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
مثال بگم
گزارش 26 اردیبهشت
ده ساعت مطالعه کردم
مرسی.
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ادمین -
سلام دوستان چراکسی گزارش کارشو نمیزاره؟؟؟؟؟؟؟ یکم فعال باشیدلطفا
-
H azizi در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
باشه حتما
-
H azizi در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
باشه حتما
@javadm328
ممنون -
-
سلام دیروزهشت ساعتو چهلوپنج دقیه.دوستان منتظرگزارش های شماهم هستیم ممنون
-
سلام
ديروز ٥ ساعت ( كم شد يكم ) -
سلام دوستان ساعت مطالعه ده ساعتوچهل وپنج دقیقه
-
٩ ساعت ديروز
-
٩ ساعت ديروز
mr.mirzaii
خوبه موفق باشید -
mr.mirzaii
خوبه موفق باشیدH azizi
ممنون انشالله شما هم موفق شيد -
H azizi
ممنون انشالله شما هم موفق شيدmr.mirzaii
ممنون -
ای تاپیک متروک.تو آخرین امید من برای افزایش ساعت مطالعه ام از تک رقمی به دو رقمی هستی.
به امید خدا گزارش هام رو ساعت 6 هر صبح میفرستم. -
سلام دوستان خوبید؟
نماز روزهاتونم قبول باشه , ولی من روزه نمیگیرم.
این تاپیک ازپس فردا فعال میشه توسط من.هرکی خواست بیاد ساعت مطالعشو بذاره.اگه هم نذاشتید خودم تنهایی میذارم.
دلیل اینکه میگم پس فردا اینه که من هر روز ,ساعت مطالعه ی دیروزمو میذارم و به جز این تاپیک تو هیچ تاپیک دیگه ای فعالیت نمیکنم.حالا میبینید.موفق باشید
-
سلام دوستان خوبید؟
این تاپیک ازپس فردا فعال میشه توسط من.هرکی خواست بیاد ساعت مطالعشو بذاره.اگه هم نذاشتید خودم تنهایی میذارم.
دلیل اینکه میگم پس فردا اینه که من هر روز ,ساعت مطالعه ی دیروزمو میذارم و به جز این تاپیک تو هیچ تاپیک دیگه ای فعالیت نمیکنم.حالا میبینید.موفق باشید
m.ϻ در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
سلام دوستان خوبید؟
ببینیم و تعریف کنیم.....
-
m.ϻ در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
سلام دوستان خوبید؟
ببینیم و تعریف کنیم.....
این پست پاک شده! -
سلام دوستان خوبید؟
m.ϻ
سلام منم هستم