رتبه های تک رقمی کنکور۹۸
-
این پست پاک شده!
-
وقتمون رو بیهوده صرف اثبات خودمون به ادمای مجازی یا واقعی نکنیم
آیا هدر رفتن لحظاتمون ارزششو داشت ؟!!
آیا سود زیادی ازش بهمون رسید ؟
آیا تاثیری رو زندگی ده سال بعدمون خواهد داشت ؟
آیا ارزششو داره ؟
یادم میاد اون لحظه ای که روی مانیتور قبولیم اومد
همه خونوادم از شادی همدیگه رو بغل کرده بودن یکی از بهترین لحظات زندگی هر انسانی......
و وقتی به عکس العملشون موقع مردودی فک می کنم و مقایسشون میکنم .....
اینا رو نمیگم که دل بسوزونم یا هر چی ....
فقط میخوام این لحظه برای تویی که داری این متنو میخونی به وجود بیاد
نگو دیره
نگو کلی مبحث مونده
نگو جا موندم
نگو هدفم کمرنگ شده از الان
نگو حالم خوش نیست .....
حضرت علی (ع) می فرمایند : دوام الحال من المحال
هیچ حالی دائمی نیست
نه حال خوش نه حال بد
چرا باید همیشه منتظر یکی باشیم که بیاد زندگیمونو نجات بده ؟
بیاد به ما انگیزه بده ؟
بیاد حالمونو خوب کنه ؟
اصلا چرا خودمونو شرطی سازی کردیم که اگه فلان کارو انجام بدیم حالمون خوب میشه ؟!!!
چرا باید موقع اعلام نتایج یا توو زندگی ایندت حسرت بخوری ؟!!! برای پیوسته نخوندن یا با برنامه پیش نرفتن یا به خاطر کارهایی که خودمونم می دونیم توو این تایم انجام دادنش اشتباه ولی بازم انجامش می دیم ؟!!!
چرا نتونستن ها و نشدن ها رو همیشه می ندازیم به گردن مشکلات ؟!!
اره مشکلات تاثیر داره ولی نه به اندازه تو
مشکلات پیش زمینه رو می سازه اما تو هستی که تلاش نکردی
بیا و از اینجا به بعد قصه رو خوب بساز
عمرتو داری صرف چی می کنی ؟
یه لذت زودگذر یا یه حال خوش ناپایدار یا ....... -
یعنی بدترین وضع کنکورو داریم امسال ما نظام قدیما
از ی طرف سهمیمون برحسب جمعیته(کمتره)و فارغای رشته های دیگ مثل ریاضی(مهندسیاشون و..) و ...میفتن باما،تموم پیر!های کنکور ؛طرف هفت هشت سال کنکور داده و الان میدونه اخرین فرصتشه،میفتن با ما،تاثیر قطعی معدل و...از ی طرف نمیشه امید ب کنکور مجدد بست با این همه تغییر کتاب.
باید از بین این همه غول ک افتادن بین ما نظام قدیما اومد بالا،و تک شد،کار سختیه اما نشد نی،
#باید متفاوت از دیروز زندگی کرد و گذشته رو تکرار نکرد و برای یبارم شده تموم قد مقابل خودمون وایسیم
بقول بیدل
بحرتوفان جوشی وپرواز شوخی موجتست
ماندهایافسرده ولبخشک چونساحل چراrevival در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته است:
ید متفاوت از دیروز زندگی کرد و گذشته رو تکرار نکرد و برای یبارم شده تموم قد مقابل خودمون وایسیم
بقول بیدل
بحرتوفان جوشی وپرواز شوخی موجتستنصفشون سیاهی لشکرن شما تلاشتون بکن امید بخدا . تفکرمون بده من دقیقا همین تفکرا دارم که بعضی مواقع کم میارم..
-
به نام خداوند بخشنده...
نمیدونم از کجاش بنویسم!!!
نمیدونم رسیدید بخونید یا نه؛واکنش های شیمیایی دو دسته اند یا خودبخودی اند یا غیر خودبخودی؛خودبخودی رهاش کنی واسه خودش انجام میشه اما غیرخودبخودی نه!مثل سقوط یک سنگ از کوه،اما بالا رفتنش انرژی میخواد!!!
شکست خودبخودیه اما موفقیت نه!!!تو باید انرژی مصرف کنی ببری اما فقط کافیه دو روز رها کنی تا خودتو کف دره پیدا کنی...
اینده ی تصمیم هاتو ببین نه الانشون رو
همه چی از اونجا شروع میشه ک ادم دقت نمیکنه به انحراف های یک درجه ایش!!!چیزایی ک از نظر ادمای بی تجربه خنده داره ی روز اونا رو با مسائل کلانی روبه رو میکنه،مثل ی سلول سرطانی ک از دست سیستم ایمنی در میره،انقدر تقسیم میشه ک سیستم و فرد رو نابود میکنه...
توی روز ده ها تصمیم میگیریم اما بهمون همیشه اینو گفتن«دی گذشت...»نه عاقا،ی تصمیم الان میگیری و ممکنه کل عمرت رو تحت تاثیر قرار بده!
