شغل آینده
-
سلام به همه آلایی ها.
خسته نباشید.
دوستان من یه راهنمایی میخواستم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
من به دوتا شغل علاقه دارم یعنی یا دوست دارم پزشک بشم یا مهندس مکانیک.
یه بار میگم دکتر میشم بعد میگم نه مهندس و....... همش سردرگم.
نمیتونم هدفامو مشخص کنم.
شما کمکم کنید چه جوری متوجه بشم که کدوم شغل رو بیشتر دوس دارم یا توش موفق تر میشم.
%(#ff18ff)[لطف میکنید کمکم کنید]
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@المپیادیا
@یازدهم
@دوازدهم
@دهم
@فارغ-التحصیلان-آلاءاولا شغل آینده شما به سه چیز بستگی داره
اول علاقه شما به اون رشته از پزشکی بیشتر خوشتون میاد یا مهندسی
دوم در آمد هستش کدوم شغل آینده ی مالی بهتری داره ؟؟
سوم نتیجه کنکور هست که تعیین کننده هست.
حالا با این ها تصمیم بگیرید -
سلام به همه آلایی ها.
خسته نباشید.
نمیتونم هدفامو مشخص کنم.
شما کمکم کنید چه جوری متوجه بشم که کدوم شغل رو بیشتر دوس دارم یا توش موفق تر میشم.
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@المپیادیا
@یازدهم
@دوازدهم
@دهم
@فارغ-التحصیلان-آلاءJoe Y سلام
اولا باید ببینی تو کدوم رشته که میخوای میتونی سختی هاشو تحمل کنی میتونس ادامه بدی
مثلا براس پزشکی خیلی بایدتلاش کنی بعد قبولیم باید ۷سال درس بخونی پزشکیم که خیلی سخت
برای مهندسی باید ریاضی بخونی یکم تلاش کنی قبول میشی که اینم سختی خودش رو دار
حرف آخر باید با چشم باز انتخاب کنی نه براساس احساسات و وضعیت جامعه
البته وضع جامعه هم تاثیر گذاره ولی یه جور انتخاب نکن که بعد از بیست سال بگی نه من این انتخاب نمیخواستم
به امید موفقیت ایشالاه به خواست برسی -
سلام به همه آلایی ها.
خسته نباشید.
نمیتونم هدفامو مشخص کنم.
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@المپیادیا
@یازدهم
@دوازدهم
@دهم
@فارغ-التحصیلان-آلاءببخشید شما پایه چندمید ؟؟؟
رشتتون چیه ؟؟
و اینکه اگر تجربی هستید چطور میخواید برید مهندسی و اگر ریاضی هستید چطور میخواید برید پزشکی ؟؟ -
اگ ی بار کنکور داده باشید متوجه میشید ک
فقط وفقط وفقط باید ب تراز یا همون رتبه ی کنکورتون توجه کنید
انقدر تلاش کنید ک بتونید ب هر دو رشته ای ک میخاید نظر بدیدب نظر من الان باید تمرکزتونو بزارید برا کسب ی تراز عالی اون زمانه ک میتونید باب میلتون انتخاب کنید!!
.
به امید موفقیت همگی :)) -
اولا شغل آینده شما به سه چیز بستگی داره
اول علاقه شما به اون رشته از پزشکی بیشتر خوشتون میاد یا مهندسی
دوم در آمد هستش کدوم شغل آینده ی مالی بهتری داره ؟؟
سوم نتیجه کنکور هست که تعیین کننده هست.
حالا با این ها تصمیم بگیریدعلیرضا عفتی 2 ممنون
-
Joe Y سلام
اولا باید ببینی تو کدوم رشته که میخوای میتونی سختی هاشو تحمل کنی میتونس ادامه بدی
مثلا براس پزشکی خیلی بایدتلاش کنی بعد قبولیم باید ۷سال درس بخونی پزشکیم که خیلی سخت
برای مهندسی باید ریاضی بخونی یکم تلاش کنی قبول میشی که اینم سختی خودش رو دار
حرف آخر باید با چشم باز انتخاب کنی نه براساس احساسات و وضعیت جامعه
البته وضع جامعه هم تاثیر گذاره ولی یه جور انتخاب نکن که بعد از بیست سال بگی نه من این انتخاب نمیخواستم
به امید موفقیت ایشالاه به خواست برسی@kosar-mottaghi ممنونم
-
نمیدونم پایه چندمید ولی اگه دهمید شاید تحت تاثیر بعضی چیزا قرار گرفتید یا بعضی حرفا شاید یکم زمان بگذره متوجه بشید ولی اگر هر دورو واقعا دوست دارید.به نظرم از کسانی که تو این رشته ها تحصیل کردن پرس وجو بکنید شرایط و سختی ها و مزایا معایب بشناسید و در آخر ببینید با کدوم بهتر کنار میاید
-
علیرضا عفتی 2 ممنون
Joe Y
خواهش می کنم -
ببخشید شما پایه چندمید ؟؟؟
رشتتون چیه ؟؟
و اینکه اگر تجربی هستید چطور میخواید برید مهندسی و اگر ریاضی هستید چطور میخواید برید پزشکی ؟؟علیرضا عفتی 2 رشتم تجربیه. واسه مهندسی تغییر رشته میدم
-
علیرضا عفتی 2 رشتم تجربیه. واسه مهندسی تغییر رشته میدم
بنظرم اگر مهندسی رو دوست دارید تغییر بدید اما بدونید دیگه راه برگشتی نیست !!
