حس خوندنت ندارم!
-
@sadaf-a
سلام دوست عزیز.انشالله حال خودت هم خووووووب
من برای عمومی ها فیلم آموزشی نمیبینم
ولی خوب یه پیشنهاد دارم برات که امیدوارم ب دردت بخوره
درسته که از عمومی ها بدت میاد ولی به هر حال از همون درسی شروع کنی که حس بهتری نسبت به بقیه بهش داری.
و اینو به خودت تلقین نکن که من از عمومی ها بدم میاد پس یادشون نمی گیرم و این چیزا
و برای درس ادبیات هم اگه به شعر و شاعری علاقه داری از قرابت معنایی شروع کن شاید بتونه کمکت کنه.
من خودم اینجوریم :)
خداروشکر درصد ادبیاتم هم بالای 50 هسته تو آزمون ها
..........
شرمنده که نتونستم بیشتر کمکت کنم.ببخشید
موفق و پیروز باشی در پناه حق -
@sadaf-a
سلام دوست عزیز.انشالله حال خودت هم خووووووب
من برای عمومی ها فیلم آموزشی نمیبینم
ولی خوب یه پیشنهاد دارم برات که امیدوارم ب دردت بخوره
درسته که از عمومی ها بدت میاد ولی به هر حال از همون درسی شروع کنی که حس بهتری نسبت به بقیه بهش داری.
و اینو به خودت تلقین نکن که من از عمومی ها بدم میاد پس یادشون نمی گیرم و این چیزا
و برای درس ادبیات هم اگه به شعر و شاعری علاقه داری از قرابت معنایی شروع کن شاید بتونه کمکت کنه.
من خودم اینجوریم :)
خداروشکر درصد ادبیاتم هم بالای 50 هسته تو آزمون ها
..........
شرمنده که نتونستم بیشتر کمکت کنم.ببخشید
موفق و پیروز باشی در پناه حقkimia_es_afshar سلام... خیلی مرسی😍
شما هم موفق باشی🌹 -
بشین درستو بخون
حس خوندن ندارم یعنی چی -
بشین درستو بخون
حس خوندن ندارم یعنی چیامیررضا فلاح نژاد ینی ندارم 😐😐 نمیدونی ینی چی!
-
هر کی بودی یکم بیشتر رای منفی بده.... معلومه چقد عقده ای هستی بچه!!
-
هر کی بودی یکم بیشتر رای منفی بده... معلومه چقد عقده ای هستی بچه!!
-
@sadaf-a سلام...تقریبا هیچ کسی تو رشته تجربی علاقه ای به فارسی نداره😶ولی باید بخونیمش چون تو کنکور مهم و تاثیر گذاره🤐
من اول از همه شروع کردم به دیدن آموزشای دبیرا و یهویی با استاد راوش تو آلا آشنا شدم😲...ایشون خیلی خوب تدریس میکنن و یه جورایی آدم میفهمه چی میگن😁...ولی برای نظام قدیم فیلم ضبط کردن که من دیدم تقریبا هیچ تفاوتی با ما نداره چون موضوعی تدریس شده با یه جزوه خفن😎
چون تعداد فیلم ها کم ولی کامله هم یه نکته جذب کنندس(حدود 45 فیلمه اشتباه نکنم)😵
بعد آموزش هم که تست واجبه...😉با آرزوی موفقیت برای همه آلایی های عزیز✨
-
@sadaf-a
سلام .برا ادبیات ابتدا کتاب موضوعی باید داشته باشید :
۱_قرابت معنایی
۲_آرایه ادبی
۳-دستور زبان
۴_تاریخ
۵_لغت و املا
این کتاب ها را خریدی باید یاد بگیری که مثلا تستای ادبیات و شعرهاش معمولا با آواز اثر گذار تر است ، و اینطور از خواندن ادبیات هم لذت می برید .موفق و موید باشید
-
@sadaf-a
سلام .برا ادبیات ابتدا کتاب موضوعی باید داشته باشید :
۱_قرابت معنایی
۲_آرایه ادبی
۳-دستور زبان
۴_تاریخ
۵_لغت و املا
این کتاب ها را خریدی باید یاد بگیری که مثلا تستای ادبیات و شعرهاش معمولا با آواز اثر گذار تر است ، و اینطور از خواندن ادبیات هم لذت می برید .موفق و موید باشید
Abolfazl Mousavi سلام.... مرسی
-
@sadaf-a سلام...تقریبا هیچ کسی تو رشته تجربی علاقه ای به فارسی نداره😶ولی باید بخونیمش چون تو کنکور مهم و تاثیر گذاره🤐
من اول از همه شروع کردم به دیدن آموزشای دبیرا و یهویی با استاد راوش تو آلا آشنا شدم😲...ایشون خیلی خوب تدریس میکنن و یه جورایی آدم میفهمه چی میگن😁...ولی برای نظام قدیم فیلم ضبط کردن که من دیدم تقریبا هیچ تفاوتی با ما نداره چون موضوعی تدریس شده با یه جزوه خفن😎
@erfan-11 سلام... خیلی مرسی از راهنماییتون
-
Abolfazl Mousavi سلام.... مرسی
@sadaf-a
سلام مجدد.اگر توضیحات بیشتر در این باره میخاید ، در پی وی به من پیام بدید .
موفق و در پناه خدا باشید
-
@erfan-11
با سلام .بر عکس شما تنها نقطه ضعف من فقط ریاضیه کل اونو معمولا ۵۰ میزنم و بقیه کتاب ها را بالای ۸۰ میزنم
-
@sadaf-a
سلام مجدد.اگر توضیحات بیشتر در این باره میخاید ، در پی وی به من پیام بدید .
موفق و در پناه خدا باشید
Abolfazl Mousavi بچها راهنماییهای خوبی میکنن.... مچکر
-
@erfan-11
با سلام .بر عکس شما تنها نقطه ضعف من فقط ریاضیه کل اونو معمولا ۵۰ میزنم و بقیه کتاب ها را بالای ۸۰ میزنم
Abolfazl Mousavi استادی که از فیلم های آموزشیشون استفاده میکنین کی هستن؟!
@ببخشید مربوط به تاپیک نیس...@