سلام بچهها، من مرحله دو آزمون سنجش امسال رو حل کردم و چند تا سوال برام پیش اومده که توی یه تاپیک مطرح میکنم. خیلی زیاد ممنون میشم اگه جواب بدین 🐤
🔸سوال اول) این تیپ سوالات رو چطوری حل میکنین، من یک ساله راه تستی پیدا نمیکنم؟ آرایش الکترونی ۸ عنصر در دوره چهارم جدول به ۴s۲ ختم میشه
🔸سوال دومم) وقتی میگه مجموع n+l برای یه زیر لایه چنده دقیقا باید چیکار کنیم؟ من توی کتابکارا این روش که عکس گرفتم رو دیدم ولی سنجش میاد مقدار n رو با مقدار l (مثلا برای s=0) جمع میکنه
1685205965300-669530957.jpg
🔸سوال سومم) سوال ۸۳
1685206072145100990153.jpg
🔸سوال چهارمم) این کدوم واکنشو میگه؟ در واکنشی که مبنایی برای کاربرد شوینده و پاککننده هاست.
🔸سوال پنجمم) سوال ۱۱۵
1685206361760789702436.jpg
🔸سوال شیشمم) قسمت زیر حفرههای معده چیه؟ مگه ماهیچه مورب نیست؟
🔸 سوال هفتمم) این جمله چرا غلطه؟ برای افزایش فوتوالکترونها کافیه بسامد پرتوهای تابشی را افزایش دهیم
🔸سوال هشتمم) سوال ۷۰ جای به دست آوردن ارتفاع رو نفهمیدم
16852065849531241012905.jpg
سلام بچه های ماه الا 🥰
اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
اهم اهم 🙄
خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی (😐) داری
بی سواد هم خودتی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
بچه ها سلام؛
من آزمون نمیرم، اما سوالای قلمچی رو توی خونه همیشه خودم حل می کنم و درصد میگیرم. اما میخوام تراز قلمچی رو هم برای خودم محاسبه کنم که بتونم مقایسه و ارزیابی بهتری از خودم داشته باشم. راهی پیدا نکردم واسه این کار اما توی تاپیک " مقایسه تراز قلمچی و سنجش " یکی از بچه ها نوشته بود که برای اونایی که آزمون شرکت میکنن، قسمتی به اسم محاسبه تراز هست. میخواستم ببینم که این تنها راهه؟ اگه بله، کسی هست که لطف کنه و اطلاعات ورودش رو به من بده تا من بتونم ترازم رو محاسبه کنم؟ در ضمن دهم تجربی هستم.
خیلی ممنون
سلام دوستان
مدارک مورد نیاز برای ثبتنامِ آزمونای قلمچی رو میشه بگید؟
و یه جا دیدم نوشتن کپی کارنامه کنکور سال قبل(برای فارغ التحصیلان) و آخرین کارنامه تحصیلی برای دانشآموزای در حال تحصیل. منم هیچ کدوم از اینا رو ندارم😑میتونم ثبت نام کنم ؟ (فارغ التحصیلم)
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
کنکوری های قلم چی
-
Abolfazl Mousavi در کنکوری های قلم چی گفته است:
بچه ها اگر حرفای من به انگیزه شما لطمه میزند ،خواهشا بگید من هم قول میدم این تایپک رو ترک کنم
دوست الایی
باعث میشه بچه ها بدونیم ک تراز بالا غیر ممکن نیس
پس این فکرا رو نکنید .. -
Fragile
خواهش میکنم همه نظر شون رو بگن ،چون نمیخام در روز قیامت جوابگو کسی باشم ، و در ضمن تکرار میکنم که تراز و نمره مقیاسی بر ارزش علمی دانش آموز نیست و مطمئن باشید به اندازه تلاش مفیدی که دارید روزی روزگاری نتیجه میدهد ویک ساعت پیش با یکی از دوستان صحبت میکردم ،واقعا ازش خواهش میکردم که سر نماز برام دعا کنه ، این را هم بدانید :هر که با خداست ،ناخداست
-
Abolfazl Mousavi در کنکوری های قلم چی گفته است:
Fragile
خواهش میکنم همه نظر شون رو بگن ،چون نمیخام در روز قیامت جوابگو کسی باشم ، و در ضمن تکرار میکنم که تراز و نمره مقیاسی بر ارزش علمی دانش آموز نیست و مطمئن باشید به اندازه تلاش مفیدی که دارید روزی روزگاری نتیجه میدهد ویک ساعت پیش با یکی از دوستان صحبت میکردم ،واقعا ازش خواهش میکردم که سر نماز برام دعا کنه ، این را هم بدانید :هر که با خداست ،ناخداست
چ جالب
موفق باشید پس دوست الایی
بله موافقم باهاتون.. -
...hassan kh در کنکوری های قلم چی گفته است:
@haniehno نمیه پر لیوانو ببین ! هانیه خانوم ت چند جمله بخوای رمز درصد خوب ت زیست اوردنو بگی چی میگی؟!
