سلام و وقت بخیر
آقا ما بعد از دوسال برگشتیم تا دوباره شروع کنیم برای کنکور
اما این سری با تغییر رشته به ریاضی فیزیک یکمی سردرگم هستم که مطالب که تا حالا نخوندم و جدید هستم را چگونه مسلط بشم.
شیمی و فیزیک که مثل هم هستن ولی ریاضیات برام سواله
گسسته و حسابان و.... چی هستن اصلا و چجور باید بخونم ؟؟؟؟
♥️♥️♥️
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
روش مطالعه ادبیات(مبحث قرابت معنایی)
-
سلام بر تمامی دوستان. خسته نباشید امیدوارم بقیه راه رو به بهترین نحو تموم کنید و به اون چیزی که دوست دارید برسید.
من خودم کنکور سال ۹۹ شرکت کردم و خدایا شکر نتیجه خوبی گرفتم تجربیاتم رو براتون میگم اگه تو درس های دیگه هم مشکل داشتید بگید.
به نظر من بهترین روش مطالعه ادبیات روش موضوعیه چون تو این روش ما در هر سه قلمرو به قوی میشیم و میتونیم نتیجه خوبی بگیریم.
اول بریم سراغ منابع: برای آرایه ادبی خیلی سبز خوبه نشر الگو هم خوبه.
دستور زبان: خیلی سبز
قرابت معنایی: نشر الگو
البته این منابعی بود که من خودم بیشتر باهاشون کیف میکردم میتونید pdf این کتابارو از سایتشون بگیرید و خودتون تحلیلش کنید تا به یه انتخاب درست برسید.الان که با منابع آشنا شدیم به برا روش مطالعه.
تو ادبیات ما باید به بحث قرابت معنایی توجه بیشتری نسبت به بقیه مباحث داشته باشیم یکی به دلیل زیادتر بودن سوالای قرابت نسبت به بقیه مباحث و دوم برای حل سوالات آرایه و دستور شما بازم به قرابت معنایی نیاز دارید مثلا تو آرایه بعضی مواقع سوالایی میدن که باید یه خرده معنی کنید و مفهوم رو درک کنید تا آرایه مورد نظر طراح سوال رو پیدا کنید و تو دستور زبان بیشتر مواقع شما باید مفهوم بیت رو درک کنید تا بتونید نقش ها رو پیدا کنید فقط از روی بیت خوندن چه زیبای زیبا باشه چه .... نمیتونه کمک زیادی بهتون کنه(البته سو برداشت نشه گفتم زیبا خوندنش نه درست خوندنش) پس من پیشنهاد میکنم یک شب در میان یعنی شنبه، دوشنبه،چهارشنبه یا یک شنبه، سه شنبه، پنج شنبه تست قرابت حل کنید لازمم نیست که شبی ۳۰ یا ۴۰ تست حل کنید شبی ۱۰ تا تست کافیه
یه نکته اساسی: اول تست ها رو حل کنید بعد یکی یکی چه درست زده باشید و چه غلط باتوجه به پاسخنامه تشریحی تحلیل کنید حتما این کارو انجام بدیدیه نکته شیک(با دقت بخونیدش مثل بمبِ): سعی کنید مفاهیمی که مهمن و پرتکرار هم هستن رو تو یه دفتر یادداشت کنید مثلا مفهوم فراق یار پرتکرار هست این مفهوم رو بالای یه صفحه بنویسید و هرچی بیت در ارتباط با اون دیدید زیرش یادداشت کنید با بقیه مفاهیم مهم هم این کارو کنید هر چند روز یک بار هم اون دفتر رو مطالعه کنید اینطوری تو یه زمان کم میتونید پیشرفت قابل توجهی کنید.
و نکته پایانی: سعی کنید یه دفتر تست طراحی کنید یا برید بخرید که تست هایی که میزنید مشخص باشه این کار باعث میشه که شما چقدر پیشرفت داشتید مثلا روزلی اول از ۱۰ تست من ۲تا رو درست میزدم
بعد از دو هفته از ۱۰ تست ۵ تا رو درست میزدم و....خب بحث قرابت معنایی تموم شد
آرایه ادبی و دستور زبان رو هم میگم.