-
نمیدونم پایه چندمید ولی اگه دهمید شاید تحت تاثیر بعضی چیزا قرار گرفتید یا بعضی حرفا شاید یکم زمان بگذره متوجه بشید ولی اگر هر دورو واقعا دوست دارید.به نظرم از کسانی که تو این رشته ها تحصیل کردن پرس وجو بکنید شرایط و سختی ها و مزایا معایب بشناسید و در آخر ببینید با کدوم بهتر کنار میاید
-
بنظرم اگر مهندسی رو دوست دارید تغییر بدید اما بدونید دیگه راه برگشتی نیست !!
علیرضا عفتی 2 عجب
خدا کمکم کنه
-
سلام به همه آلایی ها.
خسته نباشید.
نمیتونم هدفامو مشخص کنم.
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@المپیادیا
@یازدهم
@دوازدهم
@دهم
@فارغ-التحصیلان-آلاءJoe Y ببینید یه مساله ای وجود داره که سعی میکنم بازش کنم براتون.
متاسفانه خیلی از افراد توی زندگیشون کار میکنن تا بتونن به یه رفاه نسبی برسن و بعد از رسیدن به رفاه، "زندگی" کنن. یعنی اون شخص سال ها زجر میکشه و کاری رو انجام میده که دوست نداره تا بالاخره یه روزی بتونه کاری رو انجام بده که دوست داره
این موضوع رو نمیشه همیشه غلط دونست بالاخره همه ما توی بعضی مراحل زندگی مجبور میشیم کاری رو انجام بدیم که شاید خیلی باهاش حال نکنیم ولی برای رسیدن به یه نتیجه خوب مجبور باشیم انجامش بدیم.
اما مساله ای که هستش اینه که این اجبار به انجام کاری که دوستش نداری وقتی باید انجام بشه که شما راه دیگه ای نداشته باشی. در صورتی که درباره انتخاب شغل و حرفه شما دستت خیلی باز هستش.
حرفم اینه که شغلی رو انتخاب کن که نخواد کار کنی!
شغلی رو انتخاب کن که انقدر برات لذتبخش باشه که تک تکم لحظات کار رو ازش لذت ببری. تک تک لحاظتش رو زندگی کنی. شغلی که وقتی مشغولشی گذر عقربه های ساعت رو حس نکنی. اینجوری بدون کار کردن داری از زندگیت لذت میبری چون اون کاری که داری انجام میدی برات حکم تفریح رو داره پس کار نمیکنی، زندگی میکنی (چقدر فلسفی شد :))بگرد ببین چیرو واقعا دوست داری. هیچ چیزی نمیتونه مارو مجاب کنه تا اخر عمر به شغلی مشغول باشیم که ازش متنفریم و توش عذاب میکشیم
امیدوارم موفق باشی -
Joe Y ببینید یه مساله ای وجود داره که سعی میکنم بازش کنم براتون.
متاسفانه خیلی از افراد توی زندگیشون کار میکنن تا بتونن به یه رفاه نسبی برسن و بعد از رسیدن به رفاه، "زندگی" کنن. یعنی اون شخص سال ها زجر میکشه و کاری رو انجام میده که دوست نداره تا بالاخره یه روزی بتونه کاری رو انجام بده که دوست داره
این موضوع رو نمیشه همیشه غلط دونست بالاخره همه ما توی بعضی مراحل زندگی مجبور میشیم کاری رو انجام بدیم که شاید خیلی باهاش حال نکنیم ولی برای رسیدن به یه نتیجه خوب مجبور باشیم انجامش بدیم.
اما مساله ای که هستش اینه که این اجبار به انجام کاری که دوستش نداری وقتی باید انجام بشه که شما راه دیگه ای نداشته باشی. در صورتی که درباره انتخاب شغل و حرفه شما دستت خیلی باز هستش.
حرفم اینه که شغلی رو انتخاب کن که نخواد کار کنی!
شغلی رو انتخاب کن که انقدر برات لذتبخش باشه که تک تکم لحظات کار رو ازش لذت ببری. تک تک لحاظتش رو زندگی کنی. شغلی که وقتی مشغولشی گذر عقربه های ساعت رو حس نکنی. اینجوری بدون کار کردن داری از زندگیت لذت میبری چون اون کاری که داری انجام میدی برات حکم تفریح رو داره پس کار نمیکنی، زندگی میکنی (چقدر فلسفی شد :))بگرد ببین چیرو واقعا دوست داری. هیچ چیزی نمیتونه مارو مجاب کنه تا اخر عمر به شغلی مشغول باشیم که ازش متنفریم و توش عذاب میکشیم
امیدوارم موفق باشیMahdi Jafari 1 ممنونم. خیلی عالی بود.
-
کلاس نهمی ؟
-
سلام به همه آلایی ها.