نگو فلانکارو میکنم همین ثانیه است،ببین به کجا ممکنه ختم شه،اک من الان از سر هوس خوابیدم ظاهرش اینه ک یکساعتو از دست میدم اما باطنش ی زمینه است واسه اینکه؛هر وقت خسته شدم بخوابم،جا بزنم و...دقت کن مطمئنا بار دوم ک هوس خواب کنم مقاومت کمتری نشون میدم چون زمینشه داشتم و کی میدونه این روند تا کجا کش پیدا کنه ...ی روز متوجه میشی ک....درس نخوندن سختر از خوندنه!!!
سختی درس خوندن و تحمل اولیه ش نهایتش یک هفته س بعدش حس های خوب ب سراغت میان اما درس نخوندن شاید اولش فک میکنی نمیخونی اما هر ثانیه اش جهنمه،عذاب وجدان،حس بی ارادگی،حس باخت و...توجیه نکنیم
اقا واسه اشتباهامون بهانه نیاریم
اگ بهونه نیاری،اگ روی گردن اینیکی اونیکی نندازی امید هست به پیشرفتت ولی وقتی میگی فلان چیز مقصره،اون درد اون مشکل و...ساعت ها طول میکشه پیشرفت کنی ولی همش توی یک ثانیه ب باد میره
مثل سقوط از کوهه،ی لحظه روی ی صخره غفلت میکنی پرت میشی،عاقا رها نکن!ی جایایی ی همه تاوان دادی ی صفت خوب مثل صبح پاشدن و.. رو بوجود اوردی، وقتی رهاش میکنی همه شو ب باد میدی،باز باید بیایی از نو بسازی خب تحمل کن تا تموم شه،خودتون دیدید وقتی از ساعت مطالعه صفر ب ۱۱ دوازده میخوای برسی معمولا سه چهار روز طول میکشه اما ی روز غفلت کافیه از ۱۱ برسونیش صفری روز ازدست دادی فک نکن دنیا ب اخر رسیده
ساعت ۱۱پامیشه ،دیگ نمیخونه ،مریض میخونه،خب بابا یک سوم روزو از دست دادی مابقیش ک مانده!!!زمان پیوسته است کیمیگ صبح شروعه!!!هر لحظه شروعههر تصمیمی ک میگیری به خودت برمیگرده!
اگ الان میخوابی،چت میکنی،یا درس میخونی،ی بازخورد داره ک نتیجشو بهت ی روزی نشون میده!!!پس بفهم چیکار میکنیحرف های مشاوره ای و... زیاده،تو خودت به مرور اینا رو یادمیده بهت زندگی(اما تو مثل من نباش که هر بار واسه یادگیریشون ی جام شکسته،با دقت «تدریج های زندگی» رو درنظر بگیر ک داره کجا میره این قطار عظیم زندگیت،تو فک میکنی کنده ولی انقدر سرعت داره کوچکترین خطا میشه بزرگترین زاویه انحراف)بریم سراغ ایام باقیماندع تا کنکور
از این به بعدو فقط کسایی ک ضعیفن،نخوندن،یا کم خوندن خلاصه وضعشون خرابه مطالعه کنناول از همه کنکورم ی قسمت توی زندگیته ک میاد و بالاخره هم میره،ب ی عده یاد میده چطور زندگی کنن،بجنگن واسه هدف و...
توی زندگیت ممکنه هزاران تا مثل کنکور سختتر پیش بیاد،اگ قرار باشه توی هرکدومشون انقدر استرس و.. داشته باشی،تا ۲۰سال دیگم زنده نمیمونی!!!پس ارام باش،استرستو کم کن،مثل ی مرد بشین ارزیابی کن کجایی،چقدر عقبی،چقدر فاصله داری و چطور فاصله رو کم کنی...توی این ایام مغز واسه فرار و توجیه خیلی بهونه میاره؛
نخون طرف از اول مهر خودشو کشته تو میخوای بری جاش
دیگ دیره با دوماه چه کنم،این محاله من بیارم
کی دیدی بیاره و...اول از همه میخوام بگم شجاعت داشته باش مثل ی بازی فوتبال تا اخر بمون و زمینو ترک نکن!!!
من برات ثابت میکنم این دوماه معادل اون نه ماهست!!!
طرف از مهر روزی ۶ساعت خونده(دارم میانگین هفته ای ۴۲واسش میگیرم من خودم با همشون بودم دروغ میگن بالاترش رو،مثلا امروز و فردا ۱۰میخونن فرداش چهار سقوط میکنن چون بحث نه ماه بوده واسشون!)خب یعنی معادل چهارماه و نیم روزی ۱۲ ساعت!!!اما میشه معادل سه ماه کمتر،میدونی چرا؟!چون اون خیلی تایم میذاشته واسه مرور اما تو این همه نمیذاری چون تو همش دوماهه،درضمن فشار هدفدار بودن تمرکز بالا و..دقیقا معادلش میکنه پس هول نشو!!!
خدایش بچه ک نیستی؛جا بزنی بیفتی گریه من نمیخوام نمیشه و...
