دارندگان و دوستاران گل و گیاه
-
%(#ff0000)[سلام دوستان خوب و ناز و همیشه پر سرور الایی]
.
من این پست رو ایجاد کردم که دوستان الایی که گل و گیاه پرورش میدن و یا عاشقشونن و غیره که همه در مورد اوناست.
تا بتونیم عکس گل و گیاهامون رو بذاریم و کیف کنیم از مال هم دیگه و روش و شیوه پرورش رو از هم یادبگیریم و تجارب دیگران را استفاده کنیم.شاد باشید و پر سرور
با تشکر پویا -
سلام اولین پست مال خودم که با ساده و مشهور ترین گیاه که خودم بزرگش کردم فرستادم
شمعدانی بذری گل قرمز
این شمعدانی نیم سالش هستشبعد و قبل این گیاه هم دارم ها چون محبوب بود اول فرستادم
-
شمعدانی بذری گل قرمز
این شمعدانی نیم سالش هستشبعد و قبل این گیاه هم دارم ها چون محبوب بود اول فرستادم
-
-
نازنین جمالی 0
از این دارم دو هفته اش شده
حتی نمیتونه بگه سلام فقط گاز میگیره -
شمعدانی بذری گل قرمز
pouya hosein pour منم شمدونی دوس دارم ولی هرچی میگیرم خشک میشه
-
نازنین جمالی 0
از این دارم دو هفته اش شده
حتی نمیتونه بگه سلام فقط گاز میگیره -
pouya hosein pour منم شمدونی دوس دارم ولی هرچی میگیرم خشک میشه
نازنین جمالی 0 آب دهی و زه کشی خاکش چطور هست بگو بگم من سه گونه شمعدان دارم تو 6گلدون خشک شدنی هم نداشتم
-
نازنین جمالی 0 ولی کاکتوستون عجب عظمتی داره وقتی نیمه خوابیده نگا کنی انگار می خواد با تیغش بیوفته روت و بغلت کنه
جاذبه زمین باعثه -
نازنین جمالی 0 آب دهی و زه کشی خاکش چطور هست بگو بگم من سه گونه شمعدان دارم تو 6گلدون خشک شدنی هم نداشتم
pouya hosein pour همه جوره امتحان کردم بازم خشک میشه
-
نازنین جمالی 0 ولی کاکتوستون عجب عظمتی داره وقتی نیمه خوابیده نگا کنی انگار می خواد با تیغش بیوفته روت و بغلت کنه
جاذبه زمین باعثهpouya hosein pour قابل نداره
-
این جوونه ی هسته ی خرماس، یه هفته ای میشه دراومده از خاکخیلی ساده بود مراحل جوونه زدنش ولی صبر زیادی میخواد
پیشنهاد میکنم حداقل یه گیاه تو خونتون داشته باشین، انرژی بخشه
-
این جوونه ی هسته ی خرماس، یه هفته ای میشه دراومده از خاکخیلی ساده بود مراحل جوونه زدنش ولی صبر زیادی میخواد
پیشنهاد میکنم حداقل یه گیاه تو خونتون داشته باشین، انرژی بخشه
@amir-bernousi
مال من یه ماه طول کشید هسته خرما بیرون بیاد الان دو ماه هست بیرون تشریف دارن و با دو برگ بیست سانت در خدمتن
-
@amir-bernousi
مال من یه ماه طول کشید هسته خرما بیرون بیاد الان دو ماه هست بیرون تشریف دارن و با دو برگ بیست سانت در خدمتن
pouya hosein pour در کل من نزیک 2 ماه صبر کردم تا مراحل شکستن خفتگی و جوونه زنیش طی بشه
-
pouya hosein pour در کل من نزیک 2 ماه صبر کردم تا مراحل شکستن خفتگی و جوونه زنیش طی بشه
@amir-bernousi چندمین گیاهته؟
-
@amir-bernousi چندمین گیاهته؟
pouya hosein pour من اولیمه ولی تو خونه زیاد داریم، شفلرا، سانسوریا شمعدونی پیچک
-
pouya hosein pour من اولیمه ولی تو خونه زیاد داریم، شفلرا، سانسوریا شمعدونی پیچک
@amir-bernousi
سانسوریاتون پاکوتا هست یا از بزرگا ؟ -
@amir-bernousi
سانسوریاتون پاکوتا هست یا از بزرگا ؟pouya hosein pour عه منم دارم مال من بزرگاس
-
@amir-bernousi
سانسوریاتون پاکوتا هست یا از بزرگا ؟pouya hosein pour کوتاهه
-
pouya hosein pour کوتاهه
@amir-bernousi
نازنین جمالی 0مال من پاکوتاهه
بزرگا چون خودنمایی زیاد می کنن دوس ندارم