خسته نباشید.
نمیتونم هدفامو مشخص کنم.
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@المپیادیا
@یازدهم
@دوازدهم
@دهم
@فارغ-التحصیلان-آلاءJoe Y خب خب
اولا سلام
من خوندم پست های دیگه رو و فهمیدم که تجربی هستی و اگر بخوای مهندسی بخونی باید تغییر رشته بدی
ببینید از نظر من بین این دوتا ( پزشکی و مهندسی مکانیک)
1- وقتی خواستیی انتخاب کنی حداقل معیار اینکه مهندسا بیکارن یا پزشکا بیکارن رو اصلا در نظر نگیرید
واقعا تحقیق کنید ببينيد کدومو بیشتر دوست دارید
بازیگر حبیب توی فیلم لیسانسه ها ( هوشن شکیبا) میگه پدرم خیلی اصرار داشت که من ریاضی بخونم و بعدشم مهندسی عمران... اما خودم بازیگری رو دوست داشتم.. میگفت مدتهااااا صحبت داشتیم تا اینکه نهایتا پدرم در عین ناباوری گفت مهندس بیکار هم داریم... پس برو توی شغلی بیکار شو که دوستش داری
و اونم اکند سمت بازیگری و بسیار الان فرد موفقی هست ، بخاطر اینا گفتم با توجه به بیکار بودن یا نبودن انتخاب نکن... چون همه چیز بستگی به خودت داره... اگر مهندس مکانیک زیاده و بهت میگن بیکار میشی... حرفهاشونو باور نکن.. چون تو میتوتی بهترین مهندس مکانیک باشی.. و مسلما بهترینها که بیکار نمیمونن.. روی هوا میزننشون2- فکر کن ببین شرایط و توانایی اینو داری که وقت بگذاری برای اینکه هندسه و آمار و یه بخشی از فیزیک که توی تجربی نیست رو برسونی ؟
۳- دوست داری ۷ سال دانشگاه تخصیل کنی برای اینکه نهایتا به چیزی که دوست داری یعنی پزشکی برسی ؟ بنظرت بهش میارزه ؟
ادم خیلی چیزا رو دوست داره اما چیزایی ام هستن که از اون موضوع براش مهمتره پس بیخیال جیزی که دوست داره میشه
شاید کسی دوست داشته باشه پزشک بشه اما دوست نداشته ۷ سال دیگه هم درس بخونه . شاید کسی فکر کنه جوونیش رو دوست داره بیشتر خوشبگذرونه.. زودتر دستش توی جیب خودش باشه۴- ریاضیات رو بیشتر دوسو داری یا زیست رو ؟!
من الان سال دوازدهم هستم
دهم که بودم با لذذذذذذذذت زیست میخوندم
اون موقع فیزیک ام بسیاااااار دوست داشتم
اما از اواسط سال یازدهم متوجه شدم من بین فیزیک و زیست قطعا زیست رو انتخاب میکنم
فهمیدم علاقه بیشتری بهش دارم
پس ببین کدوم رو بیشتر دوست داری♡...
منکه عااااااشق زیستهستم
۵- تصمیمی الان بگیر که بهش مطمئن باشی...یه جوری که الان احتمال ۷۰ درصد به درست بودنش در آینده بتونی بدی
ببخشید اگر پرحرفی کردم ، امیدوارم موفق باشی
-
سلام دوست عزیز
به نظرم اول شما باید تکلیفتو با پزشکی مثل مهندسی مشخص کنی که شما میخوای پزشک عمومی شی یا قبلب یا مغز و اعصاب یا....
دوم اگر خیلی دو به شکی بشین تو ی کاغذ(شاید بیشتر از ی کاغذ شه) همه خوبی ها و بدی ها پزشکی و مهندسی مکانیک رو بنویس. و بهشون نمره بده
کامل هم سر این کار وقت بزار حتی اگه چند روز یا چند هفته طول کشید تا با خودت به شفافیت برسی اخرش که نمره دادی و کامل با خودت شفاف شدی انتخابتو و انجام بده و همیشه این کاغذ پیشت باشه که اگر ی وقتی خواستی منصرف شی این کاغذ یادت بندازه که کار درستو و انجام دادی.در ضمن به نظرم اونی را انتخاب کن که بیشتر دوستش داری
در مورد بحث در امد هم شما ی نگاه بندازی تو هر شغلی کسی هست که روز یک میلیارد یا بیشتر در نیاوره نمیره خونه یکی هم هست که 8 گر 9 اش هست یکی هست مثل واکسیما که با واکس زده روزی ی میلیون در میاره ی واکس زنی هم هست که روزی 10 هزار تومان کار میکنه
مهندسی داریم که بیکاره مهندسی هم داریم که مثل ایلان ماسک کلی پول در می اره
پزشکی داریم مثل دکتر سمیعی پزشکی هم داریم که اخر ماه لنگ کرایه مطبش هست
امیدوارم کمکت کرده باشم
راستی اگه قرار شد تغییر رشته بدی نگران نباش که وای من درس ها رو بلد نیستم چون آلا کمکت میکنه -
تجارت گر بوقلمون شوید .پول توشه