چه بخوای چ نخوای این سد روبه روته!پس بجای در رفتن ی راهی پیدا کن،ی مغز داری واسه این موقع هاست،ک راهی پیدا کنه!
ک قرار نیست همیشه همه چی محیا باشه عاقا بیاد ببره
درمورد زمان هم،من کسی که ۴ساله کنکور میدم و از سال دوم تو جو کنکور و ازمون و...بودم بهت قول میدم ببری اگ پنج چیزو رعایت کنی؛
۱)اول از همه شجاعت به خرج بدی؛نترسی،برو جلو اینه یا هرکاری میکنی بگو ک خودت بودی این شرایطو بوجود اوردی و الانم میخوای جبرانش کنی،خطا کردی و میخوای تاوانشو بدی نتیجه رو هرطور شده برگردونی،شجاعت جنگیدن واسه زندگیت و پرت نشدن رو توی خودت احساس کن
کارت نباشه بقیه چی میکنن؛فلانی الان ازمون جمع بندی سنجشه من میخوام شروع کنم،اون ۴۰روز اخرش ازمونه من هنوز فصل یک شیمی ۲ام
نه عاقا هرکی راه خودشو میره!!!من توی اینسالها کم ندیدم از این حرفا ک نتیجه عکس بوده،پس تو با کیفیت و خوب بخون کارت نباشه
۲)با تمرکز و تموم توانایت بخونی؛ببین اول حساب کن چند روزو داری،چ مطالبی اول بذاری توی اولویت و بعدش فقط ب برنامه ی فردات فک کن و اصلا به اخر قضیه یا تعداد روزایی ک مونده و دو دوتا چهارتا و...فک نکنی
ببین ربات نیستی،ممکنه اولش پیشرفتت خیلی کم باشه نباید رهاش کنی،اولش از ربات کمتری ولی بعدش بیشتز میشی پیشرفت میکنی،زمان کمه پس نهایت تمرکزتو بذار،
۳)بیش از حد هول نشو؛مثل ی بچه اهو نشی ک از ترس شیر میپره بغل تمساح!با ارامش و دقت بخون!!!مثل دیوانه ها این مطلب اون مطلب نکن وقت واسه کسیکه از صبح پا میشه تا شب میخونه خیلیه!!!پس تایم یکساعت خواب ظهرت و غذا و..تو حفظ کن اما از حواشی دیگ بگذر؛الا اینستا تلکرام،رفیق بازی و....
۴)درنظر بگیر ممکته شکست باشه؛ممکنه ی روز صیح دیر پاشی،ممکنه ی روز مهمان بیاد هرکاری کنی نشه بخونی،ممکنه هزا. اتفاق بیفته اما تو باید سعی کنی کمترین خطا کنی و سریع پاشی،خیلی مهمه سریع پاشی،پس تا روز اخر هرچقدرم خوردی زمین بازم پامیشی!!!اینو به خودت قول بده
۵)توکل کن و بگو خدایا نتیجه رو به تو سپردم،اره کوتاهی کردم اما تویی جبار(بسیار جبران کننده)پارسال من یکی رو میشناختم میگفت من روزی ی درس دینی خوندم،ی درس ادبیات
هفته ای ی درس انگلیسی، بیستا هم تست عربی
روزی ده صفحه زیست و هفته ای ی فصل شیمی و نیم شیمی ریاضی فیزیکم ی فیلم نگاه میکردم
کلا توی دوماه جمع شد الانم پزشکی کرمانشاه میخونه...اینارو نمیگم ک عین اون کنی نه!اون متناسب با موقعیتش برنامه ریخت،توهم بشین درست ترینو بریز...
واقعا رسیدن ب این تایم واسه کسی از صبح پاشه تا شب میخونه سخت نیست،نمیدونم این مطلبو کی بخونی ولی متناسب با زمانت تو هم برنامه بریز و البته نترس اگ چند روزش هرچی کردی کامل اجرا نشد تو تا اخر با تموم قدرت مثل روز اول برو،همشم دوماهه ...
اصلا اصطلاح دقیقه نود از کجا اومده؟!اونجام همونه ی تیم توی فوتبال تا دقیقه نود درصد مالیک توپ و ...با اونه چندتا گل هم جلوعع ی دفعه همه چی عوض میشه!این شانس نیست یا بهم خوردن و تباه شدن زحمات اونطرف نه!برد صدتا فاکتور داره ک هرکدوم میتونه جبران کنه،روحیه ی قوی هم یکیشه!!!تو فقط مسئول جنگیدن تا لحظه ی آخری،فقط وقتی حق داری دست بکشی ک بشه ساعت ۱۰ شب کنکورت!!!
شجاعت هم یادت نره...
هر حماقتی!هم ک میرسه ذهنت ک بخوای انجام بدی(فیلم دیدنه انجمنه و...)توی ی برگ بنویس بگو بعد کنکور انجامش میدم الان وقت درسه!!!
روی خودتم کار کن،هرجا سرد شدی خودت خودتو وادار به حرکت کنیب امید موفقیتمون،خدانگهدار
-
آیا ارزششو داره ؟
همه خونوادم از شادی همدیگه رو بغل کرده بودن یکی از بهترین لحظات زندگی هر انسانی......
