دارندگان و دوستاران گل و گیاه
-
pouya hosein pour یه بار اره ولی چند بار کادو یه بارم از یه مغاز
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهچون از یه جای مرطوب اومده و چون خونه رطوبت کمه میمیره
.
پس باید وقتی اوردی روش نایلون بکش و هر روز کم کم نایلون رو یه مدت بردار و دوباره بزار و روز بعد بیشتر کن زمانش رو تا به خونه و رطوبتش عادت کنه -
%(#ff0000)[سلام دوستان خوب و ناز و همیشه پر سرور الایی]
.
من این پست رو ایجاد کردم که دوستان الایی که گل و گیاه پرورش میدن و یا عاشقشونن و غیره که همه در مورد اوناست.
تا بتونیم عکس گل و گیاهامون رو بذاریم و کیف کنیم از مال هم دیگه و روش و شیوه پرورش رو از هم یادبگیریم و تجارب دیگران را استفاده کنیم.شاد باشید و پر سرور
با تشکر پویا -
سلاام
اینا بچه های سانسوریا مخملی هاس
بچه هاش موندن اما خوداشون نمیدونم چرا یکی یکی خشک شدن🥲میدونین شرایط نگه داریشون چجوریه؟
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sara-haghighatrad خاکش هر وقت خشک شد نزار خشک شه با یه اب کوچک هم بشه همیشه مرطوب نگهش دار
-
@sara-haghighatrad خاکش هر وقت خشک شد نزار خشک شه با یه اب کوچک هم بشه همیشه مرطوب نگهش دار
pouya hosein pour
کلا باید چند وقت یه بار آب داد؟ -
چون از یه جای مرطوب اومده و چون خونه رطوبت کمه میمیره
.
پس باید وقتی اوردی روش نایلون بکش و هر روز کم کم نایلون رو یه مدت بردار و دوباره بزار و روز بعد بیشتر کن زمانش رو تا به خونه و رطوبتش عادت کنهنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour مرسی
-
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
%(#ff0000)[سلام دوستان خوب و ناز و همیشه پر سرور الایی]
.
من این پست رو ایجاد کردم که دوستان الایی که گل و گیاه پرورش میدن و یا عاشقشونن و غیره که همه در مورد اوناست.
تا بتونیم عکس گل و گیاهامون رو بذاریم و کیف کنیم از مال هم دیگه و روش و شیوه پرورش رو از هم یادبگیریم و تجارب دیگران را استفاده کنیم.شاد باشید و پر سرور
با تشکر پویا -
اینم کاکتوسای من چند وقتی هست خاکشو عوض نکردم
نازنین جمالی 0 میشه از اون کاکتوس فینگیلیا از نزدیک عکس بدی؟
-
نازنین جمالی 0 میشه از اون کاکتوس فینگیلیا از نزدیک عکس بدی؟
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@sara-haghighatrad
نازنین جمالی 0
سلامت باشن -
نازنین جمالی 0
سلامت باشننوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sara-haghighatrad مرسی همچنین کاکتوس شما
-
pouya hosein pour
کلا باید چند وقت یه بار آب داد؟نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sara-haghighatrad نسبتیه
مهم نیست چون خاک ها متفاوتند هر وقت دیدی خاکش خشکه و یا خودش تشنش شده (باید انقدر بهش نزدیک باشی که حس کنی )
اب بده
اینترنت هم می نویسه ولی درس در نمیاد -
@sara-haghighatrad نسبتیه
مهم نیست چون خاک ها متفاوتند هر وقت دیدی خاکش خشکه و یا خودش تشنش شده (باید انقدر بهش نزدیک باشی که حس کنی )
اب بده
اینترنت هم می نویسه ولی درس در نمیادpouya hosein pour
ممنونم -
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اینم کاکتوسای من چند وقتی هست خاکشو عوض نکردم
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 کله فرعونی همون گرده و اون دراز پهن که بهش زبان مادر شوهری میگن خیلی زیبان
منم دارم کله فرعونی چهارتا
زبان مادر شوهری سه تا -
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sara-haghighatrad اینا از اون کاکتوسایی هستن که بهت التماس می کنن نازش کنی از شیکیش ادم یادش میره خار دارن
-
دوستان کسی اسم اینو میدونه
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط pouya hosein pour انجام شدهنازنین جمالی 0 فک کنم پِتوس باشه اخه شاید شبیه و شاید خودش دارم میدونم
-
@sara-haghighatrad اینا از اون کاکتوسایی هستن که بهت التماس می کنن نازش کنی از شیکیش ادم یادش میره خار دارن
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour مال من رشتشون کمه
-
نازنین جمالی 0 فک کنم پِتوس باشه اخه شاید شبیه و شاید خودش دارم میدونم
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour مرسی
-
pouya hosein pour مال من رشتشون کمه
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۳۹۹، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 چون گونه هاش متفاوتن
.