زیست رو خونده بودم واسه این آزمون تستای قلمچی و نشر الگو رو هم زده بودم
-
Abolfazl Mousavi پس الان میانگین 9.3 تراز 7000 میده
-
Hesam Mohammadi ایشون یازدهمن
-
در این فکرم که قبلا یادمه دفترچه میزد با میانگین 7.5 حدودا میشدی 7000 ولی حالا 9.3
کار بسیار سخت شد پس -
Infinitie. A دوازدهم یعنی از این هم باید بیشتر باشه میانگین؟
-
Hesam Mohammadi شاید باورت نشه ولی من اصلا نمیدونم در مورد چی حرف میزنی
کلا از این اطلاعاتِ اضافیه قلمچی سر در نمیارم -
Hesam Mohammadi یعنی میانگین بچه های تجربی 400 تو کانون 9 هستت ؟ تو چه درسی ؟
-
Infinitie. A ببین الان برای آقا ابوالفضل ما میانگین درصد شده 93 ترازش شده 7000
میگم قبلا میانگین درصد حدود 75 بود میشد 7000 و خورده ای حالا باز این برای یازدهمه تعداد شرکت کننده هاش کمتره یعنی میخوام بگم ماشالله همه دیگه انقدر بالا میزنن درصد 80 زیست الان میشه زیست 50 پارسال -
fatemeh persian تو کل درسا یعنی در کل میانگین 90 باشه الان تراز میشه 7000
-
Hesam Mohammadi شانس مارو
-
Hesam Mohammadi تجربی دوازدهمreplied to fatemeh persian on آخرین ویرایش توسط Hesam Mohammadi انجام شده
fatemeh persian ای کاش حضوری بشه الان کرونا بهونه شده دفترچه هم نمیدن من 5 تا سوال رو اشتباهی وارد کردم تو سایت
-
Hesam Mohammadi برگهایم
من به درصدهای پارسالیا برسم ذوق مرگ میشم -
Infinitie. A اینمدرنظربگیریدافزایشدرصدها
بیتاثیرازغیرحضوریشدننیست -
بروبچ تجربیا تو قلم چی باید جر بخورن 106 تا سوال درست سی و شیش تا غلط شدم 5400 یعنی دارم فک میکنم اونی ک شیش هزار چندتا میزنه
-
Infinitie. A منم مث توام
-
Yazdan 1 ولمون کن عامو حالمون ناخوشه بااین ترازا
-
با سلام .
واقعا خجالت داره ،شرم داره که وقتی با یکی صحبت میکنید آداب معاشرت رو رعایت نکنید ،۳ نفر اومدن پیوی بهم هر چی دوست داشتن گفتن ،والا من چیزی خم نگفتم ،اصلا نمیشناسم واقعا زشته آخه من اومدم انجمن که چیزی یاد بگیرم ،نه فحش بخورم بچه ها از فردا من دیگه نیستم ، منو حلال کنید و برام دعا کنیدیا علی