نگو دیره
نگو کلی مبحث مونده
نگو جا موندم
نگو حالم خوش نیست .....
هیچ حالی دائمی نیست
نه حال خوش نه حال بد
بیاد به ما انگیزه بده ؟
بیاد حالمونو خوب کنه ؟
اصلا چرا خودمونو شرطی سازی کردیم که اگه فلان کارو انجام بدیم حالمون خوب میشه ؟!!!
چرا باید موقع اعلام نتایج یا توو زندگی ایندت حسرت بخوری ؟!!! برای پیوسته نخوندن یا با برنامه پیش نرفتن یا به خاطر کارهایی که خودمونم می دونیم توو این تایم انجام دادنش اشتباه ولی بازم انجامش می دیم ؟!!!
یه لذت زودگذر یا یه حال خوش ناپایدار یا .......romisa در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته است:
آیا ارزششو داره ؟
نگو دیره
نگو کلی مبحث مونده
نگو جا موندم
نگو حالم خوش نیست .....
هیچ حالی دائمی نیست
نه حال خوش نه حال بد
بیاد به ما انگیزه بده ؟
بیاد حالمونو خوب کنه ؟
یه لذت زودگذر یا یه حال خوش ناپایدار یا ...................
-
هرکسی ی مرز داره بین هوس هاش و عقلش ک لحظه ای ک بتونه ازش عبور کنه به هرچی بخواد میرسه...
اما در حقیقت لحظه ی عبور از تموم هوس ها،مثل عبور از ی الک میمونه!با فشاااار!!!یعنی عملا امادع ی پودر شدن باید بود.اگ اسون بود الان ک همه موفق بودن!
اره قشنگن حرفایی ک میگن؛
شروع کن تو میتونی فلانه و بهمان و...
اما کسایی میتونن ک طاقتشو بیارن!
اغلب ادما حرفای قشنگ قشنگ میزنن اما هیچ فرقی با دیوارای ک روشون مینویسن ندارن!اگ عمل نداشته باشیم...
نتیجه ی ده دوازده سال مدرسه و درس و...همش رو به این ۶ ماه گره خورده،هرچی بیشتر بخونی و زجر بکشی الان ۶ ماه دیگ خوشحالتری!و آیندتو تقریبا باش رقم بزنی...
شاید تو زندگیت هیچوقت هیچ شیش ماهی ب این مهمی دیگ نیاد!
هر تصمیم تو،توی این مقطع یا خطاس یا درست !
هر تصمیم تو،تو رو به سمت پزشکی شهید بهشتی میبرع یا مهندسی جنگل داری دوقوز آباد : |
ساده ترین راه همیشه جا زدنه،اما بعدش میشه دردناک ترین راه!
میخوای ۶ ماه سختی بکش بعدش راحت باش یا ۶ ماه راحت باش بعدش تا اخر عمر سختی بکش : |نمیدونم هرکدوم رو میخوای انتخاب کن اگ فک میکنی همون بچه ی دبیرستانی هستی،هر وقت خسته شدی بخوابی و بکشی کنار ،بخواب،ساعت ها تلویزیون نگاه کن اما خودت هم اماده کن واسه n هزار شدن!
به قول یکی زندگی خندوانه نیست ک قرار باشه زل بزنیم به دوربین بخندیم،سختی داره فراز نشیب داره و...
پس الکی مثل بچه ها سروصدا نکن نمیخونم و نمیتونم و...
به قول حافظ؛
حافظ از باد خزان در چمن دهر مرنج
«فکر معقول بفرما گل بی خار کجاست»کمال گرایی رو بذار کنار؛یعنی هیچوقت لحظه ای نمیرسه ک همه چی اماده باشه تا تو شروع کنی یا درس بخونی،تو هر شرایطی ک هست باید بخونی و شروع کنی!
ی فیلسوف چینی میگ ک؛
A journey of thosand miles begins
with a single step!!!
یک قدم!تو شروع کن و اروم اروم پیش برو و انتظار نداشته باش ی شبه برسی،تا دیر نشده بجنب ک بعدش پشیمونی چ فایده!
چیزی ک سرنوشت رو میسازه تصمیم همین لحظه س!!!
چت و ... هم میشه بعد کنکور انجام داد ولی این تایم ک بره ...!یبار واسه همیشه تمومش کن این قضیه کنکورو!!!
نترس از اینکه ممکنه شکست بخوری یا خطا بدی،فقط سعی کن اگرم خدای نکرده شد سریع برگردی به مسیر...
هرکی راه خودشو میره تو زندگی،همیشه کسایی نیستن ک ادمو هول بدن،چراغ رو دست خودت بگیر نترس و مابقی مسیر رو با خدا برو...
