الانم میشه کاری کرد؟ امیدی هست ؟ و ............... ( راهنمای شما در این 7 هفته باقی مانده تا کنکور )
-
@دانش آموزان آلاء
@behnam.sharif92gmail.com در الانم میشه کاری کرد؟ امیدی هست ؟ و ............... ( راهنمای شما در این 7 هفته باقی مانده تا کنکور ) گفته است:
@دانش آموزان آلاء
سلام میشه لطفا واسه فیزیک تجربی هم بزارید؟
-
پس هنوزم میشه ی کاری کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه لا سی هزار بیاد پایینه4هزار؟
:)) -
Mashlab313
خب کسی که تا الان کم کاری کرده قطعا از کسایی که تا الان انجام وظیفه کردن عقب تره
اما کنکور فقط خوندن نیست و باهوش درس خوندن و مهندسی کردن مطالب خیلی کار مهمیه و ایناست که آدم های موفق در کنکور رو متمایز می کنه
نا امیدی و یاس گران بها ترین وسیله شیطانه
هر جا که نا امید بودید بدونید که شیطان بغل دست شماست
به گذشته فکر نکنید و نگاهتون به آینده باشه
قطعا کسی که با امید و انرژی درس می خونه خیلی موفق تره نسبت به یه آدم بی خیال یا ناامید
امیدتون به خدا باشه و با تمام توان و انرژی به درس خوندن ادامه بدید قطعا نتیجش رو می بینید
تجربه به من ثابت کرده که یاس و نا امیدی برکت رو از بین می بره اجازه ندید شیطان با وسوسه کردن گاه و بیگاه شما ارزشمند ترین سرمایه شما که وقت شماست رو هدر بده
در گوشی :
هر وقت نا امید شدی 2 رکعت نماز هدیه کن به مادر امام زمان و با تمام وجودت به کارت ادامه بده
اللهم عجل لولیک الفرج@behnam.sharif92gmail.com
اقای اسماعیلی من که خیلی افتضاحم و بعد از امتحانات ترم که از شنبه دوهفته دیگه میشه میخام بشینم درست وحسابی وبدون بلند پروازی بیجا بخونم واسه سال بعد ان شاالله
اما تو تابستون کدوم ازمون خوبه واز مهر به بعد کدوم ؟؟؟؟؟؟باتوجه به سطح الان من که ضعیم مثلا درحد 30هزار کشورم همین الان
ممنون میشم راهنماییم کنید
@behnam-sharif92gmail-com -
@behnam.sharif92gmail.com
اقای اسماعیلی من که خیلی افتضاحم و بعد از امتحانات ترم که از شنبه دوهفته دیگه میشه میخام بشینم درست وحسابی وبدون بلند پروازی بیجا بخونم واسه سال بعد ان شاالله
اما تو تابستون کدوم ازمون خوبه واز مهر به بعد کدوم ؟؟؟؟؟؟باتوجه به سطح الان من که ضعیم مثلا درحد 30هزار کشورم همین الان
@behnam-sharif92gmail-comfatemeh007
من میخام درسارو از پایه بخونم یعنی از سال اول دبیرستان چون مشکل ضعف پایه اس بیشتر
طبق روش برنامه ریزی اقای امینی رادهم برای خودم برنامه نوشتم و چون عادت به مطالعه زیاد ندارم از روزی6ساعت شروع خواهم کرد
ولی قراره یکی از ازمونا تو خونه خودم حل کنم
منتظر راهنماییتون هستم -
@behnam.sharif92gmail.com در الانم میشه کاری کرد؟ امیدی هست ؟ و ............... ( راهنمای شما در این 7 هفته باقی مانده تا کنکور ) گفته است:
@دانش آموزان آلاء
Marjan 77 در الانم میشه کاری کرد؟ امیدی هست ؟ و ............... ( راهنمای شما در این 7 هفته باقی مانده تا کنکور ) گفته است:
@دانش آموزان آلاء
اقای اسماعیلی خواهش میکنم زودتر بزارید،خیلی لازمش دارم...
paripari
سلام بله چرا که نه -
@behnam.sharif92gmail.com
@behnam-sharif92gmail-comfatemeh007
سلام
شما حتما از همین امروز درست و حسابی شروع کن به خوندن و وقت رو از دست نده
رشتتون چیه؟
در مورد سال بعد هم به نظر من بعد از کنکورتون تصمیم بگیرید. -
Marjan 77 در الانم میشه کاری کرد؟ امیدی هست ؟ و ............... ( راهنمای شما در این 7 هفته باقی مانده تا کنکور ) گفته است:
@دانش آموزان آلاء
اقای اسماعیلی خواهش میکنم زودتر بزارید،خیلی لازمش دارم...
fatemeh007
سلام
شما حتما از همین امروز درست و حسابی شروع کن به خوندن و وقت رو از دست نده
رشتتون چیه؟
در مورد سال بعد هم به نظر من بعد از کنکورتون تصمیم بگیرید.@behnam.sharif92gmail.com
سلام
باشه
رشتم تجربیه -
paripari
سلام بله چرا که نه@behnam-sharif92gmail-com خیلی ممنونم مشاور عزیز
کاش واقعا بشه -
@parastu23 در الانم میشه کاری کرد؟ امیدی هست ؟ و ............... ( راهنمای شما در این 7 هفته باقی مانده تا کنکور ) گفته است:
ای بابا بس کنید دیگه
همش میگین میشه ؟ایا میشه؟کاش میشد!
اخه چرااااااااااااا نشه؟؟؟!!
اه
روزه فشار آورده ها : | | | اصلا اعصاب ندارید -
@parastu23 در الانم میشه کاری کرد؟ امیدی هست ؟ و ............... ( راهنمای شما در این 7 هفته باقی مانده تا کنکور ) گفته است:
ای بابا بس کنید دیگه
اهسال دیگه این موقعا میفهمی چرا میگن :|
-
ای بابا بس کنید دیگه
اهسال دیگه این موقعا میفهمی چرا میگن :|
-
میششششششششششششه همونجور ک تا حالا شده پس میشششششششششششه
-
royaaa در الانم میشه کاری کرد؟ امیدی هست ؟ و ............... ( راهنمای شما در این 7 هفته باقی مانده تا کنکور ) گفته است:
اره با همین ششششششدت :|
Dr.Saraaa در الانم میشه کاری کرد؟ امیدی هست ؟ و ............... ( راهنمای شما در این 7 هفته باقی مانده تا کنکور ) گفته است:
royaaa در الانم میشه کاری کرد؟ امیدی هست ؟ و ............... ( راهنمای شما در این 7 هفته باقی مانده تا کنکور ) گفته است:
قرار شد اشششششششششتباه نزنی و امیدوار باشی دیگ
-
Dr.Saraaa ساررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خداااااااااااااااااااااااا بزرررررررررررگه
دم کنکور این حرفا طبیعیه ....ولی امیدنباید از دست بره ..
قبول دارم واسه تجربیا به مراتب سخت تره ...ولی خب....بازم باید امیدوار بود..... -
Dr.Saraaa در الانم میشه کاری کرد؟ امیدی هست ؟ و ............... ( راهنمای شما در این 7 هفته باقی مانده تا کنکور ) گفته است:
Vampire_Hunter در الانم میشه کاری کرد؟ امیدی هست ؟ و ............... ( راهنمای شما در این 7 هفته باقی مانده تا کنکور ) گفته است:
نه اششششششششتباه نزدم
اونارو گفتم !
من میخونم ک :"