سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی
-
sarnisa6 در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام بنظرتون اردیبهشت و خرداد برای مرور کافی هست؟ یعنی اگه تا فروردین روی فهم دروس زمان بگذاریم و نتونیم تست کافی بزنیم اردیبهشت و خرداد برای مرور و جم بندی کافیه؟
دقت کن جمعبندی به این معنی نیست که نواقص کاری خودمون رو جبران کنیم مثل تست زدن جمع بندی یعنی مرور آموخته ها که با تست زدن یاد آوری مطالب تسهیل میشه یعنی باید تا قبلش بطور کامل سوالا رو حل کنی و این زمان برای مروری که گفتم کافیه
Hossein Karami 0 اها بله درسته مرسی
-
یعنی ۴۰۰ تا تست باید بزنیم واقعا نابود شدم
-
sarnisa6 در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
ببخشید یک سوال دیگه برای خوندن عمومی ها به صورت جدی و کامل به جز ادبیات میتونیم از فروردین شروع کنیم؟
آره ولی نه اینکه بطور کامل صفر باشید الان حدودا ۲۰ درصد وقت رو عمومی بخونید
Hossein Karami 0 بله مچکرمم
-
Alireza abdi در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0 سلام شما گفتین راه ابریشم راضی رو خریده بودین ایا فقط تست های راه ابریشم کافی نیست
بستگی به خودتون داره ولی به نظرم یه منبع دیگه کنارش باشه بهتره
Hossein Karami 0 سلام واسه ریاضی یازدهم چه منبعی رو پیشنهاد میدید؟؟ از چه استادی واسه ریاضی یازدهم استفاده کردید؟
-
من تو درس شیمی خیلی مشکل دارم همش تستا وقت گیره و نمی تونم درست بزنم
ali rabiee در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
من تو درس شیمی خیلی مشکل دارم همش تستا وقت گیره و نمی تونم درست بزنم
ذات شیمی همینه و شما با تست زیاد دستتون روان میشه و سرعتتون زیاد میشه اگه نشد تست زمان دار بزنید
-
سلام
من الان در حد صفر هستم و امسال سال کنکورمه
به نظرتون با این وضعیت اگر بخونم میتونم امسال رتبه خوبی رو بدست بیارم
یا نه دیگه دیر شده
اگه میشه لطفا راهنماییم کنیدمحمدمهدی حسین پور
قبل این که جواب رو بدن.
اخه ادم حسابی . کی گفته دیره؟ هیچ وقت دیر نیست
من دوست سال بالایی داشتم که صفر که هیچ منفی بوده و رتبه خوبی داشته. -
الان یعنی چی کار کنیم تعداد تستا بره بالا
-
شیمی چنتا تست میزدین تو هر مطالعه
برای هر فصل تست های مبتکران و خیلی سبز رو میزدم کامل حدودا ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ برا هر فصل میشد فک کنم
Hossein Karami 0 ببخشید آزمون رو چگونه تحلیل میکردید؟
-
سلام
اگر کسی تو سال دهم کنکوری نخونده باشه و تست زیاد نزده باشه و یازدهم هم هنوز اون جوری که میخواد نتونسته باشه تست کار بکنه به نظر شما اگر در طول سال یازدهم هم نرسه به اون حد تست زدن تابستون سال دوازدهم فرصت مناسبی برای این کار هست؟یعنی وقت میشه دوتا پایه رو اون جور که باید خوند؟mahla bpz در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام
اگر کسی تو سال دهم کنکوری نخونده باشه و تست زیاد نزده باشه و یازدهم هم هنوز اون جوری که میخواد نتونسته باشه تست کار بکنه به نظر شما اگر در طول سال یازدهم هم نرسه به اون حد تست زدن تابستون سال دوازدهم فرصت مناسبی برای این کار هست؟یعنی وقت میشه دوتا پایه رو اون جور که باید خوند؟الان اگه یازدهم هستید هنوز خیلی وقت دارید پس سعی کنید که یازدهم رو کامل بخونید که تو تابستون کارتون راحت تر باشه چون از تابستون خیلی کارا فشرده میشه
-
Hossein Karami 0
میتونید بگید شما در چه مدرسه ای درس میخوندید?FaMi در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0
میتونید بگید شما در چه مدرسه ای درس میخوندید?من تو مدرسه شهید دستغیب۱ شیراز درس خوندم و بدونین مدرسه تو موفقیت خیلی تاثیر خاصی نداره
-
ببخشید راه ابریشم امسال اومد شما چجوری استفاده کردین
ببخشید راه ابریشم امسال اومد شما چجوری استفاده کردین
با سلام
ریاضی پارسال هم بود -
Hossein Karami 0 سلام خسته نباشید اگه وسط درس خوندن خوابتون میومد چ کار هایی میکردین ؟ و اینکه روزانه چند ساعت مطالعه مفید داشتین ؟