به امید موفقیت هممون خدانگهدار -
سلام
جمله هاتونو ک خوندم یاد مربیم افتادم همیشه ی جمله ی انگیزشی معروفی داشت...وقتی کسی میومد باشگاه میگفت میخوام بوکسور بشم خیلی باهاش تندی میکرد میگفت نگووووو "میخوام" میخوام چیه اخع؟ مال سوسول هاس...مال لب و دهن هاست مال کسایی ک قرار نیست موفق بشن فقط حرفشو میزنن اگه واقعا دوست داری موفق بشی نگو میخوام بگو بااایییییییییید موفق بشم اگه گفتی باید اونوقت شانست خیلی بیشتره خیییلی...پس دوست آلایی نگو میخوام دکتر بشم نگو میخوام رتبه دو رقمی بشم نگو میخوام دانشگاه تهران بخونم چون ۸۰۰ هزار نفر همینا رو میگن بگو بایییییییید موفق بشم
تفاوت این دو کلمه خیلی زیاده خیلی.
اندازه موفق شدن و موفق نشدن فرق دارنپس بسلامتی همه الایی هایی ک از امروز "باید" موفق بشن
روز خوش
-
سلام
جمله هاتونو ک خوندم یاد مربیم افتادم همیشه ی جمله ی انگیزشی معروفی داشت...وقتی کسی میومد باشگاه میگفت میخوام بوکسور بشم خیلی باهاش تندی میکرد میگفت نگووووو "میخوام" میخوام چیه اخع؟ مال سوسول هاس...مال لب و دهن هاست مال کسایی ک قرار نیست موفق بشن فقط حرفشو میزنن اگه واقعا دوست داری موفق بشی نگو میخوام بگو بااایییییییییید موفق بشم اگه گفتی باید اونوقت شانست خیلی بیشتره خیییلی...پس دوست آلایی نگو میخوام دکتر بشم نگو میخوام رتبه دو رقمی بشم نگو میخوام دانشگاه تهران بخونم چون ۸۰۰ هزار نفر همینا رو میگن بگو بایییییییید موفق بشم
اندازه موفق شدن و موفق نشدن فرق دارنپس بسلامتی همه الایی هایی ک از امروز "باید" موفق بشن
روز خوش
Amir Ezadpanah در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته است:
سلام
روز خوش
سلام
البته کتابای روانشناسی میگن" باید "خوب نیسموافق نیستم با نظرتون
به نظرممحتوای پستای اینجا اتفاقا اصلا" میخوام "و اینا نیستن
محتواشون داره تشویق می کنه به تلاش کردن
اتفاقا داره میگه اون چیزی که داری" میخوای "رو خیلیا "میخوان "ولی تفاوت همه تو تلاش ماست!حالا بازم به خود من که خیلی کمک کرده ولی مطمئنا هر شخصی متفاوته
-
طرح لبخند سال تحویل۹۸:)
(تا اخر بخونید)من حقیقتش دیگ اعتقادی ب متن های انگیزشی طولانی و... ندارم(روی این حرف ب پست های قبلی خودمم هست)...یک دقیقه فک کنید ببینید چه چیزی الان شما رو میتونه وادار به حرکت کنه،و فقط اون جمله یا کلمه رو دائم تکرار کنید و هر روز قویترش...
مثلا یکی«تصور لحظه ی دادن کارنامه و خوشحالی خود و پدرمادرش»
یکی اسم ی دانشگاع برتر«مثل شهید بهشتی»
یکی خوشش از دوران دانشجویی و «برنامه های ک بعد کنکور واسه خودش داره»
یکی ب لذت «رتبه برتر شدت و درصدای ۹۰ و صد»
و...
ی جمله اختصاصی خاص خودتون پیدا کنید و اونو دائم تقویت کنید...
اینطور کمتر وقتتون گرفته میشه و ی انگیزش دائم دارید.
اونی ک ملاک برتر شدن هست درجه اول شجاعت و جسارته،شاید مثلا اگر من جای رستگار رحمانی میبودم اون سال خب میگفتم ی ۱۰۰۰بیارم کافیه اما جسارتشو داشت و مثل رتبه برترا خوند. و شد!
ادما وقتی توی تنگناها قرار میگیرن نگاه گذشتتشون میکنن،ی عده میگن خب من قبلا فلان کارو کردم اینبارم موفق میشم،ی عده هم هیچی ندارن میکشن کنار بعضیاشون!
اما اگ جز اونایی ک توی تاریخ گذشتت موفقیت شگفتی از خودت ندیدی تا کی میخوای نبینی؟!به هرحال هر ادم موفقیتی ی بار اولی داشته!موفق ک زاده نشده!!!
یجایی شروع کرده رقم زده موفقیت هاشو!
میتونی فک کنی توهم به رتبه شدن!به برتر شدن!ترس و فکر نکردن مانع حرکته....
من فک میکنم صفر صفری اصلا!
همه ی ما میدونیم اسمون زمینه حرف و عمل ولی این ۷۰+۹۰ روز ک تا کنکور مونده،اگ روزی نصف درس دینی بخونی تا عید تموم میشه!اگ روزی یک درس ادبیات بخونی تا قبل از ادیبهشت تموم شده!فقط روزی نیم ساعت خارجه بخونی و ۱۵کلمه حفظ کنی تا روز کنکور بالای ۲۴۰۰کلمه حفظ کردی ،ک میتونه این تایم تایم بعد ناهارت یا وقتای مرده ی روز باشه.و همینطور واسه عربی !تو میتونی با تقریب روزی ۴ ساعت عمومی با بازده خوب خوندن تا اخر فروردین نهایتش همشونو تموم کنی!و درصدای بالای ۷۰ بزنی!
