یلدا کنار تو قشنگه ^آلا^
-
@ermia-mirzakhani در یلدا کنار تو قشنگه ^آلا^ گفته است:
aaa bbb مرسیی🥺🌹🌹🌻🌻خعلی ذهنم درگیر بود...از این به بعد دیگه داداش منی تو😂👐🏻
خواهش😂🌷
البته من آبجی ام😅 -
Im_ Ho3einو همه الایی هایی که باهاشون آشنا شدم،باز هم یلدا مبارک امیدوارم برف شادی به دل همه بباره
مهر left...
آبان left...
آذر online...
دی is typing...🌹🎁با آرزوی بهترینها🎁🌹 ❄️پیشاپیش زمستان مبارک❄️
-
aaa bbb مرسیی🥺🌹🌹🌻🌻خعلی ذهنم درگیر بود...از این به بعد دیگه داداش منی تو😂👐🏻
خواهش😂🌷
البته من آبجی ام😅 -
Im_ Ho3einو همه الایی هایی که باهاشون آشنا شدم،باز هم یلدا مبارک امیدوارم برف شادی به دل همه بباره
مهر left...
آبان left...
آذر online...
parisa khany در یلدا کنار تو قشنگه ^آلا^ گفته است:
مهر left...
آبان left...
آذر online...
-
aaa bbb عاغا🥺🥺چرا هر کی من فک میکنم پسره دختر از اب در میاد🥺🥺💔امروز دو بار شکست خوردم..اصلا قلبم تیکه تیکه شد💔💔🥺نکنید این کارارو من قلبم ضعیفه طاقت نمیاره🥺🔪....ولی عب نداره ..دیگه خواهری شما😂
@ermia-mirzakhani این اتفاقیه که برای بقیه در برخورد اول با خودت رخ میده 😉😂
-
aaa bbb عاغا🥺🥺چرا هر کی من فک میکنم پسره دختر از اب در میاد🥺🥺💔امروز دو بار شکست خوردم..اصلا قلبم تیکه تیکه شد💔💔🥺نکنید این کارارو من قلبم ضعیفه طاقت نمیاره🥺🔪....ولی عب نداره ..دیگه خواهری شما😂
😂🌹
-
-
mehranmirzaei :watermelon:
یلداتون مبارک:dizzy: -
منم منشن نکردم
یلدای همتون مبارک باشه 🌹🌸❤️
zeinab dehghani
@Behnaz-Hajizadeh
@GHAZAL-DALVAND
mahla bpz
نازنین جمالی 0
zzz r
QueenBahar
بهار منشن نمیشه چرااااا
Brice
@Sara_omid تو چرا منشن نشدی
@nafas-m
2245Zahra
یلدای همتون مبارک باشه 🌹❤️🌸🌹🌸@zt-d ازت ممنونم زهرا جان
خیلییییییییی ممنون
ایشالله ک یکی از بهترین یلداهای زندگیت رو برای خودت بسازی
به جای من هم ی فال از حافظ بگیر
:watermelon: :watermelon: :watermelon: :watermelon: -
Ali Masouminya :watermelon:
استاد یلدای شما هم پیشاپیش مبارک:smiling_face_with_heart-eyes: :rose:
یلدایی خوبی داشته باشید در کنار خانواده:tulip: :tulip: -
Ali Masouminya :watermelon:
استاد یلدای شما هم پیشاپیش مبارک:smiling_face_with_heart-eyes: :rose:
یلدایی خوبی داشته باشید در کنار خانواده:tulip: :tulip:chichak am
سلام🤚🏻🤚🏻🤚🏻
سلام به همممممه. همچنین.🌹🌷🌹
یلدایه هممممه شماهم پیشاپیش مبارک باشه🍉🍉🍉
امیدوارم که همممممیشه موفق باشید💫💫💫
ایام به کامتون باشه🍬🍭🧁
ممنون که یاد ماهم بودید🙏🙏🙏
ماشاالله اسماتون خیییلی زیاده😂😂😂
دیگه من تک تک تگ نمی کنم😂
دسته همتون درد نکنه🌻🌺🌻
امیدوارم که در کنکورتون بهترین نتیجه رو بگیرید. اون نتیجه ای که عاقبت بخیریتون رو در پی داره.🌸🌸
💫بازم ممنون از هممممممه تون بچه ها💫 -
