سلام بچهها، من مرحله دو آزمون سنجش امسال رو حل کردم و چند تا سوال برام پیش اومده که توی یه تاپیک مطرح میکنم. خیلی زیاد ممنون میشم اگه جواب بدین 🐤
🔸سوال اول) این تیپ سوالات رو چطوری حل میکنین، من یک ساله راه تستی پیدا نمیکنم؟ آرایش الکترونی ۸ عنصر در دوره چهارم جدول به ۴s۲ ختم میشه
🔸سوال دومم) وقتی میگه مجموع n+l برای یه زیر لایه چنده دقیقا باید چیکار کنیم؟ من توی کتابکارا این روش که عکس گرفتم رو دیدم ولی سنجش میاد مقدار n رو با مقدار l (مثلا برای s=0) جمع میکنه
1685205965300-669530957.jpg
🔸سوال سومم) سوال ۸۳
1685206072145100990153.jpg
🔸سوال چهارمم) این کدوم واکنشو میگه؟ در واکنشی که مبنایی برای کاربرد شوینده و پاککننده هاست.
🔸سوال پنجمم) سوال ۱۱۵
1685206361760789702436.jpg
🔸سوال شیشمم) قسمت زیر حفرههای معده چیه؟ مگه ماهیچه مورب نیست؟
🔸 سوال هفتمم) این جمله چرا غلطه؟ برای افزایش فوتوالکترونها کافیه بسامد پرتوهای تابشی را افزایش دهیم
🔸سوال هشتمم) سوال ۷۰ جای به دست آوردن ارتفاع رو نفهمیدم
16852065849531241012905.jpg
سلام بچه های ماه الا 🥰
اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
اهم اهم 🙄
خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی (😐) داری
بی سواد هم خودتی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
بچه ها سلام؛
من آزمون نمیرم، اما سوالای قلمچی رو توی خونه همیشه خودم حل می کنم و درصد میگیرم. اما میخوام تراز قلمچی رو هم برای خودم محاسبه کنم که بتونم مقایسه و ارزیابی بهتری از خودم داشته باشم. راهی پیدا نکردم واسه این کار اما توی تاپیک " مقایسه تراز قلمچی و سنجش " یکی از بچه ها نوشته بود که برای اونایی که آزمون شرکت میکنن، قسمتی به اسم محاسبه تراز هست. میخواستم ببینم که این تنها راهه؟ اگه بله، کسی هست که لطف کنه و اطلاعات ورودش رو به من بده تا من بتونم ترازم رو محاسبه کنم؟ در ضمن دهم تجربی هستم.
خیلی ممنون
سلام دوستان
مدارک مورد نیاز برای ثبتنامِ آزمونای قلمچی رو میشه بگید؟
و یه جا دیدم نوشتن کپی کارنامه کنکور سال قبل(برای فارغ التحصیلان) و آخرین کارنامه تحصیلی برای دانشآموزای در حال تحصیل. منم هیچ کدوم از اینا رو ندارم😑میتونم ثبت نام کنم ؟ (فارغ التحصیلم)
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
کنکوری های قلم چی
-
Abolfazl Mousavi سلام
اصلا خودتون درگیر حرف های همچین آدمایی نکنید
گزارششون رو بدین
هر جایی که هستید حال دلتون خوب -
Abolfazl Mousavi سلام یعنی چی ؟!
اگه کسی تراز بالا میاره واسه تلاش خودشه منم دوست دارم ترازم 7000 بیاد ولی دلیلی نمی بینم یکی دیگه رو تخریب کنم
-
واقعا متاسفم واسه بعضی لز بچه که چشم ندارن بهتر لز خودشون رو ببینن
من نمیدونم کی بوده و توهین نمیکنم به همه
ولی واقعا بعضیا فرهنگ ندارن
اگه حسودیتون شده شما هم تلاش کنین چرا اینجوری میکنین
در ضمن اون اقایی که اونروز گفتن اونایی که هی نگو ترارت ۷ هزاره توهین نشه منظورم شما نیستین
بیخیال اقای موسوی بی فرهنگی بقیه به شما ربطی نداره -
Abolfazl Mousavi توجه نکنین :))
واقعا متاسفم برای اونایی که چشم ندارن بالاتر و بهتر از خودشون رو ببینن
هرجا هستین موفق و پیروز باشین -
Abolfazl Mousavi در کنکوری های قلم چی گفته است:
با سلام .
واقعا خجالت داره ،شرم داره که وقتی با یکی صحبت میکنید آداب معاشرت رو رعایت نکنید ،۳ نفر اومدن پیوی بهم هر چی دوست داشتن گفتن ،والا من چیزی خم نگفتم ،اصلا نمیشناسم واقعا زشته آخه من اومدم انجمن که چیزی یاد بگیرم ،نه فحش بخورم بچه ها از فردا من دیگه نیستم ، منو حلال کنید و برام دعا کنیدیا علی
انشالله همه شما موفق باشید و سلامت و بدانید که این تراز کنکور شما رو مشخص نمیکند پس سخت درس بخونید و تست بزنید ،از جمله تست ریدینگ زبان و عربی که در کنکور خیلیا نمیزنن .
بچه های کنکوری بدانند موسسات مختلف قصد گرفتن پول از شما دارند و هیچ کمک خاصی نمیکنند و شما نگاه به رتبه برتراشون نکنید ،نگاه به کسایی کنید که باهاشون کار کردند اما نتیجه نگرفتند .و در ضمن ۷۰ درصد محتوای کل کمک درسی ها یکی است و فرقی ندارد ،پس فکر عوض کردن زیاد ،منابع را نکنید .
دوران کرونا برای دانش آموزان ضرر نداره ، چون میتونید از وقتهای مدرسه نهایت استفاده را ببرید ، من اولین ازمونم تراز ۵۰۰۰ بود و اما ناامید نشدم و زیرش نزدم ،چون :موفقیت مسیر راحت طلبی نیست .
الهم عجل ولیک الفرج
-
مهشید غضنفرآبادی در کنکوری های قلم چی گفته است:
بروبچ تجربیا تو قلم چی باید جر بخورن 106 تا سوال درست سی و شیش تا غلط شدم 5400 یعنی دارم فک میکنم اونی ک شیش هزار چندتا میزنه
سلام دوست عزیز
تراز من شده 6079
140 درست
34 غلط
..........................................................
دقت کنین که تراز خیلی مهم نیست. مهم اینه توی کدوم دهک ها قرار دارینموفق باشین