b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
چند ماه پیش استاد اعلام کردن که بعد از عید شیمی پیش2را تدریس خواهند کرد باید دید که استاد به قول خودشان عمل خواهند کرد یا خیر؟!؟!!!
-
سلام به همه ی کنکوری های 96 میخواستم اینو بگم که قرار بود که pdf کتاب پیش 2 هم تو سایت قرار بگیره که تا این روز عملی نشده من نمیخوام بگم که چرا تو سایت نیست و باید تو سایت قرار میگرفت اما واسه ی اینگه با استاد اقاجانی شیمی رو خوندیم و با لطف ایشون جلو رفتیم واسه ی همین هم خیلی خوب میشد چون قول داده بودن من میگم و تا اینجاشم که این لطف رو به ما کردن خیلی زیاده و قابل تقدیره ولی صد البته که نکیشه از مجموعه ی الا تشکر کرد.
-
ولی صد البته که با یه کامنت 2,3 سطری نمیشه از مجموعه ی الا تشکر کرد
-
-
-
دوستان من شيمي رو تازه شروع كردم اگر بخوام حداقل ده درصد بزنم چيو بخونم لطفت كمك كنيد
-
reza_lovee شینی 2 استارت بزن
-
intllignt درود
دوست عزيز شيمي دو سخت تره و پر حفظي جات
بنظرتون چكار كنم ،؟
يعني چ فصل هايي بخونم -
reza_lovee در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
intllignt درود
دوست عزيز شيمي دو سخت تره و پر حفظي جات
بنظرتون چكار كنم ،؟
يعني چ فصل هايي بخونمفصل های 1 و 2 و 5 چیزی نداره که.حفظ میکنی و یکمی هم درک میکنی.همین
-
@javadm328 فصل هاي
١،٢،٣
شيمي پيش رو مسلط هستم كاملا
اما حفظ معادله ها خيلي هست
سختش كرده برام
شما راه حلي داريد ؟ -
@javadm328 فصل هاي
١،٢،٣
شيمي پيش رو مسلط هستم كاملا
اما حفظ معادله ها خيلي هست
سختش كرده برام
شما راه حلي داريد ؟داداش 1 و 2 رو قبول.ولی خداییش چطوری 3 رو مسلطی؟؟بابا 3 نیاز به فصل 5 دوم داره.خب پس همونم بلدی دیگه.
در ضمن معادله واکنش ها یا حفظی اند که کمه.و میتونی از اخر کتاب شیمی 3 خیلی سبز بخونی و حفظ کنی.و بقیه شون فرمولی و حالت ثابت دارند دیگه.که اونا رو شیمی 3 فصل یک قبل استو میخونیم. -
@javadm328 بله فصل هاي
٢،٣،٥
شيمي زو رو چند ماه پيش خوندم
بله شيمي سبز دارم اما خيليه فرمول هاش -
@javadm328 بله فصل هاي
٢،٣،٥
شيمي زو رو چند ماه پيش خوندم
بله شيمي سبز دارم اما خيليه فرمول هاشخب دیگه .همینه که هست!!
-
@javadm328 فيلم هاي استاد رو تا حالا نديدم
تَو شيمي دو كمكم ميكنه أيا ؟
و در چه جاهاييش
مثلا فقط در بخش حساب كتاب
يا هم در بخش حساب كتاب و هم در حفظي جات -
@javadm328 فيلم هاي استاد رو تا حالا نديدم
تَو شيمي دو كمكم ميكنه أيا ؟
و در چه جاهاييش
مثلا فقط در بخش حساب كتاب
يا هم در بخش حساب كتاب و هم در حفظي جاتداداش شیمی دو که زیاد حساب و کتاب نداره ولی تو همونا هم میتونه کمکت کنه.تو مفهوم خیلی کمک میکنه.
-
#تدریس #شیمی جلسه 96 - آقای #آقاجانی
مسائل نمک های آب پوشیده (نمک متبلور) (قسمت دوم)
#ریاضی #تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/26/6219@alaa_sanatisharif
-
@javadm328 دوست عزیز بستگی داره به خودت اگه مثل ماه های گذشته بخونی نمیتونی اما ولی اگه واقعا بخونی شیمی رو یعنی منظورم اینه که 50,60 درصد وقتتو بزاری یعنی چیزی بین 8 ساعت میتونی بخونی من نمیگم میتونی مثلا 40% بزنی میگن تو این مدت باقی مونده میتونی اگه واقعا تلاش کنی واقعااااا
-
saeed rostami در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@javadm328 دوست عزیز بستگی داره به خودت اگه مثل ماه های گذشته بخونی نمیتونی اما ولی اگه واقعا بخونی شیمی رو یعنی منظورم اینه که 50,60 درصد وقتتو بزاری یعنی چیزی بین 8 ساعت میتونی بخونی من نمیگم میتونی مثلا 40% بزنی میگن تو این مدت باقی مونده میتونی اگه واقعا تلاش کنی واقعااااا
دقیقا همینطوره.منم چیزی خلاف این نگفتم.حرفتون کاملا صحیح و قابل قبوله.
-
@javadm328 ولی باید واقعا اراده کنین باید اون لحظه ای رو تصور کنی که نتیجه کنکور اومده و تو رشته ی دلخواهت قبول شدی و تونستی که اشک شادی پدر و مادر رو ببینین یعنی در کل منفی نباشین هر چند هم که خودتون هم میدونین که وقت کمه و نمیتونین, وقت خودتون رو از دست ندین به نظر من بهترین راه اینه که تو یه کاغذ سفید چیز هایی که فکر میکنی و بنویسی همه چی صد البته که چرا نتونستین تا این روز به طور کامل بخونین با این کار اراده و روحیه قوی خواهید داشت واسه ی هدفی که زندگی تون رو میتونه تغییر بده.