روی گل شما به سرخی انار ، شب شما به شیرینی هندوانه ، خندتون مانند پسته و
عمرتون به بلندی یلدا یلدا مبارک . .@sadaf-a خیلی ممنون همچنین :rose: :rose:
@Infinitie-A
H_R
zzz r و @Miss-Joker
amir ahmadi دایی انجمن
amirh_hmyf
Fa D
Fragile
Nili
SEPEHR ALIZADEH
ramses kabir حاجی انجمن
دریا دریایی
Bad Fighter
chichak am خیلی ممنون
dlrm عمه دلارام انجمن
sandiiii
Bitsy
ابوالفضل ریسی
اکالیپتوس هنرمند معروف انجمن
@جهاد
ali s 1 پدر انجمن
و دانش-آموزان-آلاء
شادیتون 100 شب یلدا دلتون قد یه دریا توی این شبای سرما یادتون همیشه با ما:rose: :rose: :rose: :snowflake: :snowflake: :snowman: :snowman:
چقدر دوست پیدا کردم تو انجمن همتون موفق و سلامت باشین :star-struck: :star-struck: -
parisa khany در یلدا کنار تو قشنگه ^آلا^ گفته است:
واییییی تو هم میدونیی😂😂😂😂😂😂دیگه همه چیمو عوض کردم امیدوارم دیگه این اتفاق نیوفته
-
حس-یخی سلااااام 😍
سلامتی
خبم ت خبیمرسی😍❤️
-
Morteza Khodaie در یلدا کنار تو قشنگه ^آلا^ گفته است:
روی گل شما به سرخی انار ، شب شما به شیرینی هندوانه ، خندتون مانند پسته و
عمرتون به بلندی یلدا یلدا مبارک . .@sadaf-a خیلی ممنون همچنین :rose: :rose:
@Infinitie-A
H_R
zzz r و @Miss-Joker
amir ahmadi دایی انجمن
amirh_hmyf
Fa D
Fragile
Nili
SEPEHR ALIZADEH
ramses kabir حاجی انجمن
دریا دریایی
Bad Fighter
chichak am خیلی ممنون
dlrm عمه دلارام انجمن
sandiiii
Bitsy
ابوالفضل ریسی
اکالیپتوس هنرمند معروف انجمن
@جهاد
ali s 1 پدر انجمن
و دانش-آموزان-آلاء
شادیتون 100 شب یلدا دلتون قد یه دریا توی این شبای سرما یادتون همیشه با ما:rose: :rose: :rose: :snowflake: :snowflake: :snowman: :snowman:
چقدر دوست پیدا کردم تو انجمن همتون موفق و سلامت باشین :star-struck: :star-struck:Morteza Khodaie ممنون عزیزم😍😍😍
خیلی لطف کردی🌷⚘🌷⚘🌷⚘
من هم از همینجا یلدا رو به همه آلایی های عزیز تبریک میگم انشاالله همگی پیروز و موفق باشید
🌹🌹🌹ابوالفضل ریسی قوربونت داداش:tulip: :tulip:
-
@mitra-ism-rahmani مرسی
برای دوبل منشن کردنت😂😂😂
یلدای تو هم مبارک🎊🎇🎆🎄🎈🎁
بیا برات با پول تو جیبیم گرفتم🍏🍎🍊🍇🍓🍍🍒🍬🍺🍸🍰🍞🍩🍮🍭🎂🍫🍹🍻
انار گرون بود شرمنده😅
من که فال حافظ گرفتم انقدر خوب بود کیف کردم😎
در اخر یلدای همه مبارک دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیوفته😊FaMi در یلدا کنار تو قشنگه ^آلا^ گفته است:
@mitra-ism-rahmani مرسی
برای دوبل منشن کردنت😂😂😂
یلدای تو هم مبارک🎊🎇🎆🎄🎈🎁
بیا برات با پول تو جیبیم گرفتم🍏🍎🍊🍇🍓🍍🍒🍬🍺🍸🍰🍞🍩🍮🍭🎂🍫🍹🍻
انار گرون بود شرمنده😅
من که فال حافظ گرفتم انقدر خوب بود کیف کردم😎
در اخر یلدای همه مبارک دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیوفته😊عزیزم نگرانم کردی شب یلدایی
پول تو جیبی تو چقدر شده جدیدن که باهاش تونستی آناناس بخری ؟؟؟😳😳
