دانشگاه بدون کنکور
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Ss در دانشگاه بدون کنکور گفته است:
@Dr.Bernosi واسه يه سريا هست...زياد هم نباشه يه جورايي اسراف ميشه
برای من که خیلیه!من یه ترم میرم فوقش بشه 500 تومن! تازه واحدم کم برمیدارم
-
خوبه اینطوری!
@Dr.Bernosi
امیدوارم بياره،چون ميدونم ميتونست هرچي ميخواد بياره ولی مشکلات بد جای زندگیش دامن گیرش شد! -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط Mahsa Ss انجام شده
مهسام مثه كاري كه من يه مدت تو فكرش بودم...شيمي داروسازي...
-
Mahsa Ss
انصراف ک نميشه، ميخواد بخونه،بعد ارشد بره داروسازی! -
Mahsa Ss
الان چرا بیرون شدی؟ -
Mahsa Ss در دانشگاه بدون کنکور گفته است:
@Dr.Bernosi واسه يه سريا هست...زياد هم نباشه يه جورايي اسراف ميشه
برای من که خیلیه!من یه ترم میرم فوقش بشه 500 تومن! تازه واحدم کم برمیدارم
@Dr.Bernosi هشتصد شهريه پايست...اگه امسال زيادش نكنن...ازمايشگاه و اينا هم به كنار و اينكه ترم يك رو هم خود دانشگاه انتخاب واحد ميكنه
-
مهسام چون واسه دل بابام بود...دل خودم چيز ديگه اي ميخواد
-
Mahsa Ss
الان دل باباتون چی ميخواد ازتون؟! -
مهسام بابام كه كلا از منِ رشته رياضي پزشكي ميخواد :| ولي خب دلش با داروسازي هم راضي ميشه...ولي خب من كلا فازم از مهندسيا بيرون نمياد
-
مهسام بابام كه كلا از منِ رشته رياضي پزشكي ميخواد :| ولي خب دلش با داروسازي هم راضي ميشه...ولي خب من كلا فازم از مهندسيا بيرون نمياد
Mahsa Ss
حرف بزنين و تصمیم بگيرين!اينجور که نميشه،دوتا نقطه مقابل هم!**** -
ممنون که جواب دادين،مرسی!
-
مهسام در اون حد جدي نيست...اگه بمونم بايد سال ديگه زحمت پزشكي رو بكشم اگه نمونم اوني كه خودم ميخوام رو ميرم
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اع این سوال منم هس مهر امسال دانشگاه ازاد شهرمون اولین ساله که پرستاری میگیره گفتن 30تا دانشجو فقط ...منطقه 3 هستم بنظرتون تا رتبه چند کنکور میخوان؟؟؟
-
سلام، خسته نباشید،نماز روزه هاتون قبول درگاه حق!
ميخواستم سوال کنم کسی ميدونه دانشگاه آزاد بدون کنکور چه شرایطی دارن؟معدل کتبی تاثیر داره؟!و اینکه اگه تاثیر داره در چه حد هستش!معدل باید چقدر باشه!(رشته مد نظر شیمی هستش تو دانشگاه آزاد تهران)
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
negwin
بسیج مدرسه؟! -
مهسام بسیج بسیجه دیگه مدرسه و اینا نداره....بعضی از مدارس خودشون مدارک بچه ها رو میگیرن و خودشون ثبت نام میکنن و بعضی دیگ از مدارس فقط میگن که برین کانون بسیج شهرتون ثبت نام کنین
negwin
من تو مدرسه عضو بودم و کارت داشتم،ولی اعتبار نداره ديگه!تا آخر سال داشت.بسیج شهر هم نرفتم! -
negwin
من تو مدرسه عضو بودم و کارت داشتم،ولی اعتبار نداره ديگه!تا آخر سال داشت.بسیج شهر هم نرفتم!نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۶، ۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهسام در دانشگاه بدون کنکور گفته است:
negwin
من تو مدرسه عضو بودم و کارت داشتم،ولی اعتبار نداره ديگه!تا آخر سال داشت.بسیج شهر هم نرفتم!خب کارت داشتی یعنی فعالی عزیزم .. اون کارت رو هم کانون بسیج شهرتون میده به مدرستون ..زنگ بزن به کانون بسیج شهرتون اسمتو اینارو بگو ببین چند امتیاز داری
-
مهسام در دانشگاه بدون کنکور گفته است:
negwin
من تو مدرسه عضو بودم و کارت داشتم،ولی اعتبار نداره ديگه!تا آخر سال داشت.بسیج شهر هم نرفتم!خب کارت داشتی یعنی فعالی عزیزم .. اون کارت رو هم کانون بسیج شهرتون میده به مدرستون ..زنگ بزن به کانون بسیج شهرتون اسمتو اینارو بگو ببین چند امتیاز داری
negwin
مرسی!