روزی ۵ صفحه زیست بخونی روزی ک سال تحویل شه تو فقط زیست سومت مونده!یعنی میتونی پیش و سال اول خونده باشی!بالای ۶۰ درصد مطالب کنکور!
تو هر ده روز ی فصل شیمی بخونی لحظه ای ک عید شه تو فقط شیمی دومت مونده ک غالبا حفظیه و توی ی ماه تمومه!
تو اگ هفته ای ی فصل فیزیک و ریاضی بخونی،همین ماجرا ها تکرار میشه!
این روزا موسسه های کنکوری شگرد عوض کردن!بشدت دارن سخت نشون میدن کنکورو ک نشون بدن مثلا بدون اونا چیزی نمیارید!اما حقیقت اینه عمده ی رقابت زیر درصد های ۶۰هست!یعنی کارنامه ی زیر زتبه ش شده...حدس بزن!
دینی ۴۸
ادبیات ۸۰
خارجه ۹۰
عربی۹۰ریاضی ۷۳
فیزیک۷۳
شیمی۷۵
زیست۸۴رتبه ش شده ۱۱۱ منطقه ۲ و الان داره شهید بهشتی میخونه!
یا این؛(به همون ترتیب درسا)
۶۹
۸۴
۹۴
۷۶۶۰
۶۷
۸۰
۸۶رتبه این شده ۷۰ منطقه ۲!
(معدل هیچکدوم هم بیست نبوده!)
میخوای بهونه بیاری یا نه!ولی بدون الان همه چی امادس و تنها مانع مقابل خودت خودتی!!!!و تنها عامل برد هم خودنی!
کمال گرایی مانع حرکته میشه،با هرچه دارید شروع کنید،فقط حرکت کنید به مرور اونچه ک لازمه بدست میارید،بنظرم اونچه ک لازم بودع تا حالا گفته شده ما بقیش دیگ زیادی گفتنه،ی عامل انگیزه پیدا کنید و متوقف نشید تا روز کنکور،از عوامل ،دوستا و ادمایی ک فاز شما رو از درس دور میکنن دوری کنید...غالب ما الان ی هدف واسه بیدار شدن بیشتر ندارید اونم درس خوندن،پس الکی درگیر فضای مجازی،تلویزیون،سیاست و کتابای فلان و فیلم و مهمانی و دوست بازی و..نشید ک اینا هستن تا شما کنکور بدید بعدا از خجالتشون درمیاید!
حلقه ی گمشدتون رو پیدا کنید!هروقت نهایت تلاشو کردید به نهایت سختی رسیدید میفهمید زمان چقدر کند میرع واستون تا پیروز شید،هروقت به نهایت خستگی رسیدید القا میشه بهتون رتبه شدن ،نه وضع بخور بخوابه الانت!!!
سخته اسون نیست ولی می ارزه!تا نسوزد برنیاید بوی عود
پخته داند کاین سخن با خام نیست -
به نام خداوند بخشنده...
نمیدونم از کجاش بنویسم!!!
نمیدونم رسیدید بخونید یا نه؛واکنش های شیمیایی دو دسته اند یا خودبخودی اند یا غیر خودبخودی؛خودبخودی رهاش کنی واسه خودش انجام میشه اما غیرخودبخودی نه!مثل سقوط یک سنگ از کوه،اما بالا رفتنش انرژی میخواد!!!
شکست خودبخودیه اما موفقیت نه!!!تو باید انرژی مصرف کنی ببری اما فقط کافیه دو روز رها کنی تا خودتو کف دره پیدا کنی...
اینده ی تصمیم هاتو ببین نه الانشون رو
همه چی از اونجا شروع میشه ک ادم دقت نمیکنه به انحراف های یک درجه ایش!!!چیزایی ک از نظر ادمای بی تجربه خنده داره ی روز اونا رو با مسائل کلانی روبه رو میکنه،مثل ی سلول سرطانی ک از دست سیستم ایمنی در میره،انقدر تقسیم میشه ک سیستم و فرد رو نابود میکنه...
توی روز ده ها تصمیم میگیریم اما بهمون همیشه اینو گفتن«دی گذشت...»نه عاقا،ی تصمیم الان میگیری و ممکنه کل عمرت رو تحت تاثیر قرار بده!
نگو فلانکارو میکنم همین ثانیه است،ببین به کجا ممکنه ختم شه،اک من الان از سر هوس خوابیدم ظاهرش اینه ک یکساعتو از دست میدم اما باطنش ی زمینه است واسه اینکه؛هر وقت خسته شدم بخوابم،جا بزنم و...دقت کن مطمئنا بار دوم ک هوس خواب کنم مقاومت کمتری نشون میدم چون زمینشه داشتم و کی میدونه این روند تا کجا کش پیدا کنه ...ی روز متوجه میشی ک....درس نخوندن سختر از خوندنه!!!
