کنکوری های قلم چی
-
Mhd A
هیچی
کتاب تست نگرفتم
چندتایی دارم ک سطح خوبی نداره
اما تستای حرف اخر رومیزنم روزی زیاد زیاد ۳۰ تاFateme Sh 0 حرف اخر نبین !! اونا ماهی میدن دستت تا ماهی گیری یاد بدن!!
-
@hassan-kh در کنکوری های قلم چی گفته است:
Fragile برو بخواب ت
توام داری اینجا تلف میشی
چشمن باو چیم تلف میشه
هوف امشبم از اون شباس ک ..Fragile نمیدونم چیشد چشام یهویی دیگ باز نمیشه
-
لیدیز اند جنتلمن ببینید پایین پرسیدن ک اقای ابولفضل تراز بالا
از کی قلمچی میره ؟ من باید بگم ک از بدو تولد !!
تراز 7000کار چند ساعتو چند هفتع نیس ک!!!
ما فقط باید صبر داشته باشیمو ب تلاشمون ادامه بدیم !! همین !!!موافقم..
Fragile میتونی مخالف باش
-
Fragile نمیدونم چیشد چشام یهویی دیگ باز نمیشه
-
Fragile میتونی مخالف باش
-
Fragile نمیدونم چیشد چشام یهویی دیگ باز نمیشه
ب خاطر خستگیه خب...
Fragile تصمیم گرفتی دو هفته یبار بمون سر بزنی ؟
-
Fragile اون ک بلعععععع
-
Fragile تصمیم گرفتی دو هفته یبار بمون سر بزنی ؟
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
عاقا شب خوش همگی
-
این پست پاک شده!
-
Abolfazl Mousavi چند ساله ازمون میدید?
این پست پاک شده! -
Abolfazl Mousavi چند ساله ازمون میدید?
-
بچه ها اگر حرفای من به انگیزه شما لطمه میزند ،خواهشا بگید من هم قول میدم این تایپک رو ترک کنم
-
بچه ها اگر حرفای من به انگیزه شما لطمه میزند ،خواهشا بگید من هم قول میدم این تایپک رو ترک کنم
Abolfazl Mousavi در کنکوری های قلم چی گفته است:
دوست الایی
باعث میشه بچه ها بدونیم ک تراز بالا غیر ممکن نیس
پس این فکرا رو نکنید .. -
دوست الایی
باعث میشه بچه ها بدونیم ک تراز بالا غیر ممکن نیس
پس این فکرا رو نکنید ..Fragile
خواهش میکنم همه نظر شون رو بگن ،چون نمیخام در روز قیامت جوابگو کسی باشم ، و در ضمن تکرار میکنم که تراز و نمره مقیاسی بر ارزش علمی دانش آموز نیست و مطمئن باشید به اندازه تلاش مفیدی که دارید روزی روزگاری نتیجه میدهد ویک ساعت پیش با یکی از دوستان صحبت میکردم ،واقعا ازش خواهش میکردم که سر نماز برام دعا کنه ، این را هم بدانید :هر که با خداست ،ناخداست
-
Fragile
خواهش میکنم همه نظر شون رو بگن ،چون نمیخام در روز قیامت جوابگو کسی باشم ، و در ضمن تکرار میکنم که تراز و نمره مقیاسی بر ارزش علمی دانش آموز نیست و مطمئن باشید به اندازه تلاش مفیدی که دارید روزی روزگاری نتیجه میدهد ویک ساعت پیش با یکی از دوستان صحبت میکردم ،واقعا ازش خواهش میکردم که سر نماز برام دعا کنه ، این را هم بدانید :هر که با خداست ،ناخداست
Fragile
چ جالب
موفق باشید پس دوست الایی
بله موافقم باهاتون.. -
@haniehno نمیه پر لیوانو ببین ! هانیه خانوم ت چند جمله بخوای رمز درصد خوب ت زیست اوردنو بگی چی میگی؟!
@haniehno نمیه پر لیوانو ببین ! هانیه خانوم ت چند جمله بخوای رمز درصد خوب ت زیست اوردنو بگی چی میگی؟!
زیست رو خونده بودم واسه این آزمون تستای قلمچی و نشر الگو رو هم زده بودم
-
Abolfazl Mousavi پس الان میانگین 9.3 تراز 7000 میده