ویلکینز و فرانکلین
-
H_R در ویلکینز و فرانکلین گفته است:
ولی من میگم خراب گفته چون اثبات آورده
خراب دیگه چه لفظیه؟؟؟
فک کنم مدتیه فارسی حرف نزدی ها@m-sina در ویلکینز و فرانکلین گفته است:
H_R در ویلکینز و فرانکلین گفته است:
ولی من میگم خراب گفته چون اثبات آورده
خراب دیگه چه لفظیه؟؟؟
فک کنم مدتیه فارسی حرف نزدی ها😐من کلا فارسی حرف میزنم
خب اومدم مثلا بگم خیلی داغونه از نظر اشتباه گفتم خراب😶 -
@infinitie-a در ویلکینز و فرانکلین گفته است:
@m-sina من نمیفهمم چرا مورد ۱ غلطه
بقیه واقعا غلطن ولی یک چرا غلطه؟چارگاف کجا ثابت کرد😐اصلا چارگاف ثابت نکرد که
H_R اع راستی🤕
این فصل داره یادم میره با ادماش😕باید بشینم مرورش کنم -
H_R اع راستی🤕
این فصل داره یادم میره با ادماش😕باید بشینم مرورش کنم -
وقتی به نتیجه نمی رسیم یعنی سوال اشتباهه. اشتباه از طراح بوده به جای اثبات کردند باید می گفت به این نتیجه رسیدند
-
@m-sina من نمیفهمم چرا مورد ۱ غلطه
بقیه واقعا غلطن ولی یک چرا غلطه؟@infinitie-a مستر چارگاف فقط ثابت کرد باهم برابرن ولی چرا برابرن رو بقیه دانشمندان ثابت کردن دقیقا خط خود کتاب صفحه پنج
-
وقتی به نتیجه نمی رسیم یعنی سوال اشتباهه. اشتباه از طراح بوده به جای اثبات کردند باید می گفت به این نتیجه رسیدند
فاطمه حسن زاده ببین میتونیم بگیم وقتی ابعادشو تشخیص دادن دیگ فهمیدن قطرش ثابته مگه ابعادش چی میتونه باشه ولی دلیل اینک چرا ثابت رو نمیدونستن
-
مورد آخر رو ببینید

حالا پاسخنامه رو ببینید، میگه مورد آخر درسته:anguished_face: :anguished_face:

@m-sina حاجی این که کاملا درست گفته جواب میشه د
میخوای توضیح بدم؟
darya joon
Parsa Ghaffari
@m-sina
H_R
@Infinitie-A
فاطمه حسن زاده -
مورد آخر رو ببینید

@m-sina درسته .. مشکلی نداره ..
-
میخوای توضیح بدم؟
darya joon
Parsa Ghaffari
@m-sina
H_R
@Infinitie-A
فاطمه حسن زادهAmir Hossein Rahtalab بله توضیح بدید
-
مورد آخر رو ببینید

@m-sina
خب چه مشکلی داره این مگه؟درست گفته که چرا عجیب قریب سوالش کاملا درسته -
@m-sina
خب چه مشکلی داره این مگه؟درست گفته که چرا عجیب قریب سوالش کاملا درستهFateme Sh 0 واتسون و کریک اثبات کردن که قطر مولکول در سرتاسرش ثابته!
-
میخوای توضیح بدم؟
darya joon
Parsa Ghaffari
@m-sina
H_R
@Infinitie-A
فاطمه حسن زادهAmir Hossein Rahtalab در ویلکینز و فرانکلین گفته است:
میخوای توضیح بدم؟
darya joon
Parsa Ghaffari
@m-sina
H_R
@Infinitie-A
فاطمه حسن زادهبله لطفا توضیح !
-
@m-sina
خب چه مشکلی داره این مگه؟درست گفته که چرا عجیب قریب سوالش کاملا درستهFateme Sh 0 در ویلکینز و فرانکلین گفته است:
@m-sina
خب چه مشکلی داره این مگه؟درست گفته که چرا عجیب قریب سوالش کاملا درستهدوست عزیز ما با کلمه اثبات مشکل داریم
-
مورد آخر رو ببینید

