نقص!
-
سلام به همه برو بچه های آلا
بچه ها چند روزیه خیلیا میگن چرا فیلمای بعضی استادا کامل نیست و از این طور حرفا که سر همین موضوع دو سه بار توی انجمن جر و بحث شدیدی هم به وجود اومده
اولا توی آلا برای هر درس کنکور حداقل ۱ مجموعه فیلم کامل وجود داره و میتونستید از هرکدوم استفاده کنید و مطمعنا محتوای همه فیلم ها توی سال های مختلف یکیه!
ثانیا شما باید حداکثر تا دو سه ماه پیش به فکر منابع بودید که میتونید جمع کنید درس ها رو یا نه، مثلا شیمی وقتی در دو ماه قبل هنوز نصفش هم کامل نشده مشخصه که به کنکور نمیرسه و یه چیز بدیهیه که شما باید به فکر یه منبع دیگه باشید
من این متن رو ننوشتم که تقصیر رو گردن کسی بندازم و کسی نیستم که بتونم قضاوت کنم ولی به عنوان یه دانش آموز نسبتا معمولی اینو میدونم که برا سهل انگاری خودم نمیتونم تقصیر رو گردن بقیه بندازم
اینم بگم که اینجا انجمن دانش آموزای آلاست نه انجمن دبیرا و اینکه شما میای از دبیری بد میگی و انتظار جواب دادن ما رو داری اشتباهه
خدارو شکر همه دبیرا یه کانال ارتباطی (تلگرام، اینستاگرام، ایمیل و ...) دارن که بتونید اعتراض ها و انتقاد های خودتون رو بهشون بکنید و باور کنید ما هم مثل خودتون دانش آموزیم و از همین فیلم ها استفاده کردیم.
نماز و روزه هاتون قبول.
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @ادمین
مدیر ها هم که متاسفانه اصلا پیداشون نیست -
سلام به همه برو بچه های آلا
بچه ها چند روزیه خیلیا میگن چرا فیلمای بعضی استادا کامل نیست و از این طور حرفا که سر همین موضوع دو سه بار توی انجمن جر و بحث شدیدی هم به وجود اومده
اولا توی آلا برای هر درس کنکور حداقل ۱ مجموعه فیلم کامل وجود داره و میتونستید از هرکدوم استفاده کنید و مطمعنا محتوای همه فیلم ها توی سال های مختلف یکیه!
ثانیا شما باید حداکثر تا دو سه ماه پیش به فکر منابع بودید که میتونید جمع کنید درس ها رو یا نه، مثلا شیمی وقتی در دو ماه قبل هنوز نصفش هم کامل نشده مشخصه که به کنکور نمیرسه و یه چیز بدیهیه که شما باید به فکر یه منبع دیگه باشید
من این متن رو ننوشتم که تقصیر رو گردن کسی بندازم و کسی نیستم که بتونم قضاوت کنم ولی به عنوان یه دانش آموز نسبتا معمولی اینو میدونم که برا سهل انگاری خودم نمیتونم تقصیر رو گردن بقیه بندازم
اینم بگم که اینجا انجمن دانش آموزای آلاست نه انجمن دبیرا و اینکه شما میای از دبیری بد میگی و انتظار جواب دادن ما رو داری اشتباهه
خدارو شکر همه دبیرا یه کانال ارتباطی (تلگرام، اینستاگرام، ایمیل و ...) دارن که بتونید اعتراض ها و انتقاد های خودتون رو بهشون بکنید و باور کنید ما هم مثل خودتون دانش آموزیم و از همین فیلم ها استفاده کردیم.
نماز و روزه هاتون قبول.
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @ادمین
مدیر ها هم که متاسفانه اصلا پیداشون نیستسلام به همه برو بچه های آلا
نماز و روزه هاتون قبول.دمت گرم یه تگ هم بکن دانش آموزا رو
-
یعنی مثلا آقای آقاجانی که تموم نکردن دلیلش چیه؟؟؟؟؟
-
Vezra دست میزنی؟؟؟ خنده داره
-
Vezra دست میزنی؟؟؟ خنده داره
ahmad.mola باز شما حرف خودتون رو میزنید؟
دلیلش رو ما از کجا بدونیم آخه
برید از خودشون بپرسید نه از ما
ما که فیلمبرداری نمیکنیم -
ahmad.mola در نقص! گفته است:
دوست عزیز من بگیم اصلا استاد کم کاری کردن خب وقتی فیلم هست از سال قبل شما چرا ندیدی؟ یه بحث کم کاریه استاده یه بحث هم اینه که شما ندیدی فیلم های سال قبلو . آیا میشه این دو تا رو به هم ربط داد ؟
-
دوست عزیز من بگیم اصلا استاد کم کاری کردن خب وقتی فیلم هست از سال قبل شما چرا ندیدی؟ یه بحث کم کاریه استاده یه بحث هم اینه که شما ندیدی فیلم های سال قبلو . آیا میشه این دو تا رو به هم ربط داد ؟
mohammadhassan آقا وقتی الا قول میده تموم کنه باید تموم کنه میفهمی ؟؟؟
-
sohrab آقا سهراب امیدوارم این پیام رو ببینید. خودتون باید جواب بدید.
@ادمین -
sohrab آقا سهراب امیدوارم این پیام رو ببینید. خودتون باید جواب بدید.
@ادمینmohammadhassan یعنی حرف بدی زدم؟
-
ahmad.mola عزیز من به ما نباید بگی این حرفو!
آقای آقاجانی هم خودشون تلگرام دارن هم ایمیل به خودشون بگید اینو -
mohammadhassan یعنی حرف بدی زدم؟
-
آقای آقاجانی هم خودشون تلگرام دارن هم ایمیل به خودشون بگید اینوMmdasn آقای آقاجانی صد بار بهشون پیام دادن ولی جواب نمیدن میفهمی شاخه شاخ!!!!
-
آقای آقاجانی هم خودشون تلگرام دارن هم ایمیل به خودشون بگید اینوahmad.mola عزیز من به ما نباید بگی این حرفو!
آقای آقاجانی هم خودشون تلگرام دارن هم ایمیل به خودشون بگید اینوآره والا نمیدونم چرا اینطوری شده، عزیز من اینجا فرومه این همه دانش اموز ما که نمیدونیم ولی اینو میدونیم که فیلم های سال قبلم هست. شما اگه سوال داری چرا از استاد آقاجانی نمیپرسی من اکانتشم دارم آدرسشو بهت میدم.
-
Mmdasn آقای آقاجانی صد بار بهشون پیام دادن ولی جواب نمیدن میفهمی شاخه شاخ!!!!
آروم باش..آروم
-
ahmad.mola خب این تقصیر من و بقیه بچه هاست که اعصاب ما رو خورد کردید از دو ساعت پیش؟
-
آروم باش..آروم
JAVADM328.G چطوری آروم باشم؟
-
نفس عمیق بکش.آب سرد بخور.آروم میشی
الان روزه فشار اورده -
mohammadhassan آقا سهراب نیست متاسفانه
نمیدونم کجاست ولی خیلی وقته پیداش نیست