اگه سوالی چیزی داشتید حتما بگید. -
ممنون از راهنماییتون
دوستان رو منشن میکنم تا پستتون رو ببینن
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
امیرمحمد یوسفوند سلام ببخشید کتاب ها درسنامه با تست هست یا یکی از این دو تا به تنهایی?
-
مینا میناب در روش مطالعه ادبیات(مبحث قرابت معنایی) گفته است:
امیرمحمد یوسفوند سلام ببخشید کتاب ها درسنامه با تست هست یا یکی از این دو تا به تنهایی?
سلام.در کتاب های تست هم درسانه وجود داره هم تست
-
فارسی درس به درس بخونم یا موضوعی بهتره؟
-
Meysam Heydare
درمورد امتحان نهایی و خوندن هویت و سلامت توضیح بدید از الان بخونیم یا روز خودش؟
آیا از الان شروع کنم میشه نتیجه مطلوب گرفت؟
ممنون میشم جواب بدید⚘ -
Zahra Ahmadi 2 سلام خدمت شما دوست عزیز. خسته نباشید.
اگه منظورتان از درس به درس همون خوندن کتاب اصلیه باید بگم که کتاب رو به بهترین وجه بخونید چون سوالای قرابت معنایی معمولا از مفاهیمی که تو کتاب هست میاد و برای مباحث دیگم شما باید مطالب کتاب رو خیلی خوب یاد بگیرید. خوندن کتاب رو طبق برنامه راهبردی و طبق مدرسه پیش ببرید ولی به خوبی و با جدیت بخونید.
توصیه میکنم یه برنامه کلی که معمولا همیشه هستش داشته باشید مثلا شنبه،دوشنبه، چهار شنبه تست قرابت بزنید.
و برنامه شخصی روزانه هم داشته باشید که روزانه طراحیش میکنید. -
Dr Aryan 0 سلام خدمت شما دوست عزیز.خسته نباشید.
اگه وقت مطالعه دارید سعی کن تا قبل از موقع اصلی خوندن امتحان یعنی ۱ یا ۲ روز قبل از روز امتحان یه بخشیش رو بخونی مثلا اگه ۹۰ صفحه امتحان داری بین ۳۵ تا ۴۵ ص رو بخونی.برای امتحانات هم درس های technical یا ذهنی عملی مثل ریاضی، قوائد عربی بهتره بعضی مطالب سال های قبل را هم مطالعه و تمرین کنید مثلا برای خوندن امتحان عربی بهتره قوائد دهم و یازدهم را همراه با قوائد دو درس اول دوازدهم که در امتحان میاد مطالعه کنید. برای بحث معنی هم متن های اول هر درس را به دقت مطالعه کنید از کلمات مهم تمرین ها و حتی خود تمرین ها هم غافل نشو.
برای خوندن ریاضی(البته منظورم ریاضی انسانیه) به دلیل حجم زیاد مطالب و موضوعات بهتره صرفا مطالب مهم سال های قبل مثل بحث توابع یا عبارت های گویا را مطالعه کنیم. برای کسب نمره بهتر ابتدا فرمول های کتاب را یادبگیرید سپس تمرین های آن را حل کنید و آن ها را به بهترین نحو یادبگیرید و پس از این کار ها چند تست از تیپ های مختلف حل کنید
توجه کنید که حتما همراه با مطالعه چند تست از تیپ های مختلف هم حل کنید.
البته اگر شما در یک درس ضعف زیادی دارید بهتر است کمتر به کتاب های سال های گذشته رجوع کنید. -
Meysam Heydare در روش مطالعه ادبیات(مبحث قرابت معنایی) گفته است:
Zahra Ahmadi 2 سلام خدمت شما دوست عزیز. خسته نباشید.
اگه منظورتان از درس به درس همون خوندن کتاب اصلیه باید بگم که کتاب رو به بهترین وجه بخونید چون سوالای قرابت معنایی معمولا از مفاهیمی که تو کتاب هست میاد و برای مباحث دیگم شما باید مطالب کتاب رو خیلی خوب یاد بگیرید. خوندن کتاب رو طبق برنامه راهبردی و طبق مدرسه پیش ببرید ولی به خوبی و با جدیت بخونید.
توصیه میکنم یه برنامه کلی که معمولا همیشه هستش داشته باشید مثلا شنبه،دوشنبه، چهار شنبه تست قرابت بزنید.
