دلتنگی
-
دلتنگی!
دلتنگی برای وقتیه که به چیزی که گذشته بوده فکر میکنی....
ده آخه کی به گذشته فکر میکنه....
گذشته ها گذشته....
فقط باید آینده رو دریابیم .....
آینده......
دلتنگ شدن بی معنیه..........امیررضا فلاح نژاد اصلا بااین نظرتون موافق نیستم....دلتنگی میتونه برای گذشته باشه ولی صرفا نه...
دلتنگی میتونه مال حالاباشه...ومن میتونم ب جرات بگم ی نوع دلتنگی فقط مختص ب زمان حاله...همین ثانیه...همین لحظه های نبودش...تامام -
دلتنگ ۷ سال پیش
بهترین و بدترین اتفاق زندگیم
دلتنگ زمانی با عشق زیست میخوندم
یه زمانی که از درس نخوندنم استرس داشتم
ولی همشون میتونه در آینده دوباره جبران بشه
پ.ن: چند روزه دیگه ام دوباره قراره دلتنگ شم
ولی بعدش نه -
امیررضا فلاح نژاد اصلا بااین نظرتون موافق نیستم....دلتنگی میتونه برای گذشته باشه ولی صرفا نه...
دلتنگی میتونه مال حالاباشه...ومن میتونم ب جرات بگم ی نوع دلتنگی فقط مختص ب زمان حاله...همین ثانیه...همین لحظه های نبودش...تامامKosar Mahmoudi
دلتنگی
هه
چیزی به این بی اهمیتی رو چرا باید اینقدر ریز به ریز تفسیر کنم
کوچک ترین اهمیتی به این جزییات پوچ و بی اهمیت نمیدم -
دلم واسه خودم تودوسال پیش تنگ شده خیلییییییییی تنگ ش ده
#دلنوشته
و چـه شـب هـایـی
کـه دلـتـنـگـی
بـه جـایِ ما تـصـمـیـم گـرفـت..!
-
حرم امام رضا....فقط یبار دیگه برم اونجا
دهساله که دلم تنگه -
دلتنگ کسی که زندگیمه و تمام زندگیمو براش دادم ولی نخاست.واسه تمام حرفاش دلم تنگ شده ،دلتنگ صداشم که باهاش آروم میشدم
Mahsa Najafi مهسا جان میدونم سخته ولی همه تلاشت کن که فراموششون کنی مطمئن مطمئن مطمئن باش که به صلاحت نبوده نمیدونم چقد حرفام آرومت میکنه
ولی این بدون خدا هیچوقت بد بندههاش نمیخواد اگه اتفاقی بیفته که مطابق میل تو و خواستههای تو نیست مطمئن باش اون راه رو خدا جلوت گذاشته و بهترین راه ممکنه که تو رو به آرامش میرسونه
هرکاری که اتفاق میفته به اذن خدا و با اجازه خداست حتی یه برگم بدون اجازه خدا از درخت نمیفته
خدا بهتر از هرکسی میدونه که شما صلاحتون چیه با توجه به روحیاتتون با توجه به افکارتون،تواناییاتون،استعداداتون ...همه اینارو خدا بهتر از هرکسی حتی خودت میدونه و میشناستت.
توی هرکاری به خدا توکل کن و بگو خدایا من تلاشم میکنم و میسپارمش به خودت اگه به صلاحمه که بهم بده ولی اگه نیست
اگه قراره فراموشت کنم هیچوقتهیچوقتهیچوقت نمیخوامش.من تجربه نکردم که بخوام بگم درکت میکنم ولی دوستم متاسفانه یه روزایی توی همین شرایط بود و شاید بدترین و سخت ترین روزای عمرش میگذروند..
امیدوارم هرچه زودتر این حس دلتنگیت تموم بشه. -
Mahsa Najafi مهسا جان میدونم سخته ولی همه تلاشت کن که فراموششون کنی مطمئن مطمئن مطمئن باش که به صلاحت نبوده نمیدونم چقد حرفام آرومت میکنه
ولی این بدون خدا هیچوقت بد بندههاش نمیخواد اگه اتفاقی بیفته که مطابق میل تو و خواستههای تو نیست مطمئن باش اون راه رو خدا جلوت گذاشته و بهترین راه ممکنه که تو رو به آرامش میرسونه
هرکاری که اتفاق میفته به اذن خدا و با اجازه خداست حتی یه برگم بدون اجازه خدا از درخت نمیفته
خدا بهتر از هرکسی میدونه که شما صلاحتون چیه با توجه به روحیاتتون با توجه به افکارتون،تواناییاتون،استعداداتون ...همه اینارو خدا بهتر از هرکسی حتی خودت میدونه و میشناستت.
توی هرکاری به خدا توکل کن و بگو خدایا من تلاشم میکنم و میسپارمش به خودت اگه به صلاحمه که بهم بده ولی اگه نیست
اگه قراره فراموشت کنم هیچوقتهیچوقتهیچوقت نمیخوامش.من تجربه نکردم که بخوام بگم درکت میکنم ولی دوستم متاسفانه یه روزایی توی همین شرایط بود و شاید بدترین و سخت ترین روزای عمرش میگذروند..