Morteza Khodaie در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0 سلام خسته نباشید اگه وسط درس خوندن خوابتون میومد چ کار هایی میکردین ؟ و اینکه روزانه چند ساعت مطالعه مفید داشتین ؟
من برا جلوگیری از این عصر ها نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه میخوابیدم و روزانه سال کنکور دوازده ساعت میخوندم
-
سلام خوب هستید شما؟
من دهم تجربیام و بنظرم باید فیزیک رو خوب که نه عالی بلد باشم ولی در حالیکه در اون حدی نیستم که بتونم حتی تست کار کنم
فیزیک ما فصل دو رو هم داریم تموم میکنیم ولی من اصلا از فصل دو که فشارها هست چیزی بلد نیستم حتی در حل یک مسئله هم مشکل دارم
باید چگونه بخونم تا بتونم تمام مطالب چه حلیات و چه حفظیات در فیزیک رو تا سال دوازدهم و کنکور به یاد داشته باشم؟
hossein karami -
سلام خسته نباشید
مشاور برای سال دهم زوده یا خوبه؟؟؟؟
و اینکه شما نمرات مدرستون براتون مهم بود ؟؟؟اگه مهم بود نمرتون مثلا چند میشد؟؟؟ -
ببخشید شما در آزمون ها ترازتون معمولا در چه حدی میومد و آیا براتون بیشتر تراز مهم بود یا درصد؟
و اینکه آیا مشاوری داشتید که همیشه پشتیبانیتون کنه یا اینکه مشاور نداشتین و آیا داشتن مشاور مهمه؟ARYA_DR_H در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
ببخشید شما در آزمون ها ترازتون معمولا در چه حدی میومد و آیا براتون بیشتر تراز مهم بود یا درصد؟
و اینکه آیا مشاوری داشتید که همیشه پشتیبانیتون کنه یا اینکه مشاور نداشتین و آیا داشتن مشاور مهمه؟حدودا ۷۰۰۰ قلمچی و نه چون میدونستم خودم بهتر از مشاور تشخیص میدم نقاط ضعف و قوت خودمو ولی سوالامو از رتبه های برتر. پارسال میپرسیدم
-
Abolfazl Mousavi در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Abolfazl Mousavi در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
با سلام .
ببخشید شما در تابستان دوازدهم ، چطور مطالعه کردید؟
مثلا دهم رو در یک ماه جمع کردید و یازدهم رو هم در یک ماه دیگر؟
؟؟؟
به سوالتون پاسخ داده بودن توی صفحه قبل.
-
سلام خسته نباشید
مشاور برای سال دهم زوده یا خوبه؟؟؟؟
و اینکه شما نمرات مدرستون براتون مهم بود ؟؟؟اگه مهم بود نمرتون مثلا چند میشد؟؟؟ -
Morteza Khodaie در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
من برا جلوگیری از این عصر ها نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه میخوابیدم و روزانه سال کنکور دوازده ساعت میخوندم
Hossein Karami 0 خیلی ممنون
-
Hossein Karami 0
ببخشید فکر میکنم مقداری بد توضیح دادم. سوالم درستش این بود
در مورد ازمون قلم چی سوال داشتم.
امروزه با توجه به انلاین شدن ازمون قلم چی تقلب زیاد شده. و با توجه به این که بعضی رقبا در قلم چی شرکت نمیکنند. ایا میتوان نتیجه گرفت اگر ما ازمون را مانند قبل کرونا بدهیم ازمون قلم چی رتبه و تراز بسیار نزدیکی به کنکور دارد ؟ منظورم این است که کسانی تقلب میکنند میتواند جای رقبایی که در ازمون شرکت نمیکنند را بگیرند؟@sina-r در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0
ببخشید فکر میکنم مقداری بد توضیح دادم. سوالم درستش این بود
در مورد ازمون قلم چی سوال داشتم.
امروزه با توجه به انلاین شدن ازمون قلم چی تقلب زیاد شده. و با توجه به این که بعضی رقبا در قلم چی شرکت نمیکنند. ایا میتوان نتیجه گرفت اگر ما ازمون را مانند قبل کرونا بدهیم ازمون قلم چی رتبه و تراز بسیار نزدیکی به کنکور دارد ؟ منظورم این است که کسانی تقلب میکنند میتواند جای رقبایی که در ازمون شرکت نمیکنند را بگیرند؟هدف قلمچی براتون نباید رتبه باشه و اگه دانش آموز هستید که تراز بالای ۶۵۰۰ دارید خیلی تاثیر ندارن ولی اگه پایین تر هستید خیلی تاثیر داره و نمیشه در نظر گرفت و مبارکتون فقط تراز هوایی که تو هر درس میگیرید باشه نه رتبه کل و مثل اینها
-
Hossein Karami 0 سلام دوباره
امسال دروس اختصاصی تجربی همگی راه ابریشم دارند و یکم حجم کار رفته بالا و من هنوز عمومی نخوندم راهی واسه رسوندن سریع عمومی ها نیست؟
درضمن من نقطه قوتم تو فارسی و عربی و زبان واژگان هست ولی قوائد و گرامر و دستور زبان رو مشکل دارم راه حل چیه؟