و برنامه شخصی روزانه هم داشته باشید که روزانه طراحیش میکنید.سلام روزتون بخیر مرسی
-
Meysam Heydare
سلام خیلی ممنون از راهنماییتون
برای دستور زبان کتاب اقای سبطی چطوره؟خیلی سبز درسنامه کاملی داره؟؟؟
منبع تاریخ ادبیات و املاولغات رو هم لطف میفرمایید -
Atefeh.99 سلام خدمت شما دوست عزیز.خسته نباشید.
کتاب دستور زبان آقای سبطی کتاب خوبی هست ولی بنظر من یه یه نکته هست که میتونه هم بعنوان نقطه قوت کتاب بهش توجه بشه و یا برعکس نقطه ضعف کتاب. آقای سبطی در کتاباش مطالب رو بصورت کامل توضیح میدن یعنی شما با حجم زیادی مطالب روبرو هستین که اگر بتونید کتاب رو طبق برنامه و البته یه خرده سریع بخونید خیلی خوبه ولی خب احتمال اینم هست که شما به دلیل حجم بالای مطالب از کتاب خسته بشید. کتاب خیلی سبز کتاب خوبیه مطالب رو به اندازه کتاب آقای سبطی گسترش نداده ولی خب چیزی که لازمه رو گفته من خودم پارسال از کتاب خیلی سبز استفاده کردم ولی در کنارش تو آلا از فیلمای چندتا استاد که مال سال های قبل بودن هم استفاده کردم و نتیجه خوبی هم در آزمونای آزمایشی و کنکور گرفتم.برای املا و لغت من خودم از لقمه استفاده کردم ولی خب در کنارش از کتاب نشر الگو هم کمی استفاده کردم(البته نشر الگو رو از دوستم قرض گرفتم). برای به حافظه سپردن معانی کلمات تکرار خیلی تاثیر داره پس حتما تو برنامه ریزیتون بهش توجه کنید.
در مورد تاریخ ادبیات اگه منظورتون نام شاعر و کتاباش هست معمولا همین کتاب های املا و لغت بخش تاریخ ادبیات هم دارن و میتونید ازشون استفاده کنید ولی اگه منظورتون تاریخ ادبیات علوم و فنون ادبیه خیلی سبز خوبه ولی خب شما باید ابتدا متن کتاب رو تر و تمیز حفظ کنید و خلاصه نویسی هم انجام بدید و از خلاصه نویسی در ایامی که وقت کمی دارید و حتی بعنوان یه مرور کوتاه در یک روز قبل از آزمون آزمایشی استفاده کنید.موفق باشید.
-
Meysam Heydare
ممنونم ازتون
ببخشید چرا باید متن کتاب رو حفظ باشم؟؟؟
برای دینی از کدوم کتاب استفاده میکردید؟ -
Atefeh.99 Atefeh.99 خب معمولا سوالای تاریخ ادبیات علوم و فنون ادبی ریز میان و نیاز به دقت بالایی دارن شما باید تسلط بالایی از متن داشته باشید تا بتونید به درستی به سوالات پاسخ بدید البته یه نکته رو توجه داشته باشید بعضی از بخش های تاریخ ادبیات مثل بخش سبک شناسی علاوه بر دونستن ویژگی های یک سبک باید تمرین های زیادی هم در ارتباط با اون سبک داشته باشید.
من برای دینی کتاب خیلی سبز خریدم و بیشترین بخشیش که استفاده کردم بخش تست های کنکور بود و بعد از حل و تحلیل تست ها معمولا تست های مهم رو مشخص میکردم و نکتشو یا تو کتاب یا تو یه دفتر یادداشت میکردم. -
Meysam Heydare
خیلی ممنون بابت توضیحات مفیدتون
خیلی کاربردی بود موفق باشید همیشه -
Meysam Heydare
بازم ممنون به خاطر توضیحات کاملتون
برای دینی از کتاب ایات و روایات استفاده میکردین؟ -
Atefeh.99 نه استفاده نکردم ولی آیات رو تو یه دفتر نوشتم و به مرور زمان تست هایی که مربوط به آیات بود رو حل میکردم و تحلیل میکردم و نکته هر آیه رو زیرش می نوشتم و در مواقع مختلف ازش استفاده کردم. مخصوصا برای آزمونهای آزمایشی که معمولا سوالاتشان از کنکور سخت تر بود خیلی خوب بود.