سختی درس خوندن و تحمل اولیه ش نهایتش یک هفته س بعدش حس های خوب ب سراغت میان اما درس نخوندن شاید اولش فک میکنی نمیخونی اما هر ثانیه اش جهنمه،عذاب وجدان،حس بی ارادگی،حس باخت و...توجیه نکنیم
اقا واسه اشتباهامون بهانه نیاریم
اگ بهونه نیاری،اگ روی گردن اینیکی اونیکی نندازی امید هست به پیشرفتت ولی وقتی میگی فلان چیز مقصره،اون درد اون مشکل و...ساعت ها طول میکشه پیشرفت کنی ولی همش توی یک ثانیه ب باد میره
مثل سقوط از کوهه،ی لحظه روی ی صخره غفلت میکنی پرت میشی،عاقا رها نکن!ی جایایی ی همه تاوان دادی ی صفت خوب مثل صبح پاشدن و.. رو بوجود اوردی، وقتی رهاش میکنی همه شو ب باد میدی،باز باید بیایی از نو بسازی خب تحمل کن تا تموم شه،خودتون دیدید وقتی از ساعت مطالعه صفر ب ۱۱ دوازده میخوای برسی معمولا سه چهار روز طول میکشه اما ی روز غفلت کافیه از ۱۱ برسونیش صفری روز ازدست دادی فک نکن دنیا ب اخر رسیده
ساعت ۱۱پامیشه ،دیگ نمیخونه ،مریض میخونه،خب بابا یک سوم روزو از دست دادی مابقیش ک مانده!!!زمان پیوسته است کیمیگ صبح شروعه!!!هر لحظه شروعههر تصمیمی ک میگیری به خودت برمیگرده!
اگ الان میخوابی،چت میکنی،یا درس میخونی،ی بازخورد داره ک نتیجشو بهت ی روزی نشون میده!!!پس بفهم چیکار میکنیحرف های مشاوره ای و... زیاده،تو خودت به مرور اینا رو یادمیده بهت زندگی(اما تو مثل من نباش که هر بار واسه یادگیریشون ی جام شکسته،با دقت «تدریج های زندگی» رو درنظر بگیر ک داره کجا میره این قطار عظیم زندگیت،تو فک میکنی کنده ولی انقدر سرعت داره کوچکترین خطا میشه بزرگترین زاویه انحراف)بریم سراغ ایام باقیماندع تا کنکور
از این به بعدو فقط کسایی ک ضعیفن،نخوندن،یا کم خوندن خلاصه وضعشون خرابه مطالعه کنناول از همه کنکورم ی قسمت توی زندگیته ک میاد و بالاخره هم میره،ب ی عده یاد میده چطور زندگی کنن،بجنگن واسه هدف و...
توی زندگیت ممکنه هزاران تا مثل کنکور سختتر پیش بیاد،اگ قرار باشه توی هرکدومشون انقدر استرس و.. داشته باشی،تا ۲۰سال دیگم زنده نمیمونی!!!پس ارام باش،استرستو کم کن،مثل ی مرد بشین ارزیابی کن کجایی،چقدر عقبی،چقدر فاصله داری و چطور فاصله رو کم کنی...توی این ایام مغز واسه فرار و توجیه خیلی بهونه میاره؛
نخون طرف از اول مهر خودشو کشته تو میخوای بری جاش
دیگ دیره با دوماه چه کنم،این محاله من بیارم
کی دیدی بیاره و...اول از همه میخوام بگم شجاعت داشته باش مثل ی بازی فوتبال تا اخر بمون و زمینو ترک نکن!!!
من برات ثابت میکنم این دوماه معادل اون نه ماهست!!!
طرف از مهر روزی ۶ساعت خونده(دارم میانگین هفته ای ۴۲واسش میگیرم من خودم با همشون بودم دروغ میگن بالاترش رو،مثلا امروز و فردا ۱۰میخونن فرداش چهار سقوط میکنن چون بحث نه ماه بوده واسشون!)خب یعنی معادل چهارماه و نیم روزی ۱۲ ساعت!!!اما میشه معادل سه ماه کمتر،میدونی چرا؟!چون اون خیلی تایم میذاشته واسه مرور اما تو این همه نمیذاری چون تو همش دوماهه،درضمن فشار هدفدار بودن تمرکز بالا و..دقیقا معادلش میکنه پس هول نشو!!!
خدایش بچه ک نیستی؛جا بزنی بیفتی گریه من نمیخوام نمیشه و...
چه بخوای چ نخوای این سد روبه روته!پس بجای در رفتن ی راهی پیدا کن،ی مغز داری واسه این موقع هاست،ک راهی پیدا کنه!