امیدوارم هرچه زودتر این حس دلتنگیت تموم بشه.زهرا بنده خدا در دلتنگی گفته است:
امیدوارم هرچه زودتر این حس دلتنگیت تموم بشه.ممنونم آجی جون
-
دلم تنگه برای روزای قبل کرونا... برای اینکه نیاز نباشه لبخند عزیزام رو از پشت ماسک تشخیص بدم برای اینکه بتونم بغلشون کنم و دوباره بهشون بگم که چقدر دلم براشون تنگ شده بود... دلم تنگ شده برای روزایی که بدون هیچ ترسی از خونه بیرون میرفتم... کلاسامو میرفتم بچه هارو میدیم باهم میخندیدیم بدون اینکه نیاز باشه از هم فاصله داشته باشیم... تو مدرسه برای یه برف کلی ذوق زده شیم و کلاس تعطیل کنیم... روی چمنای مدرسه بشینیم و دوباره از اون ساندویچ کثیفای بوفه مدرسه بخوریم و بعدش طبق معمول حال من بد شه
... دلم تنگ شده برای خنده ها و گریه ها... برای قدم زدن زیر بارون با آهنگ... برای گریه کردن... دلم تنگ شده برای خودِ پر انرژیم... برای مادرجون و پدرجونم... برای اینکه هرسال تمام سعیمو کنم که یه شب یلدا سنتی کنار هم داشته باشیم... پسر داییم رو سرکار بذارم که تو انارت کرمه تا نخوره و خودم انارش رو بخورم... حتی برای شب یلدا پارسال که با بچه های کلاس یه جشن حسابی گرفتیم... خدایا کمکمون کن... نذار همه اینا برامون حسرت شه...
-
مانجونی دلم برات تنگیده
خیلیییییییییی تنگ
مانجونی شماهمونی هسی ک مخفیانه و قاچاقی ب من لواشک و ترشک میرسونه
دلم میخوام بیام و ی دل سیر بغلت کنم
توی اون چشمای قشنگت غرق بشم
من ب قربون اون چروک های صورتت
مانجونی دلم تنگ شده ک بهم بگی آخ دختر چطوری دنبال همه سگا میکنی ولی از گربه میترسی!!!!!
مانجونی دلم میخواد ی بار دیگه همو بغل کنیم و با اون دستی ک انگشتر عقیقت توشه ب پشت کمرم بزنی و بگی هواتو داره
.....
مانجونی ممنونتم -
Dan wolf خوندن کتابی که بگم فقط برای حال دل خودم میخونم برای اینکه دوس دارم بیشتر درباره اون مبحث بدونم بدون اینکه بخوام بگم این کتاب باعث میشه فلان درصدم بره بالا یا اینکه فلان تاثیر را رو کنکورم داره ، فقط یه کتابی که تنها دلیل خوندش عشق باشه نه به خاطر دانشگاهی که قراره تو یه گروه عضوم کنن
-
دلم برای بچگیم تنگ شده ....
نه این که دور و بدم پر خوشی بوده باشه ها نه ..
یا دوستای بچگی کنارم مونده باشن . بر عکس حالا روبه روم ایستادن و از زمین خوردنم خوشحال میشن.
فقط برای این که حقیقت اطرافم رو نمی دونستم و دل خوش بودم. دلم تنگ شده...
و کاش یه دوست خوب توی روزای سخت کنارم داشتم.
-
Kosar Mahmoudi
دلتنگی
هه
چیزی به این بی اهمیتی رو چرا باید اینقدر ریز به ریز تفسیر کنم
کوچک ترین اهمیتی به این جزییات پوچ و بی اهمیت نمیدمامیررضا فلاح نژاد شما..
چی بگم
بعضیااحساسشون گرمه -
سلام....
دلم برا پدربزرگم تنگ شده برا روزایی ک وقتی میومد خونمون یا من میرفتم سریع میپریدم کنارش میدونست چرا اینطوری میکنم فقد به خاطر شکلات کاکائویی بود همیشه هم یکی دو تا ت جیبش بود ک اگ یه دوس داشتم به دوستَمم بده تا میخاستم لَب تَر کنم بگم آقا جون شکلات میخام میگف هیس اول باید آقا جونتو بوس کنی تا بهت شکلات بدم بوسش میکردم یه شوکولات بهم میداد یادمه از همون زمانا انقد عاشق شوکولات کاکائویی شدم..... من دلم برا همون زمان طفولیَتَم و همون خاطرها تنگ شده...
آره دلتنگی خیلی درد بدیه و بیشتر از اون بدتر ک دلتنگ باشی ولی طرف زیر خاک باشه... -
از ادماییکهدلم براشون تنگ شده بگزریم دلم براخودم تنگ شده
خیلی خیلی