قرار صبحگاهی:)
-
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءسلام صبحتون پراز عشق
️
️
بیداری ۶:۳۰
خواب۱۲ -
سلام صبح همگی بخیر
۰۶:۳۳
صبح پر از شکوه و خوشحالی و پر تلاشی رو برات آرزومیکنم مخاطب خاص -
سلام صبح همگی بخیر
۰۶:۳۳
صبح پر از شکوه و خوشحالی و پر تلاشی رو برات آرزومیکنم مخاطب خاصرویا رحمانی سلام..
صبح شمام بخیر -
Reza M 0 اونش به شما ربطی نداره که میتونه یا نمیتونه پس دفعه اخرت باشه پیام میدی بش
نوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۳۹۹، ۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرویا رحمانی در قرار صبحگاهی:) گفته است:
Reza M 0 اونش به شما ربطی نداره که میتونه یا نمیتونه پس دفعه اخرت باشه پیام میدی بش
چی میگی برا خودت؟ گفتم تو میتونی مطمعن باش
-
رویا رحمانی سلام..
صبح شمام بخیرKosar Mahmoudi ممنون
-
سلام رفقا
من فردابایدساعت۶بیدارشم...برااولین بارونیه عاااالمه درس بخونم
شب همگی بخیر..یاعلینوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۳۹۹، ۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar Mahmoudi در قرار صبحگاهی:) گفته است:
سلام رفقا
شب همگی بخیر..یاعلیاین دوستمون فکر کردن به شما کنایه ای چیزی گفتم اما جمله ام انگیزشی بود. شک کن میتونی و موفق میشی
-
رویا رحمانی در قرار صبحگاهی:) گفته است:
چی میگی برا خودت؟ گفتم تو میتونی مطمعن باش
Reza M 0 لازم نکرده بگی من خودم بش میگم
-
صبح زود باشه...
وهوای پاییزی..
بارون باشه...
وبوی خاک..
یه سجاده..
ویه نماز..
و...
.
.
.
.
خاطریار️
️
️
️
️
️
حال الانموبراهمتون ارزومیکنم...صبح پاییزیتون بخیر
-
Kosar Mahmoudi در قرار صبحگاهی:) گفته است:
سلام رفقا
شب همگی بخیر..یاعلیاین دوستمون فکر کردن به شما کنایه ای چیزی گفتم اما جمله ام انگیزشی بود. شک کن میتونی و موفق میشی
Reza M 0 بعله به تو ربطی نداره سرت تو کار خودت باشه وگر بد میبینی
-
نوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۳۹۹، ۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرویا رحمانی در قرار صبحگاهی:) گفته است:
بله
؟ خودت میگی؟ اینجا مهدکودکه عملاً...
-
اُه اُ...چ خبرهههه خخخخ
-
دوستان لطفاخوددارباشین...
-
رویا رحمانی در قرار صبحگاهی:) گفته است:
بله
؟ خودت میگی؟ اینجا مهدکودکه عملاً...
Reza M 0 اگر فقط یکبار دیگه ببینم به این خانم جواب دادی خدا سر شاهده کاریت میکنن که پشیمون بشی از بدنیا امدنت
-
نوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۳۹۹، ۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرویا رحمانی در قرار صبحگاهی:) گفته است:
بیا برو پی کارت ببینم چی میکشی؟ چرا توهم زدی چی میگی برا خودت
من هرکسی که هرکسی پست بذاره سعی میکنم تشویقش کنم و انگیزه بهش بدم من از سرکوب رویای خودم سکو ساختم دیگه چاقو تو رویای بقیه فرو نمیکنم
حالام منشن نکن منو اول برو خوب ریپلیمو بخون بعد چرت و پرت بگو -
Reza M 0 اگر فقط یکبار دیگه ببینم به این خانم جواب دادی خدا سر شاهده کاریت میکنن که پشیمون بشی از بدنیا امدنت
نوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۳۹۹، ۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرویا رحمانی در قرار صبحگاهی:) گفته است:
ضر نزن بابا روانی
-
نوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۳۹۹، ۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar Mahmoudi در قرار صبحگاهی:) گفته است:
این دوست شماس؟فکر کنم از نظر عقلی مشکل داره
-
Kosar Mahmoudi در قرار صبحگاهی:) گفته است:
این دوست شماس؟فکر کنم از نظر عقلی مشکل داره
Reza M 0 مراقب حرف زدن تون باشین..هرجفتتون
ثانیا کشش ندین..تمومش کنین..من ازطرف هردومعذرت خواهم -
نوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۳۹۹، ۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرویا رحمانی در قرار صبحگاهی:) گفته است:
تو تازه وارد فقط پنج روزه اومدی انجمن چی بلغور میکنی؟
مشکل عقلی داری پیشنهاد میکنم حتماً به روانپزشک مراجعه کنین
من به همه توصیه انگیزشی میکنم این بار توصیه پزشکی -
سلام صبح بخیر
ساعت دو خواب
۶:۳۰ بیداری -
ثانیا کشش ندین..تمومش کنین..من ازطرف هردومعذرت خواهمنوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۳۹۹، ۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar Mahmoudi در قرار صبحگاهی:) گفته است:
ثانیا کشش ندین..تمومش کنین..من ازطرف هردومعذرت خواهممن چیزیو شروع نکردم که تموم کنم عزیز
مردم مشکل عقلی دارن که ما مقصر نیستیم
من هر کسیو ببینم ی چیزی بنویسه بهش انگیزه میدم و سعی میکنم طرفو تشویق کنم توی انجمن هم شما اولیش نیستی ولی خب ی عده روانی ان بهتره اینارواصن جوابشونو نداد