ویلکینز و فرانکلین
-
مورد آخر رو ببینید

حالا پاسخنامه رو ببینید، میگه مورد آخر درسته:anguished_face: :anguished_face:

@m-sina
خب چه مشکلی داره این مگه؟درست گفته که چرا عجیب قریب سوالش کاملا درسته -
@m-sina
خب چه مشکلی داره این مگه؟درست گفته که چرا عجیب قریب سوالش کاملا درستهFateme Sh 0 واتسون و کریک اثبات کردن که قطر مولکول در سرتاسرش ثابته!
-
@m-sina حاجی این که کاملا درست گفته جواب میشه د
میخوای توضیح بدم؟
darya joon
Parsa Ghaffari
@m-sina
H_R
@Infinitie-A
فاطمه حسن زادهAmir Hossein Rahtalab در ویلکینز و فرانکلین گفته است:
@m-sina حاجی این که کاملا درست گفته جواب میشه د
میخوای توضیح بدم؟
darya joon
Parsa Ghaffari
@m-sina
H_R
@Infinitie-A
فاطمه حسن زادهبله لطفا توضیح !
-
@m-sina
خب چه مشکلی داره این مگه؟درست گفته که چرا عجیب قریب سوالش کاملا درستهFateme Sh 0 در ویلکینز و فرانکلین گفته است:
@m-sina
خب چه مشکلی داره این مگه؟درست گفته که چرا عجیب قریب سوالش کاملا درستهدوست عزیز ما با کلمه اثبات مشکل داریم
-
مورد آخر رو ببینید

حالا پاسخنامه رو ببینید، میگه مورد آخر درسته:anguished_face: :anguished_face:

@m-sina
اولا چارگاف ثابت نکرد که باز های آلی دو به دو مکملن. گفت من دیدم مکملن حالا چرا رو نمیدونماین که برعکس گفته. باکتری های زنده ژن ها رو از مرده ها گرفتن. نه مرده ها از زنده ها. مرده ها به چه دردشون میخوره؟
نوچ نوچ. اگه این پس رنا هم هست. ولی نه باید میگفت دنا نه نوکلئیک اسید ها. مثلا ATP هم یه نوع نوکلئیک اسیده . آیا انتقال صفت انجام میده؟ قطعا نه.
پس میمونه 4 که درسته
@BlAcK-Wo_oLF darya joon Fateme Sh 0 H_R @Infinitie-A @m-sina Parsa Ghaffari فاطمه حسن زاده -
@m-sina درسته .. مشکلی نداره ..
@black-wo_olf در ویلکینز و فرانکلین گفته است:
@m-sina درسته .. مشکلی نداره ..
خب کلمه اثبات چی میگه این وسط :confused_face: اونا که اصلا از ساختارش خبر نداشتن که بخوان ثابت کنن!
-
@m-sina
اولا چارگاف ثابت نکرد که باز های آلی دو به دو مکملن. گفت من دیدم مکملن حالا چرا رو نمیدونماین که برعکس گفته. باکتری های زنده ژن ها رو از مرده ها گرفتن. نه مرده ها از زنده ها. مرده ها به چه دردشون میخوره؟
نوچ نوچ. اگه این پس رنا هم هست. ولی نه باید میگفت دنا نه نوکلئیک اسید ها. مثلا ATP هم یه نوع نوکلئیک اسیده . آیا انتقال صفت انجام میده؟ قطعا نه.
پس میمونه 4 که درسته
@BlAcK-Wo_oLF darya joon Fateme Sh 0 H_R @Infinitie-A @m-sina Parsa Ghaffari فاطمه حسن زادهAmir Hossein Rahtalab در ویلکینز و فرانکلین گفته است:
@m-sina
پس میمونه 4 که درسته
@BlAcK-Wo_oLF darya joon Fateme Sh 0 H_R @Infinitie-A @m-sina Parsa Ghaffari فاطمه حسن زادهبی مزه خان
تو با رد گزینه به جواب رسیدی
همه رو تحلیل کردی بجز اونی که میخواستیم -
@m-sina
پس میمونه 4 که درسته
@BlAcK-Wo_oLF darya joon Fateme Sh 0 H_R @Infinitie-A @m-sina Parsa Ghaffari فاطمه حسن زادهAmir Hossein Rahtalab خب ما هم میدونیم باید یه جواب داشته باشه بالاخره مشکل ما اینه که کلا همش غلط در میاد و تست انگار مشکل داره!
-
@m-sina
پس میمونه 4 که درسته
@BlAcK-Wo_oLF darya joon Fateme Sh 0 H_R @Infinitie-A @m-sina Parsa Ghaffari فاطمه حسن زادهAmir Hossein Rahtalab داداش کل سوالاتم حل شد اصن
اصن من تو همینا مونده بودم😕
حالا بیزحمت گزینه ۴ هم یه تحلیل ریز بزن اونم واسم حل شه اگه مشکلی نیس -
Amir Hossein Rahtalab خب ما هم میدونیم باید یه جواب داشته باشه بالاخره مشکل ما اینه که کلا همش غلط در میاد و تست انگار مشکل داره!
H_R تست داره میگه قطر ماده ی وراثتی ثابته و این جمله زیر مجموعه اینه که این دو نفر ابعاد مولکول رو هم فهمیدن. البته فکر کنم این تست قدیمیه چون به قیافه ی کتاب میخوره یه چیزایی ازش حذف شده ولی به طور کلی وقتی میکه ابعاد یعنی هم طول فهمیدن و هم قطر
حله؟
-
یعنی سگ تو روحشون با این تست هاشون. کل فهش های جهان تو حلق مولف های نکبت
-
H_R تست داره میگه قطر ماده ی وراثتی ثابته و این جمله زیر مجموعه اینه که این دو نفر ابعاد مولکول رو هم فهمیدن. البته فکر کنم این تست قدیمیه چون به قیافه ی کتاب میخوره یه چیزایی ازش حذف شده ولی به طور کلی وقتی میکه ابعاد یعنی هم طول فهمیدن و هم قطر
حله؟
Amir Hossein Rahtalab در ویلکینز و فرانکلین گفته است:
حله؟
نه دیگه حل نیست ما جماعت یه ساعت داریم میگیم با کلمه اثبات توی این جمله مشکل داریم چون اینا اثباتش نکردن
-
حله؟
نه دیگه حل نیست ما جماعت یه ساعت داریم میگیم با کلمه اثبات توی این جمله مشکل داریم چون اینا اثباتش نکردن
H_R میگم که فکر کنم اینا از کتابمون حذف شده. حالا این تست اصلا قبول غلطه. وقتتون رو واسه یه دونه هدر ندید.
-
حله؟
Amir Hossein Rahtalab سوالو درست تر بخون بیزحمت
گفته اثبات
مگه ویلکینز و فرانکلین اثبات کردن که قطر مولکول دنا ثابته؟! -
H_R میگم که فکر کنم اینا از کتابمون حذف شده. حالا این تست اصلا قبول غلطه. وقتتون رو واسه یه دونه هدر ندید.
خب ما هم داریم میگیم غلطه دیگه:confused_face:
-
خب ما هم داریم میگیم غلطه دیگه:confused_face:
H_R از نظر کتاب خودمون که اصلا این توی کتاب نیست. بگذریم زیادی بحث کنیم دیوونه میشیم