ک قرار نیست همیشه همه چی محیا باشه عاقا بیاد ببره
درمورد زمان هم،من کسی که ۴ساله کنکور میدم و از سال دوم تو جو کنکور و ازمون و...بودم بهت قول میدم ببری اگ پنج چیزو رعایت کنی؛
۱)اول از همه شجاعت به خرج بدی؛نترسی،برو جلو اینه یا هرکاری میکنی بگو ک خودت بودی این شرایطو بوجود اوردی و الانم میخوای جبرانش کنی،خطا کردی و میخوای تاوانشو بدی نتیجه رو هرطور شده برگردونی،شجاعت جنگیدن واسه زندگیت و پرت نشدن رو توی خودت احساس کن
کارت نباشه بقیه چی میکنن؛فلانی الان ازمون جمع بندی سنجشه من میخوام شروع کنم،اون ۴۰روز اخرش ازمونه من هنوز فصل یک شیمی ۲ام
نه عاقا هرکی راه خودشو میره!!!من توی اینسالها کم ندیدم از این حرفا ک نتیجه عکس بوده،پس تو با کیفیت و خوب بخون کارت نباشه
۲)با تمرکز و تموم توانایت بخونی؛ببین اول حساب کن چند روزو داری،چ مطالبی اول بذاری توی اولویت و بعدش فقط ب برنامه ی فردات فک کن و اصلا به اخر قضیه یا تعداد روزایی ک مونده و دو دوتا چهارتا و...فک نکنی
ببین ربات نیستی،ممکنه اولش پیشرفتت خیلی کم باشه نباید رهاش کنی،اولش از ربات کمتری ولی بعدش بیشتز میشی پیشرفت میکنی،زمان کمه پس نهایت تمرکزتو بذار،
۳)بیش از حد هول نشو؛مثل ی بچه اهو نشی ک از ترس شیر میپره بغل تمساح!با ارامش و دقت بخون!!!مثل دیوانه ها این مطلب اون مطلب نکن وقت واسه کسیکه از صبح پا میشه تا شب میخونه خیلیه!!!پس تایم یکساعت خواب ظهرت و غذا و..تو حفظ کن اما از حواشی دیگ بگذر؛الا اینستا تلکرام،رفیق بازی و....
۴)درنظر بگیر ممکته شکست باشه؛ممکنه ی روز صیح دیر پاشی،ممکنه ی روز مهمان بیاد هرکاری کنی نشه بخونی،ممکنه هزا. اتفاق بیفته اما تو باید سعی کنی کمترین خطا کنی و سریع پاشی،خیلی مهمه سریع پاشی،پس تا روز اخر هرچقدرم خوردی زمین بازم پامیشی!!!اینو به خودت قول بده
۵)توکل کن و بگو خدایا نتیجه رو به تو سپردم،اره کوتاهی کردم اما تویی جبار(بسیار جبران کننده)پارسال من یکی رو میشناختم میگفت من روزی ی درس دینی خوندم،ی درس ادبیات
هفته ای ی درس انگلیسی، بیستا هم تست عربی
روزی ده صفحه زیست و هفته ای ی فصل شیمی و نیم شیمی ریاضی فیزیکم ی فیلم نگاه میکردم
کلا توی دوماه جمع شد الانم پزشکی کرمانشاه میخونه...اینارو نمیگم ک عین اون کنی نه!اون متناسب با موقعیتش برنامه ریخت،توهم بشین درست ترینو بریز...
واقعا رسیدن ب این تایم واسه کسی از صبح پاشه تا شب میخونه سخت نیست،نمیدونم این مطلبو کی بخونی ولی متناسب با زمانت تو هم برنامه بریز و البته نترس اگ چند روزش هرچی کردی کامل اجرا نشد تو تا اخر با تموم قدرت مثل روز اول برو،همشم دوماهه ...
اصلا اصطلاح دقیقه نود از کجا اومده؟!اونجام همونه ی تیم توی فوتبال تا دقیقه نود درصد مالیک توپ و ...با اونه چندتا گل هم جلوعع ی دفعه همه چی عوض میشه!این شانس نیست یا بهم خوردن و تباه شدن زحمات اونطرف نه!برد صدتا فاکتور داره ک هرکدوم میتونه جبران کنه،روحیه ی قوی هم یکیشه!!!تو فقط مسئول جنگیدن تا لحظه ی آخری،فقط وقتی حق داری دست بکشی ک بشه ساعت ۱۰ شب کنکورت!!!
شجاعت هم یادت نره...
هر حماقتی!هم ک میرسه ذهنت ک بخوای انجام بدی(فیلم دیدنه انجمنه و...)توی ی برگ بنویس بگو بعد کنکور انجامش میدم الان وقت درسه!!!
روی خودتم کار کن،هرجا سرد شدی خودت خودتو وادار به حرکت کنیب امید موفقیتمون،خدانگهدار
-
Aynaz Samadi خیلی زشته یه کاربر قدیمی بیاد فیک بزنه و همچین حرکتی خودتونو اصلاح کنید با این چیزا بزرگ نمیشید
-
کنکور فرصتیه که نه صرفا میتونی خودتو به خانواده و فامیل اثبات کنی که لیاقت سرمایه گذاری روت رو داری،بلکه میتونی خودتو به ی ملت،ب کل ایران معرفی کنی...فقط از استاندارها و عادت های همیشگیت رد شو
-
0-0ftm
نترسیدن و تمرین...مثلا؛
اگ همیشه تو ذهنت این بوده ک 45 دقیقه خوندی ی ربع استراحت،بذار بشه 1/15 و ی ربع استراحت...باز ک اینم سختیش گذشت بعد ی مدت و عادت کردی،برو ی مرحله بالاتر...و واسع موضوعات دیگه هم