دانشگاه بدون کنکور
-
مهسام بابام كه كلا از منِ رشته رياضي پزشكي ميخواد :| ولي خب دلش با داروسازي هم راضي ميشه...ولي خب من كلا فازم از مهندسيا بيرون نمياد
-
ممنون که جواب دادين،مرسی!
-
سلام، خسته نباشید،نماز روزه هاتون قبول درگاه حق!
ميخواستم سوال کنم کسی ميدونه دانشگاه آزاد بدون کنکور چه شرایطی دارن؟معدل کتبی تاثیر داره؟!و اینکه اگه تاثیر داره در چه حد هستش!معدل باید چقدر باشه!(رشته مد نظر شیمی هستش تو دانشگاه آزاد تهران)
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
مهسام بسیج بسیجه دیگه مدرسه و اینا نداره....بعضی از مدارس خودشون مدارک بچه ها رو میگیرن و خودشون ثبت نام میکنن و بعضی دیگ از مدارس فقط میگن که برین کانون بسیج شهرتون ثبت نام کنین
-
negwin
من تو مدرسه عضو بودم و کارت داشتم،ولی اعتبار نداره ديگه!تا آخر سال داشت.بسیج شهر هم نرفتم!مهسام در دانشگاه بدون کنکور گفته است:
negwin
من تو مدرسه عضو بودم و کارت داشتم،ولی اعتبار نداره ديگه!تا آخر سال داشت.بسیج شهر هم نرفتم!خب کارت داشتی یعنی فعالی عزیزم .. اون کارت رو هم کانون بسیج شهرتون میده به مدرستون ..زنگ بزن به کانون بسیج شهرتون اسمتو اینارو بگو ببین چند امتیاز داری
-
مهسام در دانشگاه بدون کنکور گفته است:
negwin
من تو مدرسه عضو بودم و کارت داشتم،ولی اعتبار نداره ديگه!تا آخر سال داشت.بسیج شهر هم نرفتم!خب کارت داشتی یعنی فعالی عزیزم .. اون کارت رو هم کانون بسیج شهرتون میده به مدرستون ..زنگ بزن به کانون بسیج شهرتون اسمتو اینارو بگو ببین چند امتیاز داری