در طول ۹ ماه چه پیشرفتی تا جایی که یادم میاد پول تو جیبی من و تو سر هم یه رفت و برگشت با اتوبوس میشد اونهم برای تحصیل علم بود 😂😂😂😂😂 -
@zt-d ازت ممنونم زهرا جان
خیلییییییییی ممنون
ایشالله ک یکی از بهترین یلداهای زندگیت رو برای خودت بسازی
به جای من هم ی فال از حافظ بگیر
:watermelon: :watermelon: :watermelon: :watermelon:zeinab dehghani من فال خودمو گرفتم😅😅
-
سلام سلاااااام
امسال اولین سالیه که یلدا کنار بچه های مآه هستم و چقدر ازین بابت خوشحالم. :smiling_face_with_heart-eyes:
chichak am ممنون به خاطر اینکه همچین تاپیک قشنگی زدین.یلداتون مباررررککک.:bouquet:
دانش-آموزان-آلاء :rose: امیدوارم بلند ترین شب سال براتون قشنگ ترین شب سال هم باشه و با حس و حال و عالی و آروم فصل زمستون رو شروع کنین.
@m-hmt :red_heart: :rose: بلند ترین شب سال فرصتیه که چند لحظه منو بیشتر دوست داشته باشی :beaming_face_with_smiling_eyes: :smiling_face: :relieved_face:
@mahta-kamali :hibiscus: @Miss-Joker :hibiscus: Hoorieh sh :hibiscus: zeinabmaghsoudi :hibiscus: H_R :hibiscus: fatemeh ganjkhanloo :hibiscus: @mitra-ism-rahmani :hibiscus: zahra2245 :hibiscus: Bitsy :hibiscus: اکالیپتوس :hibiscus: dlrm :hibiscus: @nafas-m :hibiscus:
maryam111 یلدا و همچنین روز پرستار مبارکتون.:blossom:
@M-an :bouquet: :yellow_heart:
Bad Fighter :cherry_blossom: amirh_hmyf :cherry_blossom: Bio :cherry_blossom: @دوست-بد :cherry_blossom:
آرزومند آرزوهاتون هستم. ایشالا همیشه و در تمام مراحل زندگیتون بدرخشید. -
سلام سلاااااام
امسال اولین سالیه که یلدا کنار بچه های مآه هستم و چقدر ازین بابت خوشحالم. :smiling_face_with_heart-eyes:
chichak am ممنون به خاطر اینکه همچین تاپیک قشنگی زدین.یلداتون مباررررککک.:bouquet:
دانش-آموزان-آلاء :rose: امیدوارم بلند ترین شب سال براتون قشنگ ترین شب سال هم باشه و با حس و حال و عالی و آروم فصل زمستون رو شروع کنین.
@m-hmt :red_heart: :rose: بلند ترین شب سال فرصتیه که چند لحظه منو بیشتر دوست داشته باشی :beaming_face_with_smiling_eyes: :smiling_face: :relieved_face:
@mahta-kamali :hibiscus: @Miss-Joker :hibiscus: Hoorieh sh :hibiscus: zeinabmaghsoudi :hibiscus: H_R :hibiscus: fatemeh ganjkhanloo :hibiscus: @mitra-ism-rahmani :hibiscus: zahra2245 :hibiscus: Bitsy :hibiscus: اکالیپتوس :hibiscus: dlrm :hibiscus: @nafas-m :hibiscus:
Bad Fighter :cherry_blossom: amirh_hmyf :cherry_blossom: Bio :cherry_blossom: @دوست-بد :cherry_blossom:
آرزومند آرزوهاتون هستم. ایشالا همیشه و در تمام مراحل زندگیتون بدرخشید. -
سلام سلاااااام
آرزومند آرزوهاتون هستم. ایشالا همیشه و در تمام مراحل زندگیتون بدرخشید.