IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
تفاوت قانون کولن و میدان الکتریکی!!!!!
-
-
Asal Arabgari سلام قانون کولن یک قانونهای که با استفاده از آن نیرویی که دو ذره بار دار به هم وارد می کنند را به دست میآوریم امامیدان الکتریکی یک خاصیت است به ظهور نمیرسه مگر اینکه ذره دیگر ی به نام بار آزمون نزدیکش بشود درست مثل میدان اطراف آهنربا نه دیده میشه نه به تنهایی اثری داره
پس قانون کولن نیرو بین دو ذره بار دار را محاسبه میکنه و میدان یک خاصیت وحالت را بیان میکنه
متوجه شدید؟ -
Asal Arabgari سلام فرض کنید دو تا آهنربا داریم
که اینا تو فاصله کمی از هم میخوان همدیگرو جذب کنن
نیروی جاذبه ی بین این دوتا از قانون کولن بدست میاد
حالا یه سوال! این دوتا آهنربای شما قبل از اینکه با هم دیگه تماس پیدا کنن، به هم نیرو وارد میکنن
خب چطوری؟! اینجاس که میایم یه پارامتری به اسم میدان تعریف میکنیم یعنی اینکه یه ذره(در اینجا آهنربا)
تا چه فاصله ایی میتونه به ذره یا آهنربای دیگه نیروی جاذبه یا دافعه وارد کنه!
البته آهنربا مثال بوداا نیروی جاذبه ی بین دوتا آهنربا از قانون کولن بدست نمیاد! اون برای دوتا ذره ی بارداره!
آهنربا رو گفتم چون ملموس تر بود و راحت تر درک میشد،ولی مفهوم یکیه
اگه متوجه نشدید بگید بیشتر توضیح بدم -
Asal Arabgari ببین وقتی دو تا ذره داریم این ها به هم نیرو وارد می کنند که با هم برابره طبق قانون سوم نیوتن که دیگه فکر نکنم لازم باشه مثال بزنم فقط اینو بگم برا مثال وقتی تو فضاییم زمین ما رو به سمت خود می کشه و نیرو وارد می کنه و ما هم به همون مقدار به زمین ولی اینکه ما حرکت می کنیم ولی زمین حرکت نمی کنه اینه که f=ma هست و جرم ما کمه ولی شتبمون زیاد و جرم زمین زیاد و شتابش پس کمه
تو دو تا ذره ی باردار هم همین طور.و اون نیرو هم با قانون کولن مرتبطه یعنی همون رابطه ی کا کیو یک کیو دو به روی ار دو
یعنی در واقع قانون کولن در رابطه با اون نیرو هست.
ولی میدان تاثیری هست که اون نیرو ها باعث می شوند.در میدان ما می تونیم یه ذره هم داشته باشیم چند تا هم داشته باشیم ولی مهم نیست و فقط یکیش مهمه.
فکر کنم خوب فهمیدی -
Infinitie. A
متوجه شدم خیلی ممنونم -
Asal Arabgari خواهش میکنم
-
Ilya Mansouri
ممنونممم -
Ilya Mansouri دانش آموزان آلاءreplied to Asal Arabgari on آخرین ویرایش توسط Ilya Mansouri انجام شده
Asal Arabgari در تفاوت قانون کولن و میدان الکتریکی!!!!! گفته است:
Ilya Mansouri
ممنونمممخواهش می کنم