درستان چطور پیش میره؟
-
pouya hosein pour
من از همتون بچه ترمنوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهستایش گلستانی سن مهم نیس مهم طرز فکر ادم هاست
-
ستایش گلستانی سن مهم نیس مهم طرز فکر ادم هاست
محمد مهدی یگانه
راست میگیاصلا معلم های من خوب یاد نمیدن
خبر مرگشون -
سلام دوستان گلم
مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید
.
این را بدانید… فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری
پس زندگیتو بساز:دانش آموز
دانش آموز کنکوری
@دهم
یازده تجربی
@انسانیا
@ریاضیا
کنکوری نظام جدید
کنکور سرنوشت
پزشک آیندهنوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحمد مهدی یگانه خب ما خاستیم بسازیم اون نساخت چی
-
محمد مهدی یگانه
خبر مرگشوننوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهستایش گلستانی عادت مکنی
-
pouya hosein pour
من از همتون بچه ترمنوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهستایش گلستانی چند سال داری که؟
یعنی زیر پنج سالی
مهم عقل و شعورته نه سنت -
ستایش گلستانی چند سال داری که؟
یعنی زیر پنج سالی
مهم عقل و شعورته نه سنتpouya hosein pour
نه بابا ۲۷بهمن میرم تو ۱۵سال
-
pouya hosein pour
من از همتون بچه ترمنوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهستایش گلستانی مشکل نیست بزرگ میشی
-
محمد مهدی یگانه خب ما خاستیم بسازیم اون نساخت چی
نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی کیا نزاشتن ؟ بیایم بهونه هایی که میاریم بریزیم دور هرمانعی باشه یه روزی برداشته میشه مهم تلاش ما هستش اینکه معلم بد درس میده قبول نیست . اصن درست معلم بد درس میده ولی ایا شما رفتین تلاش کنین خودتون یادبگیرید؟ تمام هدف های مهم سختی های خودشون رو دارند
-
pouya hosein pour
نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
pouya hosein pour
نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهستایش گلستانی يه سال کوچکی زیاد نیست
-
محمد مهدی یگانه
خبر مرگشوننوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهستایش گلستانی در درستان چطور پیش میره؟ گفته است:
یگی
خیلی فکرنکن که اونا خوب درس میدن یا بد مهم خودتون هستید که باید تلاش کنید این بهونه ای میشه برای تلاش نکرد حرف هایی مثل اینکه مجازی نمیفهمم یا معلم بد درس میده
شما باید خودتون زندگیتون بسازید -
ستایش گلستانی يه سال کوچکی زیاد نیست
pouya hosein pour
تو۱۶سال داری -
ستایش گلستانی در درستان چطور پیش میره؟ گفته است:
یگی
خیلی فکرنکن که اونا خوب درس میدن یا بد مهم خودتون هستید که باید تلاش کنید این بهونه ای میشه برای تلاش نکرد حرف هایی مثل اینکه مجازی نمیفهمم یا معلم بد درس میده
شما باید خودتون زندگیتون بسازیدمحمد مهدی یگانه
راست میگی -
pouya hosein pour
تو۱۶سال دارینوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهستایش گلستانی دهمم دا مگه خنده داره؟
-
محمد مهدی یگانه
راست میگینوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهستایش گلستانی دنبال بهونه نباشید پس با انگیزه بالا و با قدرت تمام درستون بخونید لذت ببرید
-
ستایش گلستانی دنبال بهونه نباشید پس با انگیزه بالا و با قدرت تمام درستون بخونید لذت ببرید
این پست پاک شده! -
به طرز مشکوکی خوب پیش میره
-
به طرز مشکوکی خوب پیش میره
@zeinab-j-i
چی میگی تو -
نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من منفی شدم به این شماره دادن یا همین طوریه؟ ◆
-
من منفی شدم به این شماره دادن یا همین طوریه؟ ◆
pouya hosein pour
من خودمو از دست شما ها میگشم