فاطمیه با آلا
-
ایام فاطمیه فرارسید
ایام شهادت حضرت فاطمه (س)
میخواییم اینجا یه هییت کوچیک راه بندازیم
با این شرایط کرونا توی این هییت عزاداری کنیم -
ایام فاطمیه فرارسید
با این شرایط کرونا توی این هییت عزاداری کنیمMohammad Afshar
️
زيارت حضرت فاطمة الزهراء عليها السلام :
اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ نَبِىِّ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ حَبيبِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ خَليلِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ صَفىِّ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ اَمينِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ خَيْرِ خَلْقِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ اَفْضَلِ اَنْبِياءِ اللهِ وَرُسُلِهِ وَمَلائِكَتِهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا بِنْتَ خَيْرِ الْبَرِّيَةِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا سِيِّدَةَ نِساءِ الْعالَمينَ مِنَ الاَْوَّلينَ وَالاْخِرينَ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا زَوْجَةَ وَلِيِّ اللهِ وَخَيْرِ الْخَلْقِ بَعْدَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا اُمَّ الْحَسَنِ وَالْحُسَيْنِ سَيِّدَىْ شَبابِ اَهْلِ الْجَنَّةِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ اَيَّتُهَا الصِّدّيقَةُ الشَّهيدَةُ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ اَيَّتُهَا الرَّضِيَّةُ الْمَرْضِيَّةُ ، اَلسـَّلامُ عـَلَيْكِ اَيَّتـُهَا الْفاضِلـَةُ الزَّكِيـَّةُ ، اَلسـَّلامُ عـَلَيْكِ اَيَّتـُهَا الْحَوْراءُ الاِْنْسِيَّة
️
️
يا فاطِمَةَ الزَّهْراَّءُ يا بِنْتَ مُحَمَّدٍ يا قُرَّةَ عَيْنِ الرَّسُولِ يا سَيِّدَتَنا وَمَوْلاتَنا اِنّا تَوَجَّهْنا وَ اسْتَشْفَعْنا وَ تَوَسَّلْنا بِكِ اِلَى اللّهِ وَ قَدَّمْناكِ بَيْنَ يَدَىْ حاجاتِنا يا وَجيهَةً عِنْدَ اللّهِ اِشْفَعى لَنا عِنْدَ اللّهِ
️
️
-
ایام فاطمیه فرارسید
با این شرایط کرونا توی این هییت عزاداری کنیمMohammad Afshar در فاطمیه با آلا گفته است:
ایام فاطمیه فرارسید
با این شرایط کرونا توی این هییت عزاداری کنیم@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@تجریبا -
-
من راجع به حضرت صدیقه (س) خودم را قاصر می دانم که ذکری بکنم، فقط اکتفا می کنم بـه یک روایت که در کافی شریف است و با سند معتبر نقل شده اسـت.
️امام خمینی(ره) :آن روایـت ایـن اسـت کـه حضرت صادق (ع) می فرماید: فاطمه (س) بعد از پدرش 75 روز زنده بودند در ایـن دنیـا، و حزن و شدت بر ایشان غلبه داشت و جبرئیل امین می آمد خدمت ایشان و به ایشان تعزیت عـرض می کرد و مسائلی از آینده نقل می کرد. ظاهر روایت این است که در ایـن 75 روز مـراوده ای بـوده است. یعنی، رفت و آمد جبرئیل زیاد بوده است و گمان ندارم که غیر از طبقه اول از انبیـاء عظـام درباره کسی اینطور وارد شده است که در ظرف 75 روز جبرئیل امین رفت و آمد داشـته اسـت و مسائلی را در آتیه ای که واقع می شده است، مسائلی را ذکر کـرده اسـت و آنچـه کـه بـه ذریـه او می رسیده است در آتیه ذکر کرده است و حضرت امیر آنها را نوشته است ... مسأله آمدن جبرئیـل برای کسی یک مسأله ساده نیست. خیال نشود که جبرئیل برای هـر کـسی مـی آیـد و امکـان دارد بیاید. این یک تناسب لازم است بین روح آن کسی را که جبرئیل می خواهد بیاید و مقام جبرئیل که روح اعظم است... تا تناسب مابین روح این کسی که جبرئیل می آید پیش او و بین جبرئیل که روح اعظم است، نباشد، امکان ندارد این معنا و این تناسب بین جبرئیل که روح اعظـم اسـت و انبیـای درجه اول بوده است مثل رسول خدا و موسی و عیسی و ابراهیم و امثـال اینهـا، بـین همـه کـس نبوده است... فقط این است که برای حضرت زهرا (س) است که آن که من دیده ام کـه جبرئیـل بـه طور مکرر در این 75 روز وارد می شده و مسائل آتیه ای که بر ذریه او می گذشته است، آن مـسائل را می گفته است و حضرت امیر هم ثبت می کرده است... در هر صورت، من این شرافت و فـضیلت را از همه فضایلی که برای حضرت زهرا ذکر کرده اند ـ با اینکه آنهـا هـم فـضایل بزرگـی اسـت ـ ایـن فضیلت را من بالاتر از همه می دانم که برای غیر انبیاء (علیهم السلام) آن هم نه همـه انبیـاء ، بـرای طبقه بالای انبیا (علیهم السلام) و (بعض) از اولیائی که در مرتبه آنها هست، برای کس دیگر حاصل نشده... و این از فضایلی است که از مختصات حضرت صدیقه (سلام االله علیها) است.
امام خامنهای با اشاره به ایام فاطمیه فرمودند:
️در ذکر مناقب آن بزرگوار باید دقت شود که مسائل اختلافافکن مطرح نشود زیرا امروز سیاست اهریمنی جبههی استکبار ایجاد اختلاف بین شیعه و سنّی است
️ البته بیان تاریخ با رعایت موازین، ادب و در نظر گرفتن مصالح اشکالی ندارد اما نباید اختلاف و بغض ایجاد شود.
️ روحانیت معظم نباید اجازه دهد که با رنجاندن اهل سنت، نقشهی اختلافافکنی آمریکاییها و صهیونیستها اجرا شود.۹۴/۱۲/۲۰
-
حضرت فاطمه زهرا (س)
️هرڪه عـبادت خالصـــانه خود رابه درگاه خدا فــرا برد خداوند عزّ و جلّ بهترين ڪارى را ڪه به صلاح اوست بــرايش فرو فرستد.
مــيزان الحڪمه ج ۴ ص ۴۹
حسینیه مجازی رستگاران در شام غریبان صدیقه طاهره حضرت زهرا سلام الله علیها با سخنرانی حضرت آیت الله سید محمد حسن مشکوة ریاست محترم سازمان بین المللی مدارس رستگاران و مداحی مداحان به نام کشور و اعطای جوایز متبرک به قید قرعه، امشب ساعت 19:30 ، حسینیه مجازی رستگاران
چشم به راه قدوم مبارک شما هستیم.https://class.noronlive.ir/ch/vip.rastegaran
شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه الزهرا(س) تسلیت باد
-
جا داره سالروز شهادت سردار دلهارو هم تسلیت عرض کنم
-
-
Mehdi Rasoli - Yekami Harf Bezan.mp3 کاری بی نظیر از حاج مهدی رسولی برای مادر دو عالم
-
-
-
-
-
-
سلام میخوام زبون حال چادر حضرت فاطمه رو براتون بگم
اگر دوست داشتین منم دعا کنید
میخوام بگم یه روضه از قصه تلخ روزگار
یه چادرم شکسته دل ساده و خاکی وصله دار
.
شب عروسی علی اروم اروم قدم قدم