@m-sina
اولا چارگاف ثابت نکرد که باز های آلی دو به دو مکملن. گفت من دیدم مکملن حالا چرا رو نمیدونماین که برعکس گفته. باکتری های زنده ژن ها رو از مرده ها گرفتن. نه مرده ها از زنده ها. مرده ها به چه دردشون میخوره؟
نوچ نوچ. اگه این پس رنا هم هست. ولی نه باید میگفت دنا نه نوکلئیک اسید ها. مثلا ATP هم یه نوع نوکلئیک اسیده . آیا انتقال صفت انجام میده؟ قطعا نه.
پس میمونه 4 که درسته
@BlAcK-Wo_oLF darya joon Fateme Sh 0 H_R @Infinitie-A @m-sina Parsa Ghaffari فاطمه حسن زاده -
@black-wo_olf در ویلکینز و فرانکلین گفته است:
خب کلمه اثبات چی میگه این وسط :confused_face: اونا که اصلا از ساختارش خبر نداشتن که بخوان ثابت کنن!
-
@m-sina
اولا چارگاف ثابت نکرد که باز های آلی دو به دو مکملن. گفت من دیدم مکملن حالا چرا رو نمیدونماین که برعکس گفته. باکتری های زنده ژن ها رو از مرده ها گرفتن. نه مرده ها از زنده ها. مرده ها به چه دردشون میخوره؟
نوچ نوچ. اگه این پس رنا هم هست. ولی نه باید میگفت دنا نه نوکلئیک اسید ها. مثلا ATP هم یه نوع نوکلئیک اسیده . آیا انتقال صفت انجام میده؟ قطعا نه.
پس میمونه 4 که درسته
@BlAcK-Wo_oLF darya joon Fateme Sh 0 H_R @Infinitie-A @m-sina Parsa Ghaffari فاطمه حسن زادهAmir Hossein Rahtalab در ویلکینز و فرانکلین گفته است:
@m-sina
پس میمونه 4 که درسته
@BlAcK-Wo_oLF darya joon Fateme Sh 0 H_R @Infinitie-A @m-sina Parsa Ghaffari فاطمه حسن زادهبی مزه خان
تو با رد گزینه به جواب رسیدی
همه رو تحلیل کردی بجز اونی که میخواستیم -
@m-sina
پس میمونه 4 که درسته
@BlAcK-Wo_oLF darya joon Fateme Sh 0 H_R @Infinitie-A @m-sina Parsa Ghaffari فاطمه حسن زادهAmir Hossein Rahtalab خب ما هم میدونیم باید یه جواب داشته باشه بالاخره مشکل ما اینه که کلا همش غلط در میاد و تست انگار مشکل داره!
-
@m-sina
پس میمونه 4 که درسته
@BlAcK-Wo_oLF darya joon Fateme Sh 0 H_R @Infinitie-A @m-sina Parsa Ghaffari فاطمه حسن زادهAmir Hossein Rahtalab داداش کل سوالاتم حل شد اصن
اصن من تو همینا مونده بودم😕
حالا بیزحمت گزینه ۴ هم یه تحلیل ریز بزن اونم واسم حل شه اگه مشکلی نیس -
Amir Hossein Rahtalab خب ما هم میدونیم باید یه جواب داشته باشه بالاخره مشکل ما اینه که کلا همش غلط در میاد و تست انگار مشکل داره!
H_R تست داره میگه قطر ماده ی وراثتی ثابته و این جمله زیر مجموعه اینه که این دو نفر ابعاد مولکول رو هم فهمیدن. البته فکر کنم این تست قدیمیه چون به قیافه ی کتاب میخوره یه چیزایی ازش حذف شده ولی به طور کلی وقتی میکه ابعاد یعنی هم طول فهمیدن و هم قطر
حله؟