b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
آقای آقاجانی تورو خدا لا اقل اسید و باز یا محلول رو تدریس کنین لطفا من به شخصه فقط شیمی رو از فیلم های شما میتونم بخونم و خیلی هم تاثیر داشته لطفا یه کاری بکنین تو این ایام باقی مانده نهایت استفاده رو به کار بگیرین خیلی ممنون میشم با تشکر
-
استاد نمیشه اسید و باز یا الکترو شیمی رو تدریس کنین
-
تازه فصل 4 و 5 فیزیک 2 هم مونده
-
خواشها استاد سریع تر چون اینجا مخصوص کنکوری های 96 هستشا نه 97
-
واقعا خیلی از بچه ها از پشت کنکور نشتن خسته شدن بلخصوص دوستان من
-
چقدر بد شد ...فک نکنم دیگ ادامه بدن
-
اقا بقیشو خودتون بخونین نهایتن فیلم اومدش از روش دوره میکنین
-
چند ماه پیش استاد اعلام کردن که بعد از عید شیمی پیش2را تدریس خواهند کرد باید دید که استاد به قول خودشان عمل خواهند کرد یا خیر؟!؟!!!
-
سلام به همه ی کنکوری های 96 میخواستم اینو بگم که قرار بود که pdf کتاب پیش 2 هم تو سایت قرار بگیره که تا این روز عملی نشده من نمیخوام بگم که چرا تو سایت نیست و باید تو سایت قرار میگرفت اما واسه ی اینگه با استاد اقاجانی شیمی رو خوندیم و با لطف ایشون جلو رفتیم واسه ی همین هم خیلی خوب میشد چون قول داده بودن من میگم و تا اینجاشم که این لطف رو به ما کردن خیلی زیاده و قابل تقدیره ولی صد البته که نکیشه از مجموعه ی الا تشکر کرد.
-
ولی صد البته که با یه کامنت 2,3 سطری نمیشه از مجموعه ی الا تشکر کرد
-
-
-
دوستان من شيمي رو تازه شروع كردم اگر بخوام حداقل ده درصد بزنم چيو بخونم لطفت كمك كنيد
-
reza_lovee شینی 2 استارت بزن
-
intllignt درود
دوست عزيز شيمي دو سخت تره و پر حفظي جات
بنظرتون چكار كنم ،؟
يعني چ فصل هايي بخونم -
reza_lovee در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
intllignt درود
دوست عزيز شيمي دو سخت تره و پر حفظي جات
بنظرتون چكار كنم ،؟
يعني چ فصل هايي بخونمفصل های 1 و 2 و 5 چیزی نداره که.حفظ میکنی و یکمی هم درک میکنی.همین
-
@javadm328 فصل هاي
١،٢،٣
شيمي پيش رو مسلط هستم كاملا
اما حفظ معادله ها خيلي هست
سختش كرده برام
شما راه حلي داريد ؟ -
reza_lovee در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@javadm328 فصل هاي
١،٢،٣
شيمي پيش رو مسلط هستم كاملا
اما حفظ معادله ها خيلي هست
سختش كرده برام
شما راه حلي داريد ؟داداش 1 و 2 رو قبول.ولی خداییش چطوری 3 رو مسلطی؟؟بابا 3 نیاز به فصل 5 دوم داره.خب پس همونم بلدی دیگه.
در ضمن معادله واکنش ها یا حفظی اند که کمه.و میتونی از اخر کتاب شیمی 3 خیلی سبز بخونی و حفظ کنی.و بقیه شون فرمولی و حالت ثابت دارند دیگه.که اونا رو شیمی 3 فصل یک قبل استو میخونیم.